RENAULT 5 E-TECH ELEKTROMOS PROTOTÍPUS

A jövő 100%-ban elektromos ikonja
Szórakozás, technológia, Renault!
A jövő ikonikus városi autója az R5, a Super5 és az R5 Turbo személyiségjegyeit viszi el a jövőbe, és célja az elektromos autók elérhetővé tétele Európában.

Játékos, csendes, fejlett technológiával rendelkező és környezetbarát: a népszerű és nélkülözhetetlen autó modern megközelítése, akárcsak annak idején az R5 volt.
100%-ban
elektromos
akár 400 km
hatótávolság
motor 100 kW
akár 136 LE

Modernizált dizájn

DIZÁJN
Arányok, karakter, vidámság... az R5 minden összetevője jelen van, és kortárs dizájn teszi teljessé a képet: a kerékjárati ívek markánsabbak, a tető profilja kifinomultabb, a karosszéria masszívabb... Egy kedves apró részlet, egy barátságos orr-rész, akárcsak régen!

Koncepcióból valóság

2024-es cél
Kíváncsi a belső térre vagy a szériaváltozat víziójára?
2022 végén elérhető lesz egy mobilalkalmazás, amellyel a jövő Renault 5 E-Tech elektromos autójával kapcsolatos híreket követheti a 2024-es megjelenésig!
Iratkozzon fel alább, hogy naprakész lehessen.
fedezze fel továbbá...
50 éves az R5 – Renault
A Renault 5 50 éves lett
Az 50. évforduló alkalmából az ikonikus R5 a múlt, a jelen és a jövő között útra invitálja Önt, és számos új meglepetést tartogat.
4ever trophy
Renault 4EVER Trophy Concept
A 4EVER Trophy Concept koncepcióautó a mindennapok kalandorai és hétvégék felfedezői elvárásainak felel meg, 100%-ban elektromos formában: egyszerű formák, ellenállás, minimális karbantartás, 0 zaj és 0 CO 2  kibocsátás használat közben.
Reno Avatar
Reno, a Renault hivatalos avatárja
Ismerje meg Renót, a Renault új, hivatalos avatárját! Ő lesz az Ön útitársa a jövőbeni márkaautók fedélzetén. Hamarosan megtalálja az érintett alkalmazásban.