Renault Morphoz koncepció

A Morphoz koncepció a Groupe Renault egyéni és társas elektromos közlekedésről alkotott elképzelését testesíti meg. A Morphoz mindenféle használatnak megfelel, és előre vetíti a futurisztikus, intelligens és önálló elektromos járművek családját.

Morphoz koncepció

korlátok nélkül fenntartható elektromos közlekedés

A Renault Morphoz egy intelligens, moduláris koncepcióautó, amely minden típusú használatnak megfelel, ezáltal áttöri az elektromos autózás korlátait.

igényeinek megfelelő moduláris jármű

A variálható belső tér mellett a Morphoz képes fizikailag átváltozni aszerint, hogy Ön mire szeretné használni. Inkább városi autót szeretne? Válassza a City üzemmódot. Hosszabb utazásra készül? Használja a Travel üzemmódot.
Renault Morphoz koncepcióautó
Egyéniséggel rendelkező elektromos személyiség
Indukciós töltés, tükrök helyett digitális HD kamerák és a Renault-k jellegzetes, C-alakú lámpája jellemzi az elektromos és fenntartható Morphoz modellt.

A SUV külsejű Morphoz egyszerre karakteres és érzéki vonalvezetéssel ötvöz magában különböző stílusokat. Az utastér teljes mértékben átalakítható a lehajtható műszerfalnak, a ledönthető anyósülésnek és a csúsztatható hátsó üléssornak köszönhetően.
Renault Morphoz koncepcióautó
City üzemmód
A Morphoz karakteres kinézetét a különleges fényjel hangsúlyozza ki, amely egyedi stílust kölcsönöz az autónak. A rövid motorháztető és a hajlított hátsó lökhárító csökkenti a túlnyúlást, és megkönnyíti a parkolást, valamint a városi közlekedést.

A 400 km-es hatótávolsága mellett a Morphoz rendelkezik a városi autózás igényeinek tökéletesen megfelelő képességekkel és sokoldalúsággal. A Morphoz City üzemmódja a városi elektromos autó agilitásának szimbóluma.
Renault Morphoz koncepcióautó
Travel üzemmód
A Travel Extender utazáshosszabbítónak köszönhetően a Morphoz 50 kWh teljesítményű kiegészítő akkumulátorokkal bővíthető, így a 700 km-es távnál hosszabb utazásoknak is nekivághat. Az optimalizált aerodinamika titka a különleges elülső kialakításban, és az áramvonalasabb oldal- és orr-részben rejlik.

A hosszú verzióban a Morphoz nagyobb láb- és poggyászteret kínál utasai számára. Az emberközpontú utastérben minden az emberek közötti kapcsolatot szolgálja.

jármű a megosztott ökoszisztémák szívében

Igazán „életre való“...
A Morphoz tágas és barátságos belső térrel várja utasait. A vendégszeretet érzése járja át a belső inspiráló teret. A mesterséges intelligenciával rendelkező barátságos és békés belső környezet üdvözli a vezetőt, és proaktív virtuális asszisztensként működik a hangutasításokat követve.

A Share mód bekapcsolásával az elülső vezetői ülés hátrafordul, és a vezető utasaival együtt úgy érezheti magát, mintha a nappalijukban lennének. A mesterséges intelligencia lejátszási listákat vagy videojátékokat kínál fel az utasok közötti interakció elősegítésére és a szórakoztatásukra.
... a fenntartható és megosztott közlekedés szolgálatában.
A Morphoz koncepció támogatja a Groupe Renault elhivatottságát a közlekedési forradalomhoz való hozzájárulásban, miközben megfelel a holnap városában várható kihívásoknak, és elősegíti, hogy a megosztott utazási élmény alap legyen a jövőben.

A Travel Extender utazáshosszabbító kettős felhasználású akkumulátorainak köszönhetően a Morphoz tökéletesen illeszkedik az említett környezetbe. Amikor az akkumulátorokat nem használja autózáshoz, alkalmazhatja őket otthoni vagy akár szomszédai eszközeinek tápforrásaként, de más autók töltőállomásaként is működtethetőek. Az okosvárosok ökoszisztémájába tökéletesen illeszkedő Morphoz-al teljes biztonságban és a többi utassal, sofőrrel és gyalogossal harmóniában közlekedhet.

ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

A Renault modellválasztéka

A Renault modellválasztéka

Az összes autónk, az egyterűektől és a városi autóktól kezdve a szedánokon át a terepjárókig.
Easy life

E-Tech

Ismerje meg a Renault E-Tech technológiáit!