Renault Trezor koncepcióautó

Lépjen be a szenvedélyes jövő kapuján! A két üléssel felszerelt Renault Trezor elektromos kupé a koncepcióautók egy új vonalát indítja el, miközben magán hordozza jövőbeni autóink kialakítását és technológiáit. A hívogató stílusnak és a vezetés élvezetét előtérbe helyező funkcióknak köszönhetően ez az elektromos GT egyszerre tartalmazza a mobilitás jövőképét, illetve az autók iránti szenvedélyünket.

Renault Trezor koncepcióautó

külső dizájn: a Renault stílusa

A Renault Trezor a Renault új márkaimázsának tipikus jegyeit viseli magán: egyszerű, érzéki és hívogató vonalvezetés, egyedi orr-rész, « C » alakú fényjegyek. A Renault Trezor ugyanazokat a márkajegyeket viseli, amelyet először a Renault Dezir Concept, majd később az új Renault Clio is megcsillogtatott kialakításában.
Merész modell a sportkocsik között
A Renault Trezor motorháztetején található, méhsejtszerű kialakítású légbeömlő a karosszéria hátsó kialakításával harmonizál. Az autó vezetőoldali oldalán az üzemanyag-betöltő nyílást egy analóg kijelzőre cseréltük le, amely jelzi az autó elektromos töltöttségének szintjét. Hátul az optikai szálakból álló fényjegy vörös lézerfényt bocsát ki.

Renault Trezor koncepcióautó

belső dizájn: autentikus, mégis modern

A Renault Trezor belső terének domináns vörös színe érzékivé és hívogatóvá varázsolja az autót. Az olyan kiváló anyagok, mint a fa és a bőr használatával az volt a célunk, hogy még fantasztikusabb vezetési élményt biztosítsunk. A mestermunka és a technológia egységét magán viselő vezetőülés kiválóan mutatja be jövőbeli modelljeink még letisztultabb, még aprólékosabban kidolgozott, illetve még több csatlakozási lehetőséggel felszerelt jellegét.
Renault Trezor koncepcióautó - beszállás az utastérbe
Az autó utasterébe igazán egyedi módon szállhat be
A klasszikus versenyautókhoz hasonlóan a Renault Trezor esetében is az oldalsó elemeken keresztül vezet az út a belső térbe. Az autóba tehát sportosan, egyben stílusosan lehet beszállni – ezt az élményt csak fokozza a karosszéria felett található vörös bőrborítás. A fejtámlák automatikusan visszahúzódnak – ezzel is megkönnyítve a beszállást.
Renault Trezor koncepcióautó - belső kialakítás
A fa, a bőr és a technológia – tökéletes összhangban
Meglepetés! A Renault Trezor csomagtérrel ellátott műszerfalát vörösre pácolt fából alkottuk meg. A személyre szabott, bőrszíjjal felszerelt rekeszek a mélyvörös bőrülések mellett helyezkednek el. A letisztult első műszerfalat nagy érintőképernyővel láttuk el. A négyszögletű kormányon is érintőképernyőket helyeztünk el, amelyek felváltják a hagyományos kiegészítőket.

ajánlatok

ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink