Megérkeztek a teljesen elektromos Zoe mellé új E-TECH Hybrid modelljeink!

A Renault E-Tech Live Test során tedd magad próbára és tapasztald meg, hogy miért éri meg hibrid autót venni! Vajon ki lesz az ország legtakarékosabb Renault sofőrje?

A Renault új hibrid autó kínálata: CLIO E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid és MEGANE Grandtour E-TECH Plug-In Hybrid
ÚJ Renault CLIO E-TECH Hybrid

ÚJ Renault Clio E-Tech Hybrid

Minden amiben Clio és most már hibrid is!
Új vezetési élmény, akár 80%-ban elektromos üzemmód városi használat során. Az Új Clio E-Tech Hybrid a 140 LE kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon.

ÚJ Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid

ÚJ Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

Elektromos, amikor csak akarom!
Az elektromos autók reakcióképessége egy hibrid modellben. Teljesen elektromos autózás a városban a hétköznapokon (akár 65 km-en keresztül), nagyobb utak a hétvégéken hibrid üzemmódban.
 

Új ZOE teljesen elektromos autó

ÚJ Renault Zoe

Elektromos autó mindennap!
A városi elektromos autó, amely felvillanyozza a hétköznapokat modern és dinamikus dizájnjával, kivételes vezetési élményével, rendkívül gazdag felszereltségével és akár 395 km-es hatótávval.

Elektromobilitás Neked

 A Renault elektromos autó választéka

Tedd magad próbára! - Renault E-Tech Live Test

Miért éri meg hibrid autót venni? Mennyi lesz a megtakarításom a mindennapokban, mennyivel lesz kevesebb a károsanyag-kibocsátásom? Amennyiben hasonló kérdések merülnek fel benned, tapasztald egy különleges hibrid tesztvezetés közben, ahol a gyári adatok mellett első kézből, a menetpróbán fogsz válaszokat kapni a Renault E-Tech Hybrid modellek fogyasztásával kapcsolatban. Vajon ki lesz az ország legtakarékosabb sofőrje?

készen állok!
ÚJ MEGANE Grandtour E-TECH Plug-In Hybrid

ÚJ Megane Grandtour E-Tech Plug-In Hybrid – hamarosan

Az elegáns és variálható, mostantól tölthető hibrid kombi. Az E-Tech Plug-in Hybrid verzió az Új Megane Grandtour 2 motorjának legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!
 

tovább a modelloldalra
 A Renault elektromos autó választéka

A Renault elektromos autó választéka

A 100%-ig elektromos E-Tech Electric járművektől kezdve, az E-Tech Hybrid technológián át egészen az E-Tech Plug-in Hybrid járművekig, bárki könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot, hiszen még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés.

megismerem

Új Renault CLIO E-TECH Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 4,3 – 5,1; CO2-kibocsátás g/km: 96 – 114, Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,5 – 1,7; CO2-kibocsátás g/km: 32 – 37, Új MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,3 – 1,6; CO2-kibocsátás g/km: 28 – 36. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet