A Renault bemutatja az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hibrid modellt

Elektromos autózás, igény szerint!

  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
  • Renault CAPTUR tölthető hibrid
  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
  • Renault CAPTUR Plug-in tölthető hibrid

Páratlan vezetési élmény

Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hibrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó – így biztosítva a legkiválóbb élményt.

  • Renault CAPTUR Plug-in hibrid

Bármilyen célnak megfelel!

Az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hibrid a választás szabadságát biztosítja Önnek! A dupla motornak köszönhetően a hét során autózzon a városban elektromosan akár 65 km-en keresztül, majd vágjon neki a hétvégének hibrid üzemmódban! Válassza az adott útnak megfelelő teljesítményt!

  • Renault CAPTUR – tölthető hibrid SUV

Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünk az Új CAPTUR modellben

Teljes nyugalomban autózhat, hiszen az Új CAPTUR a Renault Z.E. elektromos autók több, mint tíz évnyi tapasztalatát rejti! Élményekkel teli közlekedés és alacsony fogyasztás a páratlan sebességváltónak, illetve a Forma-1 világa által ihletett, az energiát újrahasznosító technológiáknak köszönhetően!

  • CAPTUR E-TECH Plug-in

E-TECH

A Renault a Z.E. és a Forma-1 elektromos motorjainak területén szerzett szakértelmének eredménye az E-TECH, ami a Renault új hibrid megoldása.


Az ikonikus Új CAPTUR és Új CLIO modellekhez bárki számára elérhető E-TECH technológia újfajta vezetési élményt jelent.

Miközben az Új CAPTUR E-TECH Plug-in autójára vár...

Új CAPTUR

Új CAPTUR

A személyre szabható városi SUV.

Ismerje meg!
Easy life

EASY LIFE

További információk az E-TECH technológiáról!

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet