image

A jövőbeli Forma-1: R.S. 2027 Vision

Fedezze fel a Renault elképzelését a Forma-1 2027-es mérföldkövéhez: több emberiség és több látvány a szenvedélyesebb versenyekért!

 • R.S. 2027 VISION Formule Un
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - oldalnézet
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - elölnézet
 • R.S. 2027 VISION Formule Un
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - hátulnézet
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - a versenypályán
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - a versenypályán
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - a stúdióban
 • R.S. 2027 VISION Formule Un - a stúdióban
 • R.S. 2027 VISION Formule Un

R.S. 2027 Vision

A pilóta maga a hős

Az átlátszó pilótafülkéből mindent láthat az R.S. 2027 Vision volánja mögött ülve.

Vision
 • Forma-1

2027-ben járunk...

A pilóta méretei alapján személyre szabott, könnyű és tartós anyagból 3D nyomtatással készült R.S. 2027 Vision átlátszó pilótafülkéje a versenypályára hívja, hogy a lehető legközelebbről élje át egy pilóta érzelmeit. A szintén átlátszó bukósisakban láthatóvá válik az arca, és megfigyelheti a reakciókat. Akár közelről, akár távolról figyeli Önt a néző, mindig Ön lesz az események középpontjában. 

 

Az élmény fokozása érdekében a kerekekbe épített, aktív LED fényforrásoknak köszönhetően megjelennek az olyan lényegi információk, mint a helyezés, illetve az autó energiaszintje.

R.S. 2027 Vision

Előremutató kialakítás

A Renault Dizájn és a Renault Sport Racing csapat együttműködésének gyümölcse, az R.S. 2027 Vision koncepcióautó márkánk minden lényegi elemét magán hordja.

Forma-1

Kifinomult megjelenés

Elöl C alakú LED fényszórók, megvilágított embléma a motorháztetőn, aktív fények, vezérelhető légterelők, és egyéb aerodinamikai megoldások... Az új koncepcióautó vizuális megjelenése márkánk minden lényegi elemét magán hordja. A tagadhatatlanul sikeres dizájnnal született R.S. 2027 Vision minden elemében csábító! 

Forma-1

A Renault Sport szellemisége testet öltött

A turbókompressziós motornak és az olyan részleteknek köszönhetően, mint a hátsó légterelők és a karosszéria színe, az R.S. 2027 Vision büszkén léphet elődje, az 1977-es Renault RS01 nyomdokaiba. A sárga és fekete színű metálfényezést egy aranyozott csík emeli ki, így az autó megjelenése egyszerre sugározza a minőséget, a technológiát és a teljesítményt.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Koncepció

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Koncepcióautóink
Renault Sport

Fedezze fel

A Renault Sport szakértelmének gyümölcse

A Renault és az autósport
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet