Renault MEGANE eVISION koncepcióautó

Dizájn, dinamizmus,  nagy hatótáv - a MEGANE eVISION  koncepcióautó bemutatja a Renault elektromos járműveinek új generációját. 

 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó
 • Renault ZBCB koncepcióautó

MEGANE eVISION koncepcióautó - merészség és teljesítmény ígérete

Renault ZBCB koncepcióautó

MEGANE eVISION koncepcióautó

Egy formabontó elektromos jármű, minden igényre

A CMF-EV platformnak köszönhetően a MEGANE eVISION koncepció legújabb technológiákkal rendelkezik, és átlépi az elektromos megoldások határait a jövőbeni teljesítmény biztosítása érdekében.

 • Renault ZBCB koncepcióautó

A MEGANE eVISION Concept futurisztikus elektromos platformmal született...

Az elektromos járművek területén úttörő Renault felülmúlta önmagát a CMF-EV platform bevezetésével („CMF“: Common Module Family /közös modulcsalád/ és „EV“: electric vehicles /elektromos járművek/).

 

Az új elektromos moduláris platform középpontjában mindenekelőtt a merészség, az érzelmek és a teljesítmény áll. Számos fejlesztéssel és újítással feszegeti a határokat és helyezi még magasabbra a lécet az energiahatékonyság területén. 

 • Renault ZBCB koncepcióautó

... a még nagyobb dinamizmusért ...

A MEGANE eVISION koncepcióautó kijátssza a hagyományos megoldásokat. Hossza lehetővé teszi, hogy utasainak C-szegmensű – hagyományosan 15-30 cm-rel hosszabb – tágasságot és praktikumot kínáljon, miközben megkönnyíti a városban való közlekedést. 


Az új CMF-EV platformnak köszönhetően a jövőbeni Renault elektromos járművek nagyobb modularitást és tágasságot kínálnak anélkül, hogy magasabbnak vagy hosszabbnak kellene lenniük.

 • Renault ZBCB koncepcióautó

... kategóriáját meghaladó hatótáv.

A MEGANE eVISION energiahatékonysága lehetővé teszi, hogy olyan dinamikusan haladjon, mint egy normál ötajtós autóval, ugyanakkor megőrzi a kompakt külső méreteket. Ennek köszönhetően felülmúlja a hagyományosan vett kompakt SUV kategóriáját, és megoldást kínál az elektromos autózás széles körben való kihasználására.

 

Mi a titka? A rendkívül vékony, 60 kWh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy az autó alacsonyabb, így aerodinamikusabb legyen. Ez jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és növeli a hatótávot.

 

 

Egy dinamikus és modern SUV arányai

Az új arányokkal és merész tulajdonságokkal, amelyek ötvözik az érzékiséget, a modern technológiát és az aerodinamikát, a MEGANE eVISION koncepcióautó megtestesíti a Renault evolúcióját.

Érzékiség

Érzékiség

Az autó sziluettje távolról is felismerhető, és a LIVINGTECH technológiai újításai révén megjelenő fényjegyek kíváncsiságot ébresztenek. Az autó felé közeledve kirajzolódnak a felület formái, és az új fényvonások életre keltik a kontúrokat.

 

Technológia

Technológia

A bemutatóautó részletei tükrözik a MEGANE eVISION koncepcióautó elektromos és technológiai mivoltát. A letisztult formavilág és a karosszéria vonalába simuló ajtókilincsek bepillantást nyújtanak az elektromos Renault modellek új generációjának szellemiségébe. 

Aerodinamika

Aerodinamika

A MORPHOZ Concepthez hasonlóan a MEGANE eVISION koncepcióautó is nagy kerekekkel van felszerelve. A kerekek külső része a lehető legnagyobb mértékben zárt és illeszkedik a karosszériához - így megerősíti annak aerodinamikus vonalait és nagyobb hatékonyságot biztosít.

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

A Renault modellválasztéka

A Renault modellválasztéka

Az összes autónk, az egyterűektől és a városi autóktól kezdve az ötajtósokon át a városi terepjárókig.

Ismerje meg!
Elektromos járműválaszték - Renault

Elektromos járműveink

Fedezze fel elektromos modelljeinket!

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet