image

R-LINK 2

Ismerje meg új, innovatív rendszerünket, amely intuitív kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Grafikus kezelői felületének és kifejezetten autós felhasználásra kifejlesztett alkalmazásainak köszönhetően a vezetés még élvezetesebbé válik.

Lépjen be a R-LINK 2 multimédiás rendszer világába

Ismerje meg az előnyeit!

Érezze magát otthon!

Képzeljen el egy olyan érintőképernyős rendszert autójában, amely ugyanúgy reagál minden érintésére, mint az otthoni táblagépe. Használja az R-LINK 2 rendszert ugyanolyan természetesen, mint okostelefonját vagy táblagépét! Kétféle érintőképernyő közül választhat: a rendszerhez egy 7"-os (18 cm) vízszintes helyzetű és egy egyedi, 8,7"-os (22 cm) álló képernyő is elérhető.

Szabja testre a rendszert!

A három részes, könnyen konfigurálható kezdőoldalnak köszönhetően kedvenc funkcióihoz közvetlenül is hozzáférhet. Például egymás mellé helyezheti a beépített navigációs alkalmazást és a gyakran használt telefonszámait. Emellett létrehozhat egy felhasználói profilt is, aminek segítségével egyetlen kattintással konfigurálhatja a rendszert, kedvenc beállításainak megfelelően.

Hozzáférés a legfontosabb funkciókhoz

Az R-LINK 2 képernyőjén keresztül az autó olyan alapvető funkcióihoz is hozzáférhet, mint a Renault Multi-Sense® rendszer (csak az új Espace modellek esetén) vagy a legfontosabb vezetéstámogató rendszerek (Aktív vészfékező rendszer stb.).

Hagyja, hogy az R-LINK 2 rendszer elvezesse úticél

Használja ki a beépített navigáció előnyeit!

Jelenítse meg az utakat 3 dimenzióban!

Lépjen új dimenzióba minden út során a TomTom térképet használva! Ez a rendszer lehetővé teszi az épületek és a fontosabb helyek 3 dimenziós megjelenítését*. Mostantól gyerekjáték találni egy jó éttermet vagy egy benzinkutat.

*A szolgáltatás elérhetősége modellenként eltér.

Navigációs szolgáltatások

A TomTom Traffic szolgáltatásnak köszönhetően nem kell többet forgalmi dugóban vesztegelnie! Férjen hozzá a legfontosabb közlekedési információkhoz valós időben!

*A szolgáltatás elérhetősége országonként eltér.

Mindig használja a legfrissebb térképeket!

A legnagyobb nyugalommal indulhat útnak Az új autó átvételétől számított 12 hónapon belül ingyenesen frissítheti a navigációs rendszer térképét*.

*PC vagy MAC típusú számítógépen keresztül tölthető le.

AZ R-LINK STORE KÍNÁLATÁNAK MEGTEKINTÉSE

Maradjon kapcsolatban az R-LINK 2 rendszerrel

Szolgáltatási csomagjaink

Alt Image C29
Alt Image C29

Digitális csomag

Használja ki az autós használatra kifejlesztett alkalmazásokban rejlő lehetőségeket: E-mail, R-LINK Tweet, Időjárás, Kiadások… A Digitális csomaggal bármikor hozzáférhet az R-LINK Store kínálatához, ahonnan újabb alkalmazásokat tölthet le.

R-LINK Store

Használja ki az első 12 hónap során* ingyenes kapcsolódási lehetőséget és töltsön le az R-LINK Store kínálatából ingyenes vagy fizetős alkalmazásokat (Renault Assistance, Michelin guide, Üzemanyagárak, Időjárás, Sofőrszolgálat, E-mail stb.) közvetlenül az autó rendszerén vagy PC/MAC számítógépén keresztül.

*Az autó átvételétől számítva.

TEKINTSE MEG AZ ELÉRHETŐ ALKALMAZÁSOK LISTÁJÁT!

Az R-LINK 2 megkönnyíti a mindennapi közlekedést

Szolgáltatások néhány kattintásra

A térképek frissítéséhez és az alkalmazások letöltéséhez kövesse az útmutatóban szereplő lépéseket.

Alt Image C29

Helyezzen be egy USB-kulcsot vagy egy SD kártyát azR-LINK 2 rendszerbe, és hagyja is benne 1 percig, így biztosítva az adathordozó és a rendszer közötti szinkronizációt.

Alt Image C29

Hozzon létre egy My Renault felhasználói fiókot az R-LINK Store kínálatához való hozzáféréshez. Ezt követően telepítheti az R-LINK Download Manager programot számítógépére.

AZ R-LINK STORE KÍNÁLATÁNAK MEGTEKINTÉSE
Alt Image C29

Válassza ki a letölteni kívánt alkalmazásokat, szolgáltatáscsomagokat vagy frissítéseket a katalógusból.

Alt Image C29

Távolítsa el az USB-kulcsot vagy az SD kártyát az autó rendszeréből és csatlakoztassa a számítógéphez, hogy rámásolhassa a letöltött fájlokat az R-LINK Download Manager programon keresztül.

Alt Image C29

Térjen vissza az autójához és csatlakoztassa az USB-kulcsot vagy az SD kártyát az R-LINK 2 rendszerhez a letöltött fájlok telepítéséhez.

Alt Image C29

Jelentkezzen be az R-LINK Store felületén, amelyet az Alkalmazások almenüben talál.

Alt Image C29

Kattintson rá a letölteni kívánt alkalmazásra* és kövesse az R-LINK 2 képernyőjén megjelenő utasításokat. Sikeres letöltés esetén egy megerősítő üzenetet fog kapni.

*Bizonyos alkalmazásokat nem lehet letölteni közvetlenül az autó rendszerén keresztül. Emiatt kérjük, hogy tekintse át a PC/MAC számítógépen keresztül történő letöltés lépéseit is.

Még több szolgáltatásra vágyik?

Alt Image C29

Maradjon kapcsolatban a világgal!

Az R-LINK 2 rendszerhez könnyedén kapcsolódhat okostelefonjával a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően, és így a telefonkönyv szinkronizációja után a rendszer képernyőjén keresztül is hozzáférhet a telefonszámaihoz. A hangfelismerő funkciónak köszönhetően úgy is telefonálhat, hogy közben nem kell levennie tekintetét az útról.

TEKINTSE MEG A KOMPATIBILIS OKOSTELEFONOK LISTÁJÁT

Multimédia

Ismerje meg további rendszereinket is!

 R-LINK & R-LINK Evolution

Részletek

R-LINK & R-LINK Evolution

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 Media Nav Evolution

Részletek

Media Nav Evolution

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 Media Nav

Részletek

Media Nav

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet