openR link multimédia rendszer

panorámaméretek, páratlan kényelem

lélegzetelállító teljesítmény

A legújabb okostelefonokkal megegyező gyorsaságú openR link multimédia rendszer forradalmasítja az online vezetés koncepcióját. Folyamatosan naprakész, intelligens és 100%-ban személyre szabható: kiválóan alkalmazkodik vezetési stílusához és minden igényét képes kielégíteni. A beépített Google és egyéb funkciók használatával könnyedén túlszárnyalhatja a mobilitás határait.

a tökéletesen személyre szabott openr link multimédia rendszer

Lépjen be az autó online világába. Az intuitív kezelőfelülettel ellátott multimédia rendszert saját ízlése szerint szabhatja személyre. Adja hozzá kedvenc alkalmazásait a 12“-os központi kijelzőn, és alakítsa ki a felületet saját ízlése szerint.
openR link multimédia rendszer - Renault
intuitív rendszer
A könnyedén használható, folyamatosan frissülő kezelőfelületnek köszönhetően az openR link multimédia rendszert könnyedén használatba veheti. A legújabb generációs okostelefonok ihlette rendszer használata ismerős és intuitív: értesítési rendszer, érintőképernyő és widgetek...
openR link multimédia rendszer - Renault
minden kéznél van
A képernyő felső részén könnyedén áttekintheti az összes menüt. A navigációt és a multimédia rendszer elemeit egyetlen mozdulattal beállíthatja.
openR link multimédia rendszer - Renault
személyre szabott képernyő
Az openR link multimédia rendszer fő funkcióit és alkalmazásait pillanatok alatt megnyithatja. Válassza ki, mely widgeteket szeretné megjeleníteni a főképernyőn és a kormány mögötti digitális műszeregységen. Így egyetlen pillantással átláthat mindent, amire útközben szüksége lesz.
openR link multimédia rendszer - Renault
a személyre szabott élmény
A Google intelligens funkcióinak köszönhetően az openR link multimédia rendszer az Ön szokásai alapján egyre pontosabb javaslatokat ad a navigációra és a környezetre vonatkozóan.

Google térkép

beépített Google szolgáltatásokkal*
A Google Térkép beépített funkcióinak köszönhetően teljes nyugalomban utazhat. Készítse elő utazásait - és hagyja, hogy a multimédia rendszer vezesse Önt.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal- Google Térkép - Renault
navigáció és forgalom
Nincs többé kellemetlen meglepetés! A beépített Google Térkép szolgáltatással a lehető legkiválóbb útvonalon indulhat el. A Google Térkép egyenesen az úti célig navigálja: táplálja be a kívánt úti célt, és tekintse meg valós időben a forgalmi adatokat, az autó hatótávolságát, illetve a rendszer esetleges tanácsait, amennyiben forgalmi problémák merülnek fel a kívánt útvonalon.

A Google Térkép segítségével könnyedén megtalálhatja a legjobb helyeket, éttermeket és áruházakat.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal- Renault
folyamatosan naprakész
Az automatikusan frissülő openR link multimédia rendszer rendszer folyamatosan fejlődik.

A Google Térkép navigációja a megbízhatóságáról híres. A folyamatosan naprakész térképeknek köszönhetően a rendszer pontos navigációs utasításokkal látja el.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal- Renault
elektromos autózás egyszerűen
A Google Térkép kifejezetten az elektromos autók számára kifejlesztett funkcióinak köszönhetően könnyedén tervezheti meg az útvonalakat elektromos autója számára. Az utazásokat a rendelkezésre álló hatótávolságnak megfelelően tervezheti meg, illetve megtekintheti az útvonal mentén található töltőállomásokat is.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal- Renault
testreszabott navigáció
Az utazások során az openR link multimédia rendszer egyre inkább megismerkedik az Ön szokásaival és igényeivel. A Google-fiók használatával testreszabott navigációban lehet része: elmentett kedvenc címek, navigációs előzmények, az útvonalra vonatkozó javaslatok...

Google asszisztens*

hangvezérlés
Irányítsa az autó bizonyos funkcióit anélkül, hogy a szemét levenné az útról. Hívások fogadása, útvonal lekérése, zenelejátszás elindítása, a jármű bizonyos funkcióinak aktiválása. Önnek csak annyit kell mondania: „Hey Google!“.
járműfunkciók
„Hey Google, switch to Sport mode“

Fedezze fel a még könnyedebb vezetési élményt! Vezérelje könnyedén a jármű funkcióit, illetve tekintse meg az útvonallal kapcsolatos információkat.
információk
„Hey Google, where is the nearest charging station?“

Nyitvatartási idő, forgalmi adatok és az útvonalra vonatkozó információk: tájékozódjon könnyedén a vállalkozásokkal, éttermekkel és szórakozóhelyekkel kapcsolatban.
okos otthon
„Hey Google, turn on the lamps in the living room“

Renault autójából a hangja segítségével vezérelheti otthona kompatibilis online funkcióit.

