image

Renault TREZOR koncepcióautó

Lépjen be a szenvedélyes jövő kapuján! A két üléssel felszerelt Renault TREZOR elektromos kupé a koncepcióautók egy új vonalát indítja el, miközben magán hordozza jövőbeni autóink kialakítását és technológiáit. A hívogató stílusnak és a vezetés élvezetét előtérbe helyező funkcióknak köszönhetően ez az elektromos GT egyszerre tartalmazza a mobilitás jövőképét, illetve az autók iránti szenvedélyünket.

  • Renault TREZOR koncepcióautó az úton
  • Renault TREZOR koncepcióautó - oldalnézet
  • Renault TREZOR koncepcióautó - elölnézet
  • Renault TREZOR koncepcióautó - tető
  • Renault TREZOR koncepcióautó - külső megjelenés
  • Renault TREZOR koncepcióautó - felnik
  • Renault TREZOR koncepcióautó - hátulnézet

Renault TREZOR koncepcióautó

Külső dizájn: a Renault stílusa

A Renault TREZOR a Renault új márkaimázsának tipikus jegyeit viseli magán: egyszerű, érzéki és hívogató vonalvezetés, egyedi orr-rész, « C » alakú fényjegyek. A Renault TREZOR ugyanazokat a márkajegyeket viseli, amelyet először a Renault DEZIR Concept, majd később az új Renault CLIO is megcsillogtatott kialakításában.

Renault TREZOR koncepcióautó - elölnézet
  • Renault TREZOR koncepcióautó - panorámanézet

Merész modell a sportkocsik között

A Renault TREZOR motorháztetején található, méhsejtszerű kialakítású légbeömlő a karosszéria hátsó kialakításával harmonizál. Az autó vezetőoldali oldalán az üzemanyag-betöltő nyílást egy analóg kijelzőre cseréltük le, amely jelzi az autó elektromos töltöttségének szintjét. Hátul az optikai szálakból álló fényjegy vörös lézerfényt bocsát ki.

Renault TREZOR koncepcióautó

Belső dizájn: autentikus, mégis modern

A Renault TREZOR belső terének domináns vörös színe érzékivé és hívogatóvá varázsolja az autót. Az olyan kiváló anyagok, mint a fa és a bőr használatával az volt a célunk, hogy még fantasztikusabb vezetési élményt biztosítsunk. A mestermunka és a technológia egységét magán viselő vezetőülés kiválóan mutatja be jövőbeli modelljeink még letisztultabb, még aprólékosabban kidolgozott, illetve még több csatlakozási lehetőséggel felszerelt jellegét.

Renault TREZOR koncepcióautó - beszállás az utastérbe

Az autó utasterébe igazán egyedi módon szállhat be

A klasszikus versenyautókhoz hasonlóan a Renault TREZOR esetében is az oldalsó elemeken keresztül vezet az út a belső térbe. Az autóba tehát sportosan, egyben stílusosan lehet beszállni – ezt az élményt csak fokozza a karosszéria felett található vörös bőrborítás. A fejtámlák automatikusan visszahúzódnak – ezzel is megkönnyítve a beszállást.

Renault TREZOR koncepcióautó - belső kialakítás

A fa, a bőr és a technológia – tökéletes összhangban

Meglepetés! A Renault TREZOR csomagtérrel ellátott műszerfalát vörösre pácolt fából alkottuk meg. A személyre szabott, bőrszíjjal felszerelt rekeszek a mélyvörös bőrülések mellett helyezkednek el. A letisztult első műszerfalat nagy érintőképernyővel láttuk el. A négyszögletű kormányon is érintőképernyőket helyeztünk el, amelyek felváltják a hagyományos kiegészítőket.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Választék megtekintése
Renault technológiák

Fedezze fel!

A holnap technológiája

Ismerje meg az Easy Life technológiákat!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet