Clio

az életre hangolva
Renault Clio
kezdő listaár 6 339 000 Ft
dizájn
városi és vonzó autó
Érzéki vonalak, dinamikus kialakítás, karakteres megjelenés és új full LED fényjegy... A Clio stílusa már az első pillanatban magával ragad.
fotógaléria megtekintése
    

felszereltség

AZ EGYEDÜLÁLLÓ VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRT A MINDENNAPOKBAN

a Clio-t valódi élmény vezetni.
9,3"-os érintőképernyő - CLIO
maradjon kapcsolatban a világgal!
Kategóriájában az egyik legnagyobb méretű érintőképernyővel, online navigációval, Google Places - hasznos helyek keresése funkcióval... Az Easy Link rendszerrel a Clio mindig kapcsolatban marad a világgal!
Renault Clio
vezessen könnyedén és gondtalanul!
A gyalogos és kerékpáros érzékelővel is ellátott automatikus vészfékező rendszer segítségével ez az emblematikus városi autó minden pillanatban megvédi Önt, akár a városban, akár vidéki utakon vezet az útja. A Clio a Renault Drive legújabb megoldásait biztosítja, mint például a sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer vagy a forgalmi és autópálya asszisztens.

verzió

A CLIO R.S. LINE

egyedi személyiség a Renault Sport jegyében
Atletikus vonalvezetésével, high-tech pilótafülkéjével, innovatív technológiáival és dinamikus vezetési élményével a Clio R.S. line az exkluzív, sportos vonalat képviseli, és készen áll arra, hogy sportot csempésszen a mindennapjaiba.

Érezze át a ritmusát!

Renault Clio – részletek

Clio
Clio
Clio
Clio
Renault Clio vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1 – 5,4 CO2-kibocsátás g/km: 116 -123. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech hybrid
Clio E-Tech full hybrid