E-TECH Plug-in Hybrid: a tölthető hibrid

A Renault plug-in hibrid modelljei, amelyek egy autóban ötvözik a belsőégésű és elektromos motorokat!

A Renault plug-in hibrid modelljei: az igény szerinti elektromos autózás

Vezessen tisztán elektromos módban!

thumbnail

A tisztán elektromos módot bármikor használhatja, városban akár 65 km-en (WLTP*) keresztül! Amellett, hogy az akkumulátor regeneratív töltési funkcióval rendelkezik, nagyobb mennyiségű energiát is képes felvenni. 

Ismerje meg a plug-in hibrid technológia működését

Válassza ki az Önnek megfelelő vezetési élményt!

thumbnail

A Renault plug-in hibrid technológiájának kulcsszava a sokoldalúság. Közlekedjen a mindennapok során teljesen elektromos módban, üzemanyag fogyasztása nélkül, a hosszabb utakra pedig induljon el nyugodtan, aggodalmaktól mentesen!

Ismerje meg a plug-in hibrid autók nyújtotta lehetőségeket!

Használja ki a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelmét!

thumbnail

Hibrid motorjaink mögött 150 szabadalom áll. A technológiát elősegíti továbbá az elmúlt évtizedek során az elektromos járművek terén szerzett szakértelmünk, amelynek köszönhetően az elektromos vezetés előnyeit maximálisan képesek vagyunk kihasználni.

Tekintse meg a hibrid járműveink választékát

A plug-in hibrid technológia működése videóban

A Renault Plug-in hibrid autók előnyei

Elektromos autózás, amikor csak szeretné!

Az E-TECH Plug-in Hybrid rendszer 2 elektromos (egy elsődleges és egy másodlagos) motort, egy belsőégésű motort, illetve egy központi akkumulátort foglal magában. 

Az E-TECH technológiának köszönhetően az autó indulása tisztán elektromosan történik, a speciális automata sebességváltó pedig a váltásokat megkönnyítve biztosít gördülékenyebb vezetést. 

Válassza ki az adott körülményeknek leginkább megfelelő vezetési stílust! Az E-TECH Plug-in Hybrid járműveken elérhető MULTI-SENSE technológia segítségével könnyedén válthat a „My sense” hibrid, a „Pure” elektromos, illetve a „Sport” mód között, így maximalizálva az autó teljesítményét.

A Plug-in hibrid járművekkel kapcsolatos összes kérdés

A Plug-in hibrid technológiával kapcsolatos részletek megismerése érdekében látogasson el a legaktuálisabb kérdésekkel foglalkozó oldalainkra!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet