a Renault bemutatja: új Renault Megane

Az 5 kialakításban (ötajtós, kombi, R.S. Line, R.S. és R.S. Trophy) elérhető Új Megane bármilyen igénynek megfelel, miközben igazán egyedi vezetés élményt biztosít.

szeretné közelebbről megismerni az új Megane modellünket még az autó megjelenése előtt?

Új Renault Megane
A kifinomult megjelenésű ötajtós kivitel...
Harmonikus vonalak, C-alakú emblematikus Renault fényjegyek. Full LED Pure Vision fényszórók elöl és dinamikus hátsó Full LED lámpák hátul. Megújult lökhárító és krómozott hűtőrács. Új 16”-os, 17”-os és 18”os felnik, gondosan kidolgozott részletekkel… A csábító és dinamikus vonalvezetésű Új MEGANE még elegánsabb megjelenése minden tekintetet magára vonz. Készen áll a hódításra?
Új Renault Megane – A kompakt ötajtós kivitel
... és csúcstechnológiás pilótafülke...
A Renault legújabb technológiai megoldásai mindig kéznyújtásnyira lesznek, a 10,25'’-os digitális műszeregységnek, illetve a 9,3'’-os Easy Link multimédiás kijelzőnek köszönhetően. Easy Pilot Forgalmi és Autópálya Asszisztens, Stop & Go adaptív tempomat, sávtartó rendszer, fejlett AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Easy Link multimédia rendszer Android Auto™ és Apple Carplay™ támogatással… Válassza a nyugodt vezetést!
Új Renault Megane – A kompakt ötajtós kivitel
... a megújult, páratlan vezetési élményért.
Az 1,6 literes benzinmotort és a 2 elektromos motort együttesen használó, E-Tech Plug-in* tölthető hibrid technológia igazi sokoldalúságot biztosít az Új Megane számára. A hétköznapok során használja a csendes és kényelmes vezetést, illetve a páratlan reakcióképességet biztosító elektromos módot (akár 65 km hatótáv 100%-os elektromos vezetés során a városban). Ha kirándulni indul, vezessen amilyen messze csak szeretne, a hatótáv számolgatása nélkül.

* Kizárólag az ötajtós és Grandtour verziókhoz érhető el 2020 szeptemberétől.

új Megane R.S. Line

A sportautó eleganciája
A külső megjelenésében a Megane R.S. Line egyedi jelzései közé tartoznak az érzéki vonalak, az F1 lökhárító az R.S. Line jegyében, a még sportosabb hátsó lökhárító, illetve az egyedi, 17'' és 18''-os felnik. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, a duplán csillogó, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara ülések teszik igazán vonzóvá. Egyedi személyiség a gondos kialakítás és a sportos jelleg jegyében.

új Megane Grandtour

Az elegáns és variálható kombi
Bevásárlószatyrok, iskolatáskák, bőröndök... Kevés a hely? Karakteres vállak, kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – az Új Megane Grandtour újraértelmezni a Megane ötajtós verziójának megjelenését, az elegancia és a sokoldalúság jegyében.

Az E-Tech Plug-in motorral is választható Új Megane Grandtour az elektromos autók reakcióképessége mellett a hibrid autók sokoldalúságát is biztosítja. Vezessen gondtalanul!

ismerje meg az új Renault Megane R.S. és R.S. Trophy-t is!


miközben az új Megane autójára vár...

A Renault személyautó-választéka

Személyautók

Az összes autónk, az egyterűektől és a városi autóktól kezdve a szedánokon át a terepjárókig.
Clio E-Tech, Captur E-Tech

E-Tech ajánlat

Ismerje meg a hamarosan bárki számára elérhető hibrid motorjainkat.