Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

RENAULT TRAFIC COMBI

Partner minden utazáshoz
kezdő listaár 13 050 000 Ft
árlista letöltése

dizájn Kifejező dizájn

Függőleges hűtőrács és emblematikus C-alakú LED fényszórók vonzzák magukra a tekinteteket... Az elegancia jegyében született Trafic Combi verziója Carmin vörös fényezéssel és 17“-os könnyűfém keréktárcsákkal tűnik ki a tömegből.

kényelem és variálhatóság

Fedezze fel a vezetési komfort új dimenzióit!

Trafic Combi – intelligens beltér – renault

Ergonomikus beltér

Indukciós telefontöltő, RENAULT LIFE kesztyűtartó fiók, nagy méretű pohártartó és RENAULT LINK multimédia és navigációs rendszer... Használja ki a teljesen újragondolt belső tér lehetőségeit és kényelmét.

Trafic Combi – belső tér – renault

Variálható utastér

3, 6 vagy 9 férőhely: a Trafic Combi variálhatósága lehetővé teszi, hogy kedve szerint alakítsa az utasteret. Akár 9 személyt is szállíthat a csomagjaikkal együtt. Szükség esetén akár ki is veheti a 2. és 3. üléssort, így annyi poggyászt vihet magával, amennyit csak szeretne, és soha nem kell lemondania a kényelemről!

Renault life

Biztonság, hatékonyság és technológia

trafic combi – támogató technológiák – renault

innovatív vezetéstámogató rendszerek

Az Ön és utasai biztonsága érdekében a Trafic Combi számos vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve. Megkönnyítheti a manőverezést a parkolássegítő rendszereknek köszönhetően. Teljes nyugalomban közlekedhet szinte minden körülmények között a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az adaptív tempomat és az aktív vészfékező rendszer (AEBS) segítségével.

trafic combi – motorválaszték – renault

a kényelmes vezetés élménye

A Start & Stop technológiával rendelkező motorválaszték megfelel a legújabb Euro 6 D-Full kibocsátási előírásoknak. Válasszon a manuális sebességváltók (110 LE és 150 LE) vagy a dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata sebességváltók (150 LE és 170 LE) közül, amelyek nagyobb kényelem és jobb reakcióképesség mellett biztosítanak kellemes vezetési élményt.

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő verziót!

authentic

authentic

  • Dízel
kezdő listaár 13 050 000 Ft
equilibre

equilibre

  • Dízel
kezdő listaár 13 400 000 Ft

Trafic Combi – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Koleos
Koleos
kezdő listaár 14 399 000 Ft
Grand Scenic
Grand Scenic
kezdő listaár 10 949 000 Ft
Trafic SpaceClass
Trafic SpaceClass
kezdő listaár 15 900 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet