ÚJ CAPTUR

Captur E-Tech full hybrid - Renault
elérhető már 7 499 000 Ft-tól
Captur E-Tech full hybrid - Renault
A kifejezetten stílusos kompakt SUV, a Renault Captur E-Tech full hybrid kiemelkedik a tömegből, különösen az esprit Alpine változatban. Sokoldalú dizájnja merész, új orr-résszel, csúcstechnológiával rendelkező openR link multimédia rendszerrel és beépített Google-szolgáltatásokkal¹, valamint tágas, moduláris belsővel és 28 vezetésttámogató rendszerrel rendelkezik. Mild hibrid és benzines hajtásláncokkal is kapható.
3 hajtáslánc
E-Tech full hybrid, mild hybrid², benzin
28
vezetéstámogató rendszer
akár 1 000 km-es
hatótáv³
akár 616 liternyi
csomagtér, előretolt hátsó ülésekkel⁴
10,4"-os
központi kijelző
16 cm-en
mozgatható hátsó ülések
¹A Google Play alkalmazásainak használatához adatkapcsolat szükséges. Ehhez egyszerűen ossza meg telefonja adatkapcsolatát járművével. Az alkalmazások kínálata országonként eltérő lehet.
²a mild hybrid 160 lórerős EDC és 140 lóerős verzióban érhető el.
³az E-Tech full hybrid 145 verzió esetében teli tankkal, a WLTP mérési adatok szerint (beleértve a tartalékot is).
⁴hajtáslánctól függően.
 


technológia, belső tér és személyre szabhatóság

¹A Google Play alkalmazásainak használatához adatkapcsolat szükséges. Ehhez egyszerűen ossza meg telefonja adatkapcsolatát járművével. Az alkalmazások kínálata országonként eltérő lehet.

²hajtáslánctól függően.E-Tech full hybrid motorizáció

Fedezze fel az elektromos áram nyújtotta örömöket és előnyöket anélkül, hogy hálózathoz kéne csatlakoztatnia: a városban a vezetési idő akár 80%-a elektromosan történik¹, az üzemanyag-fogyasztás pedig akár 40%-kal² is csökkenhet. A Captur E-Tech full hybrid automatikusan újratöltődik vezetés közben.

¹az akkumulátor töltöttségétől és a vezetési stílustól függően/forrás: Renault belső anyagok/2023.

²az E-Tech full hybrid hajtáslánc egy automata mild hybrid verzióhoz hasonlítva, a WLTP városi előírásnak megfelelően/forrás: UTAC és IDIADA/2024. A tanusítás folyamatban.


3 féle hajtáslánc érhető el
E-Tech full hybrid
motorisations - full-hybrid - Renault
Az E-Tech full-hibrid hajtáslánc a halk működést, a gyors reakciót, a mozgékonyságot és a hatékonyságot ötvözi. Akár 1000 km¹ hatótávolság és mindez megállás, illetve töltés nélkül. Az akkumulátor segít a benzinmotornak induláskor, és elképesztő gyorsulást biztosít. Élvezze az elektromos autó vezetésének egyedülálló érzését városban és közúton akár 60 km/órás sebességgel.

maximális teljesítmény
145 lóerő (105 kW)


sebességváltó
intelligens multi-mode automata sebességváltó

CO2 kibocsátás
105 g/km-től²fogyasztás
4,6 l/100 km-től³

¹teli tankkal WLTP adatok szerint.

²2024-es tanusítvány folyamatban.
³2024-es tanusítvány folyamatban.

benzin motor
powertrains - mild-hybrid - Renault

Fedezze fel a gazdaságos, nagy teljesítményű TCe 90 benzinmotort. Nyomatékossága és kézi sebességváltója kombinálja a csúcsteljesítményt és a csökkentett üzemanyag-fogyasztást, így tökéletes a mindennapi közlekedéshez.


maximális teljesítmény

90 lóerő  (66 kW)


sebességváltó
manuális 6 sebességes


CO2 kibocsátás
132 g/km-től¹

fogyasztás
5,9 l/100 km-től²


¹2024-es tanusítvány folyamatban.

²2024-es tanusítvány folyamatban.
mild hybrid
Renault Captur E-Tech full hybrid

A Renault Captur mild hybrid hajtáslánccal is érkezik, amely 140 lóerőt ad le manuális sebességváltóval és 160 lóerőt az automata váltóval. Az elektromos rendszer működésbe lép, hogy támogassa a belső égésű motort a gyorsítások folyamán. További bónuszként izgalmasabb vezetési élményt kap, miközben csökkenti CO2 -kibocsátását.


maximális teljesítmény
160 lóerő  (116 kW)


sebességváltó
automata¹


CO2 kibocsátás
133 g/km-től²

fogyasztás
5,9 l/100 km-től³


online kapcsolat

Élvezze az openR link multimédia rendszert beépített Google-szolgáltatásokkal*: valós idejű navigáció, hangvezérlés és több, mint 50 alkalmazás

*A Google Play alkalmazásainak használatához adatkapcsolat szükséges. Ehhez egyszerűen ossza meg telefonja adatkapcsolatát járművével. Az alkalmazások kínálata országonként eltérő lehet.


*A Google Play alkalmazásainak használatához adatkapcsolat szükséges. Ehhez egyszerűen ossza meg telefonja adatkapcsolatát járművével. Az alkalmazások kínálata országonként eltérő lehet.esprit Alpine verzió
Az esprit Alpine változatban is elérhető Captur sportos és stílusos dizájnnal büszkélkedhet, amely még ikonikusabb. Ebben a merész, új dizájnban minden részlet összeér, kívül és belül egyaránt.

human first program

28 fejlett vezetéstámogató rendszer

Park assist - Captur E-Tech full hybrid - Renault
360°-os kamera 3D képpel
4 kamera képét használja, hogy teljes körűen visszaadja a jármű közvetlen környezetét, ezáltal könnyedén végezheti a manővereket.
active driver assist - Captur E-Tech full hybrid - Renault
aktív vezetési asszisztens (AD1)
Módosítja a jármű sebességét az útviszonyoknak megfelelően*, megfelelő követési távolságot tart és biztosítja a sáv közepén való haladást. Amennyiben a forgalom lelassul, a jármű képes állóra fékezni önmagát, majd automatikusan elindulni. A rendszernek elegendő egy útburkolati jel, hogy a sáv közepén tartsa autónkat.
Safety - Captur E-Tech full hybrid - Renault
vészhelyzeti sávtartó rendszer
Az elöl elhelyezett kamerával és érzékelők segítségével a rendszer sávváltáskor figyelmeztet a járdaszegéllyel vagy a szembejövő járművel való ütközés közvetlen veszélyére. Veszély esetén a rendszer automatikusan korrigálja a pályát.
további 25 fejlett vezetéstámogató rendszer érhető el a human first program keretén belül

tudjon meg többet

E-tech - Captur E-Tech full hybrid - Renault
E-Tech full hybrid
Registration - Captur E-Tech full hybrid - Renault
értesüljön legfrissebb híreinkről
Arkana - Captur E-Tech full hybrid - Renault
Arkana E-Tech full hybrid