Új Arkana

Renault Arkana E-Tech full hybrid - 5-seater SUV
kedvezményes kezdőár: 9 499 000 Ft

elérhető fix 3,9% THM-mel, maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is, akár havi 76.999 Ft-tól.*

Mintakalkuláció zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással és kiemelt utolsó törlesztőrészlettel: Bruttó vételár*: 9.499.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 5.699.400,-Ft, havi törlesztő részlet 76 999,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.799.600,-Ft, utolsó kiemelet lízindíj: 3.514.616,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 6.223.616,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 9.499.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 88.143,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.499.000,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.173.148,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.


Renault Arkana E-Tech full hybrid - áttekintés


hamisítatlan hibrid és tágas SUV, elegáns vonalvezetéssel

5 teljesértékű utasülés, konnektivitás, dinamikus vezetési élmény

20 fejlett vezetéstámogató rendszer  

12 V-os akkumulátor a mild hybrid hajtáslánc részeként   

akár 5,8 L/100 km¹-es fogyasztás
140-160 le
mild hybrid motor
12 V
akkumulátor
513 L
csomagtér²
2 hajtáslánc
E-Tech full hybrid és mild hybrid
¹WLTP mérés szerint, verziótól és opciótól függően
²VDA mérés - verziótól függően


esprit Alpine verzió


100%-ban hibrid motorválaszték

E-Tech full hybrid
Vezessen elektromos módban akár a vezetési idő 80%-ában, melyet az öntöltő hibrid rendszerrel érhet el. Az akkumulátor automatikusan töltődik lassulásnál és fékezésnél. Akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhet el anélkül, hogy bármikor töltené autóját.¹

teljesítmény
 105 kW (145 le) 

sebességváltó
 automata
 
WLTP CO₂ kibocsátás
 akár 105 g/km²  

fogyasztás
akár 4.7 L/100 km²

akkumulátor  
230 V + 1.2 kWh-s kapacitás 

¹akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustól függően / saját forrás / 2023

²2023-as WLTP mérés, verziótól és opcióktól függően változhat

mild hybrid
Renault Arkana E-Tech full hybrid

Az elektromos rendszer gyorsításkor besegít a belső égésű motor mellé. Érezze a dinamikus vezetési élményt, a fogyasztás csökkentése mellett.

 

teljesítmény
103 kW (140 le) 

sebességváltó
automata

WLTP CO₂ kibocsátás
akár 130 g/km¹

fogyasztás
akár 5.8 L/100 km¹

akkumulátor
12 V

¹2023-as WLTP mérés, verziótól és opcióktól függően változhat


a fedélzeten

mindennapi komfort

Renault Arkana E-Tech full hybrid - multimédia rendszer és konnektivitás
9,3” multimédia rendszer csatlakoztatott szolgáltatásokkal

Könnyedén kapcsolódhat a Google szolgáltatásaihoz az Easy Link és a 9,3"-os központi képernyő* segítségével. A vezeték nélküli Android Auto™ és Apple Carplay™ telefontükrözéssel közvetlenül hozzáférhet alkalmazásaihoz, lejátszási listáihoz, kontaktjaihoz és kedvenceihez a központi kijelzőn.

*verziótól függően
 

Bose® - Renault Arkana E-Tech full hybrid
prémium hangzás a Bose® jóvoltából

A tökéletes hangélményt a Bose® prémium hangrendszer szolgáltatja. A magas minőségű rendszer 9 hangszóróval rendelkezik, így garantálja a mély, sokszínű hangélményt.

helykínálat

3 teljes értékű hátsó ülés
Renault Arkana E-Tech full hybrid - helykínálat

Az Új Renault Arkana a hátsó utasok számára is kényelmes utazást kínál, a minőségi hátsó térben 21 cm-es lábtér áll rendelkezésre.
tágas csomagtér
variálható helykínálat
moduláris helykínálat - Renault Arkana E-Tech full hybrid

A moduláris 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléssor lehetővé teszi, hogy akár 1 263 literesre bővítse a csomagtartó kapacitását. A duplafenekű csomagtartó pedig további variációs lehetőséget kínál.

human first program

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

Renault Arkana E-Tech full hybrid - aktív vezetési asszisztens
aktív vezetési asszisztens

Növelje a vezetési komfortot egy olyan vezetéstámogató rendszer használatával, mely a körülményektől függően szabályozza a sebességét, biztosítja a megfelelő követési távolságot, illetve a sáv közepén tartja a járművet. Amikor lelassul a forgalom, a rendszer automatikusan állóhelyzetre lassítja az autót, majd újraindítja az autósor újraindulásakor.

A feltüntetett 9 499 000 Ft-os indulóár Új Arkana evolution mild hybrid 140 EDC modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2024. január 3. és március 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános JótállásiFeltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

     
*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24-36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 3,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag Új Renault Arkana evolution mild hybrid 140 EDC személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. január 1-től visszavonásig tart.
  

Mintakalkuláció zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással és kiemelt utolsó törlesztőrészlettel:  Bruttó vételár*: 9.499.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 5.699.400,-Ft, havi törlesztő részlet 76 999,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.799.600,-Ft, utolsó kiemelet lízindíj: 3.514.616,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 6.223.616,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást:  Bruttó vételár*: 9.499.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 88.143,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.499.000,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.173.148,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.   

Arkana evolution mild hybrid 140 EDC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8-5,9; CO₂-kibocsátás g/km: 130-133. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.


fedezze fel továbbá...

Renault Arkana E-Tech full hybrid - financing
Új Rafale E-Tech hybrid
Renault Arkana E-Tech full hybrid - vezetési élmény

növelje a vezetési élményt