image

A Renault bemutatja: Új Renault MEGANE

Az 5 kialakításban (ötajtós, kombi, R.S. Line, R.S. és R.S. Trophy) elérhető Új MEGANE bármilyen igénynek megfelel, miközben igazán egyedi vezetés élményt biztosít.

  • Új Renault MEGANE – A kompakt ötajtós kivitel
  • Új Renault MEGANE – A kompakt ötajtós kivitel

Szeretné közelebbről megismerni az Új MEGANE modellünket még az autó megjelenése előtt?

Új Renault MEGANE

A kifinomult megjelenésű ötajtós kivitel...

Harmonikus vonalak, C-alakú emblematikus Renault fényjegyek. Full LED Pure Vision fényszórók elöl és dinamikus hátsó Full LED lámpák hátul. Megújult lökhárító és krómozott hűtőrács. Új 16”-os, 17”-os és 18”os felnik, gondosan kidolgozott részletekkel… A csábító és dinamikus vonalvezetésű Új MEGANE még elegánsabb megjelenése minden tekintetet magára vonz. Készen áll a hódításra?

Új Renault MEGANE – A kompakt ötajtós kivitel

... és csúcstechnológiás pilótafülke...

A Renault legújabb technológiai megoldásai mindig kéznyújtásnyira lesznek, a 10,25'’-os digitális műszeregységnek, illetve a 9,3'’-os EASY LINK multimédiás kijelzőnek köszönhetően. EASY PILOT Forgalmi és Autópálya Asszisztens, Stop & Go adaptív tempomat, sávtartó rendszer, fejlett AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, EASY LINK multimédia rendszer Android Auto™ és Apple Carplay™ támogatással… Válassza a nyugodt vezetést!

Új Renault MEGANE

... a megújult, páratlan vezetési élményért.

Az 1,6 literes benzinmotort és a 2 elektromos motort együttesen használó, E-TECH Plug-in* tölthető hibrid technológia igazi sokoldalúságot biztosít az Új MEGANE számára. A hétköznapok során használja a csendes és kényelmes vezetést, illetve a páratlan reakcióképességet biztosító elektromos módot (akár 65 km hatótáv 100%-os elektromos vezetés során a városban). Ha kirándulni indul, vezessen amilyen messze csak szeretne, a hatótáv számolgatása nélkül.
 
* Kizárólag az ötajtós és Grandtour verziókhoz érhető el 2020 szeptemberétől.

Új MEGANE R.S. Line

  • Új MEGANE R.S. Line – A kompakt ötajtós

A sportautó eleganciája

A külső megjelenésében a MEGANE R.S. Line egyedi jelzései közé tartoznak az érzéki vonalak, az F1 lökhárító az R.S. Line jegyében, a még sportosabb hátsó lökhárító, illetve az egyedi, 17'' és 18''-os felnik. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, a duplán csillogó, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara ülések teszik igazán vonzóvá. Egyedi személyiség a gondos kialakítás és a sportos jelleg jegyében.

Új MEGANE Grandtour

  • Új MEGANE Grandtour – A családi kombi

Az elegáns és variálható kombi

Bevásárlószatyrok, iskolatáskák, bőröndök... Kevés a hely? Karakteres vállak, kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – az Új MEGANE Grandtour újraértelmezni a MEGANE ötajtós verziójának megjelenését, az elegancia és a sokoldalúság jegyében.

Az E-TECH Plug-in motorral is választható Új MEGANE Grandtour az elektromos autók reakcióképessége mellett a hibrid autók sokoldalúságát is biztosítja. Vezessen gondtalanul!
 

Ismerje meg az Új Renault MEGANE R.S. és R.S. Trophy-t is!

Nouvelle Renault MEGANE R.S. berline compacte sportive

Miközben az Új MEGANE autójára vár...

A Renault személyautó-választéka

Személyautók

Az összes autónk, az egyterűektől és a városi autóktól kezdve a szedánokon át a terepjárókig.

Ismerje meg!
CLIO E-TECH, CAPTUR E-TECH

E-TECH ajánlat

Ismerje meg a hamarosan bárki számára elérhető hibrid motorjainkat.

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet