A Renault bemutatja: az Új CLIO E-TECH Hibrid

Minden ami CLIO, minden ami hibrid

  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó
  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó
  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó
  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó

Akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során

Ismerkedjen meg az elektromos meghajtás egyedi vezetési élményével! Az Új CLIO E-TECH Hibrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti.


Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő legfeljebb 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése.

  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó

Alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton

Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a hagyományos benzines autókhoz képest. Az Új CLIO E-TECH Hibrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, töltések nélkül… illetve az Új CLIO teljes kényelme!

  • Renault CLIO E-TECH – a hibrid városi autó

Új vezetési élmény

Az Új CLIO E-TECH Hibrid a 140 lóerős kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző MULTI-SENSE módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

  • CLIO E-TECH hibrid

E-TECH

A Renault a Z.E. és a Formula-1 elektromos motorjainak területén szerzett szakértelmének eredménye az E-TECH, ami a Renault új hibrid megoldása.


Az ikonikus Új CAPTUR és Új CLIO modellekhez bárki számára elérhető E-TECH technológia újfajta vezetési élményt jelent.

Miközben az Új Renault CLIO E-TECH autójára vár...

Renault CLIO

Új CLIO

A csábító és jól kialakított városi autó.

Ismerje meg!
Easy life

EASY LIFE

További információk az E-TECH technológiáról!

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet