fedezze fel reno-t

a Renault hivatalos avatárját
RENO SZÜLETÉSE
A Siri hangfelismerő asszisztens megalkotója, Luc Julia, a Renault Group Tudományos Vezetője, feltalálta reno-t.
Csatlakoztatott, okos és képes az Önnel való kommunikációra, emellett pedig az Ön rendelkezésére áll majd a jövőben érkező Renault modellekben. Tudja meg, hogy született meg reno, az avatár, egyenesen a feltalálójától.

ki vagyok?

Üdv, az én nevem reno, a Renault hivatalos avatárja, örvendek! Egy teljesen új felhasználói élményt fogok elhozni Önnek, nem csak bizonyos elektromos Renault modellekben, de egy telefonos app segítségével is, mely hamarosan elérhető lesz a digitális áruházakban. Igazán kedves tőlem, nem gondolja?

a telefonján is elérhető vagyok

Alig várom, hogy köszönthessem Önt az új, iOS-en és Androidon hamarosan elérhető alkalmazásomban. Hozzáférhet majd exkluzív tartalmakhoz, előnyökhöz és sok máshoz…

hamarosan az ön oldalán

A jövőben, új Renault autójában a „hey reno” kimondásával előhívhat és rögtön a rendelkezésére fogok állni. Én leszek a fedélzeti segédlete, közreműködve a járműve testre szabásában. Önnek semmivel nem kell foglalkoznia, kivéve a legfontosabbal- a vezetési élménnyel.

fedezze fel továbbá…

4EVER TROPHY - Renault
Renault 4EVER Trophy E-Tech 100% electric
A 2025-re tervezett Renault 4 szabadidőautó, a Renault 4EVER Trophy E-Tech 100% electric, a világ végét és az utca végét is 100%-ban elektromos meghajtással fedezi fel.
Renault 5 E-Tech electric prototype
Renault 5 E-Tech 100% electric
Arányok, karakter, vidámság... az R5 minden összetevője jelen van, amelyet kortárs dizájn, egy nagyszerű technológiai modernitás és egy 100%-ban elektromos motor tesz teljessé.
Renault R5 TURBO 3E
R5 TURBO 3E 100% electric
Versenyzésre, pontosabban driftelésre készült a 380 LE-s teljesítménnyel és a 700 Nm azonnali nyomatékkal.