image

A Renault bemutatja: Új Renault MEGANE R.S.

A sportautó, ami még izgalmasabbá teszi a mindennapokat! 

  • Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú
  • Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú
  • Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú

Szeretné közelebbről megismerni az Új MEGANE R.S. modellünket még az autó megjelenése előtt?

Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú

Egy ikonikus kialakítású sportatutó...

Az adrenalin íze! Karakteres kialakítás, F1 típusú lökhárító, csillogó hűtőrács, nagy méretű sárfogók, sport alváz... Az exkluzív, Formula-1 ihletésű elemek igazán sportossá varázsolják az Új MEGANE megjelenését. Speciális, váltófülekkel ellátott R.S. kormány, egyedi karbonszürke színek, alumíniumpedál és rövid sebességváltó kar... Helyezkedjen el a sportos pilótafülkében, majd foglalja el helyét a startvonalnál.

Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú

... exkluzív technológiák...

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3“-os EASY LINK kijelzőn (ahová akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki. Teljesítmény, ügyesség és dinamizmus… az Új MEGANE R.S. egyedi vezetési élményt biztosít. Ez aztán tényleg sportos vezetés!

Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú

... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.

Válassza a teljesítményt, de ne adja fel a kényelmet sem! 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 lóerős, a Formula 1-es technológiákon alapuló motor, 4CONTROL technológia, 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapító, sport alváz és szeleppel ellátott mechanikus kipufogórendszer - az Új MEGANE R.S kiváló úttartást, továbbfejlesztett kezelhetőséget és megújult vezetési élményt biztosít. 

Új MEGANE R.S. Trophy

Színtiszta sportosság

Renault MEGANE R.S. - a kompakt, sportos ferdehátú

Döntse meg az összes rekordot!

Teljesítmény, precízió, élvezet... Lépjen be a kiváló teljesítmény világába! A Cup futóművel, az 1,8 literes és 300 lóerős motorral, illetve az exkluzív dizájnnal és a csúcstechnológiás megoldásokkal az Új MEGANE R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll a kalandra?

Miközben az Új MEGANE R.S. autójára vár...

Új Renault MEGANE – A kompakt ötajtós kivitel

Új MEGANE

Ismerje meg az Új MEGANE klasszikus vagy kombi verzióját!

Ismerje meg!
Renault sport

Renault Sport

Szenvedélyünk az autósport!

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet