Renault Megane eVision koncepcióautó

Dizájn, dinamizmus, nagy hatótáv - a Megane eVision koncepcióautó bemutatja a Renault elektromos járműveinek új generációját.

Megane eVision koncepcióautó - merészség és teljesítmény ígérete


Megane eVision koncepcióautó

egy formabontó elektromos jármű, minden igényre

A CMF-EV platformnak köszönhetően a Megane eVision koncepció legújabb technológiákkal rendelkezik, és átlépi az elektromos megoldások határait a jövőbeni teljesítmény biztosítása érdekében.
A Megane eVision Concept futurisztikus elektromos platformmal született...
Az elektromos járművek területén úttörő Renault felülmúlta önmagát a CMF-EV platform bevezetésével („CMF“: Common Module Family /közös modulcsalád/ és „EV“: electric vehicles /elektromos járművek/).

Az új elektromos moduláris platform középpontjában mindenekelőtt a merészség, az érzelmek és a teljesítmény áll. Számos fejlesztéssel és újítással feszegeti a határokat és helyezi még magasabbra a lécet az energiahatékonyság területén.
... a még nagyobb dinamizmusért ...
A Megane eVision koncepcióautó kijátssza a hagyományos megoldásokat. Hossza lehetővé teszi, hogy utasainak C-szegmensű – hagyományosan 15-30 cm-rel hosszabb – tágasságot és praktikumot kínáljon, miközben megkönnyíti a városban való közlekedést.

Az új CMF-EV platformnak köszönhetően a jövőbeni Renault elektromos járművek nagyobb modularitást és tágasságot kínálnak anélkül, hogy magasabbnak vagy hosszabbnak kellene lenniük.
... kategóriáját meghaladó hatótáv.
A Megane eVision energiahatékonysága lehetővé teszi, hogy olyan dinamikusan haladjon, mint egy normál ötajtós autóval, ugyanakkor megőrzi a kompakt külső méreteket. Ennek köszönhetően felülmúlja a hagyományosan vett kompakt SUV kategóriáját, és megoldást kínál az elektromos autózás széles körben való kihasználására.

Mi a titka? A rendkívül vékony, 60 kWh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy az autó alacsonyabb, így aerodinamikusabb legyen. Ez jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és növeli a hatótávot.

egy dinamikus és modern suv arányai

Az új arányokkal és merész tulajdonságokkal, amelyek ötvözik az érzékiséget, a modern technológiát és az aerodinamikát, a Megane eVision koncepcióautó megtestesíti a Renault evolúcióját.
Renault ZBCB koncepcióautó
Érzékiség
Az autó sziluettje távolról is felismerhető, és a Livingtech technológiai újításai révén megjelenő fényjegyek kíváncsiságot ébresztenek. Az autó felé közeledve kirajzolódnak a felület formái, és az új fényvonások életre keltik a kontúrokat.
Renault ZBCB koncepcióautó
Technológia
A bemutatóautó részletei tükrözik a Megane eVision koncepcióautó elektromos és technológiai mivoltát. A letisztult formavilág és a karosszéria vonalába simuló ajtókilincsek bepillantást nyújtanak az elektromos Renault modellek új generációjának szellemiségébe.
Renault ZBCB koncepcióautó
Aerodinamika
A Morphoz Concepthez hasonlóan a Megane eVision koncepcióautó is nagy kerekekkel van felszerelve. A kerekek külső része a lehető legnagyobb mértékben zárt és illeszkedik a karosszériához - így megerősíti annak aerodinamikus vonalait és nagyobb hatékonyságot biztosít.

ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

A Renault modellválasztéka

A Renault modellválasztéka

Az összes autónk, az egyterűektől és a városi autóktól kezdve az ötajtósokon át a városi terepjárókig.
Elektromos járműválaszték - Renault

Elektromos járműveink

Fedezze fel elektromos modelljeinket!