E-TECH: minden igényt kielégítő hibrid motorok

Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünknek köszönhetően 2020-tól modelljeink között a hibrid motorok is elérhetővé válnak.

Hibrid motorok, kompromisszum nélkül

E-TECH hibrid

Az elektromos autók úttörőjeként kifejlesztettük az innovatív és exkluzív E-Tech technológiát. A 150 szabadalommal levédett technológia két típusú hibrid motort tesz elérhetővé:

 

  • E-Tech: vezeték nélküli hibrid megoldás
  • E-Tech Plug-in : hálózatról tölthető hibrid megoldás

 

Az E-Tech technológia a következőket biztosítja: 

 

  • a lehető legnagyobb elektromos hatótáv;
  • a lehető legjobb vezetési élmény;
  • az új, kiemelkedő modelljeink sokoldalúsága, amely sorozat első autója az Új Renault Clio.

E-TECH : hibrid motorok

Új Renault Clio E-Tech: a hibrid motor és a sokoldalú Clio találkozása. (2020 során válik elérhetővé)

80%-ban elektromos vezetés

E-TECH hibrid

Az E-Tech technológiának köszönhetően a városban akár 80%-ban teljesen elektromos vezetési élményben lehet része, illetve az autó indítása 100%-ban elektromosan történik.  

40%-kal alacsonyabb fogyasztás

E-TECH hibrid

Az E-Tech hibrid motoroknak köszönhetően a városi utakon 40%-kal kevesebbet fogyaszt az autó a hagyományos belső égésű motorokkal rendelkező autókhoz képest.

Az iparágon belül páratlan reakcióképesség

E-TECH hibrid

Az elinduláskor és a gyorsuláskor tapasztalható, iparágon belül páratlan gyorsaságának, továbbá a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelmének köszönhetően a hibrid motorok eddigi páratlan vezetési élményt biztosítanak.  

E-TECH Plug-in: tölthető hibrid motorok

CAPTUR E-TECH Plug-in

CAPTUR E-Tech Plug-in sokoldalúságát bizonyítja, hogy az autó vegyes használat során 50 km*, míg városi használat során 62 km* teljesen elektromos hatótávra képes. Ez a SUV lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi városi utak során ne kelljen üzemanyagot fogyasztania, ugyanakkor a hosszabb utak során se lesz gondja a hatótávolsággal.

 

Az E-Tech Plug-in rendszerrel, azaz egy benzinmotorral és két elektromotorral, továbbá egy rendkívül innovatív sebességváltóval felszerelt CAPTUR E-Tech Plug-in mögött álló technológia alapját az elektromos autók, illetve a Forma-1 terén szerzett szakértelmünk biztosítja.

 

Az autó optimális elektromos utazást, illetve maximális vezetési élményt biztosít.

 

 

 

*WLTP ciklusban; elektromos vezetés során akár 135 km/h sebesség.

Tudjon meg többet a Renault technológiáiról

Renault EASY DRIVE

A legteljesebb nyugalommal utazhat!

ismerje meg: Renault Easy Drive
Renault ActiveSafety

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb

ismerje meg a Renault nyújtotta biztonságot

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet