4ever Trophy concept

a mindenki számára elérhető kaland
A legújabb generációs ikon
A jövőbeni elektromos Renault 4 tiszteleg ikonikus elődje előtt, amely 8 millió eladott példányával az egyszerűség, az agilitás és a robusztusság szimbóluma... mikor a luxus, mikor a kaland megtestesítője...

A 4L Trophy 25. évfordulója alkalmából a Renault 4ever Trophy Koncepcióautó 100%-ban elektromos változatban mutatkozik be, és határtalanul izgalmas kalandokat ígér.
100 %
elektromos
100 kW
teljesítményű motor
770mm
széles, minden akadályt leküzdő abroncsok

emblematikus dizájn

KÉSZEN ÁLL BÁRMILYEN TERÜLET FELFEDEZÉSÉRE
Az utca végétől a világ végéig is eljutó 4ever Trophy E-Tech 100% electric egy 100%-ban elektromos koncepcióautó, amely különböző módokon való felhasználásra lett tervezve. Azt nyújtja, amit a hétköznapok kalandorai és a hétvégék felfedezői elvárnak: egyszerű formák, rendíthetetlen ellenállás, minimális karbantartás, valamint nulla zaj és nulla CO2 -kibocsátás a kipufogócsőből!

kalandor szellem

A kaland újragondolása
A Renault 4 60 éve teszi lehetővé a kalandorok számára a világ felfedezését, örömet szerezve az amatőr és a hivatásos versenyzőknek egyaránt, közvetítve a kölcsönös segítségnyújtás és megosztás értékeit.

A Renault 4ever Trophy E-Tech 100% electric Koncepcióautó állandósítja a nyitottságot, a felfedezés ízét és önmagunk túlteljesítésének vágyát.
KÉSZEN ÁLL A FELFEDEZŐÚTRA
Dönthet úgy, hogy nagyon messzire megy, vagy a közelben marad. Bárhogyan is dönt, a 4ever Trophy E-Tech 100% electric Koncepcióautó biztosan Önnel tart. Különböző terepjáró funkciói, nagy teherbírású tetőcsomagtartója, LED-es lámpái, az utastérből felfújható/leereszthető gumiabroncsok és még egy lapát is lehetővé teszi, hogy bárhol kényelmesen megpihenjen.

új színállás


új korszak

100%-ban elektromos
A 4ever Trophy E-Tech 100% electric Koncepcióautó  az elöl elhelyezett 100%-ban elektromos motorral, valamint az ütések és rezgések elnyelésére tervezett platformjával (smart effect) megelőzi a jövő járműveit.

A 4 előny együtt: gazdaságosság, tartósság, környezetvédelem és vezetési élmény!
KONCEPCIÓBÓL VALÓSÁG
A jövőbeni Renault 4 nagy vonalakban
A jövő Renault 4 elektromos járművét nagymértékben jelképező Renault 4ever Trophy E-Tech 100% electric Koncepcióautó a mobilitás jövőjét szimbolizálja.

Mozgékony, csendes, környezetbarát, ösvényeken és aszfaltozott utakon egyaránt közlekedik, egyszerűvé, gazdaságossá... és izgalmassá teszi az utazást!
fedezze fel továbbá...
Reno Avatar
reno, a Renault hivatalos avatárja
A Renault bemutatja renót, a márka hivatalos avatárját. Hamarosan találkozhat vele a jövőbeni márkaautók fedélzetén. Addig is kapcsolatba léphet vele az érintett alkalmazásban.
Renault 5 E-Tech elektromos prototípus
Renault 5 E-Tech 100% electric elektromos prototípus
A Renault 5 E-Tech 100% electric elektromos prototípus a jövőbe repíti az ikonikus R5-öt egy 100%-ban elektromos változatban. A 4ever Trophy E-Tech 100% electric koncepcióautó a jövőbeni Renault 4 előfutára, amelyet 2025-re tervezünk, és 100%-ban elektromos élményt fog nyújtani
Renault Scenic Vision
Renault Scenic Vision
A Scenic Vision, a hidrogénes-elektromos hibrid motorral, valamint újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokkal felszerelt koncepcióautó a Renault fenntartható fejlődés iránti stratégiai elkötelezettségét testesíti meg.