Google Play

Töltse le kedvenc alkalmazásait a Google Play áruházból.**
SPOTIFY
Soha többé nem kell félbeszakítania kedvenc zeneszámait. A multimédia rendszeren keresztül számtalan podcasthoz és lejátszási listához férhet hozzá.
YOUTUBE MUSIC
Kapcsolódj be a zene világába: több mint 70 millió hivatalos zeneszám, változatos zenei kínálat élő előadásokkal, feldolgozásokkal, remixekkel és csak itt fellelhető zenei tartalommal, valamint több ezer válogatott lejátszási lista számos műfajban és számos tevékenységhez.
AMAZON MUSIC
Válogasson kedvére az Amazon Music kínálatából és hallgassa kedvenc lejátszási listáit.
GOOGLE PLAY KÖNYVEK
A legsikeresebb e-könyvek, képregények, mangák, szövegkönyvek és hangoskönyvek milliói között válogathatsz. Töltsd le a választott könyvet, és útközben is olvashatod vagy hallgathatod. Ha befejezted, találj rá következő kedvencedre a csak neked szóló ajánlatok között. Bármikor vásárolhatsz hangoskönyveket és e-könyveket – ehhez előfizetésre sincs szükség.
GOOGLE FORDÍTÓ
Gyorsan, számos nyelvre lefordíthatja a szövegeket - írásban vagy szóban.
... és még sok egyéb lehetőség várja
Zene, podcast, rádió, hangoskönyvek... Használja kedvenc alkalmazásait!

my renault

lépjen túl a mobilitás határain
A My Renault fiókjából távolról is elérheti autója online funkcióit, illetve olyan szolgáltatásokhoz férhet hozzá, mint például:
  • a szerződések kezelése;
  • a modell működését bemutató oktatóvideók;
  • a következő karbantartás megtervezése;
  • Assistance szolgáltatás.
online szolgáltatások*
Töltse le a My Renault alkalmazást okostelefonjára, és ismerkedjen meg az online szolgáltatásokkal: jármű helyzete, fényszórók és kürt bekapcsolása, útvonaltervezés...
HATÓTÁVOLSÁG
készítse elő utazását
Okostelefonján megtekintheti az akkumulátor hatótávolságát és a lehetséges útvonalterveket.
ELŐHŰTÉS ÉS -FŰTÉS FUNKCIÓ
személyre szabott kényelem
Renault autójában a fűtést vagy a klímát távolról is bekapcsolhatja, így ideális hőkomfortot biztosítva az utazáshoz.
TÖLTŐÁLLOMÁSOK KERESÉSE
folyamatosan csatlakoztatva
Jelentkezzen be a My Renault mobilalkalmazásba és tekintse meg a közelben található elektromos töltőállomásokat.
TÖLTÉS BEÁLLÍTÁSA
feltöltés karnyújtásnyira
A My Renault mindenre gondol! Csatlakoztassa az autót és állítsa be a feltöltést az okostelefonon keresztül - az alkalmazás minden mást elintéz.
ELEKTROMOS ÚTVONALTERVEZŐ
készüljön fel az elektromos autóval történő utazásokra
Nyissa meg az útvonaltervezőt, adja meg az úti célt és tekintse meg az ideális útvonalat, beleértve a jármű akkumulátorának feltöltése érdekében tervezett megállókat is.

Folyamatos Fejlődés

nem fog csalódást okozni
Az egyre inkább személyre szabottabb utazási élmény mellett az openR link multimédia rendszer folyamatosan új szolgáltatásokkal is bővül. Ráadásul a háttérben történő frissítések méginkább kényelmesebbé teszik a használatot.
* a My Renault online szolgáltatásokat, illetve a Google és a Google Asszisztens szolgáltatást az autó vásárlásától számított 5 évig biztosítjuk. A Google, Google Play, Android Auto és Google Térkép a Google LLC védjegyei. Bizonyos szolgáltatások magyar nyelven nem érhetőek el.
** a Google Play szolgáltatásainak használatához 6 hónapon keresztül 3 GB adatmennyiséget biztosítunk. (Ezt követően Magyarországon egyelőre nincs lehetőség Orange előfizetés megkötésére)

gyakran ismételt kérdések

HOGYAN VEHETEM IGÉNYBE AZ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOKAT?
Az online szolgáltatások aktiválása a márkakereskedésben történik, az autó átvételekor.

További szolgáltatásokra a Renault Connect Store áruházban fizethet elő. Egyes szolgáltatások elérhetőek közvetlenül az openR link multimédia rendszerén keresztül, míg más szolgáltatásokhoz le kell tölteni a My Renault mobilalkalmazást.
(A funkció Magyarországon korlátozottan elérhető)
MENNYI IDEIG HASZNÁLHATOM AZ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOKAT?
5 éven keresztül ingyenesen használhatja az online szolgáltatásokat.
AZ OPENR LINK MULTIMÉDIA RENDSZERT AKKOR IS TUDOM HASZNÁLNI, HA IPHONE TELEFONOM VAN?
Igen, az openR link multimédia rendszer funkciói teljes mértékben a rendelkezésére állnak - akár Android, akár iOS rendszerű az okostelefonja.
TELEPÍTHETŐ-E AZ OPENR LINK A RENAULT MODELLBEN, HA ABBAN EGY MÁSIK MULTIMÉDIA RENDSZER TALÁLHATÓ?
A járművet az ahhoz tartozó multimédia szolgáltatással adjuk át Önnek. A rendszer nem módosítható. Ugyanakkor rendszeresen fog kapni automatikus frissítéseket.
HASZNÁLHATOM AZ OKOSTELEFON-TÜKRÖZÉST?
A Android Auto™ és a Apple CarPlay™ kompatibilisek az openR link multimédia rendszerrel. Az okostelefont könnyedén tükrözheti egy USB-kábel vagy Bluetooth®-kapcsolaton keresztül.