a Renault bemutatja: az új Clio E-Tech hibrid

Minden ami Clio, minden ami hibrid
Akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során
Ismerkedjen meg az elektromos meghajtás egyedi vezetési élményével! Az Új Clio E-Tech Hibrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti.

Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő legfeljebb 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése.
Alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton
Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a hagyományos benzines autókhoz képest. Az Új Clio E-Tech Hibrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, töltések nélkül… illetve az Új Clio teljes kényelme!
Új vezetési élmény
Az Új Clio E-Tech Hibrid a 140 lóerős kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző Multi-Sense módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.
E-Tech
A Renault a Z.E. és a Formula-1 elektromos motorjainak területén szerzett szakértelmének eredménye az E-Tech, ami a Renault új hibrid megoldása.

Az ikonikus Új Captur és Új Clio modellekhez bárki számára elérhető E-Tech technológia újfajta vezetési élményt jelent.

miközben az új Renault Clio E-Tech autójára vár...

Renault Clio

Új Clio

A csábító és jól kialakított városi autó.
Easy Life

Easy Life

További információk az E-TECH technológiáról!