TRAFIC COMBI

Partner minden utazáshoz
Új Trafic Combi
már 14 450 000 Ft-tól

dizájn
KIFEJEZŐ DIZÁJN
Függőleges hűtőrács és emblematikus C-alakú LED fényszórók vonzzák magukra a tekinteteket... Az elegancia jegyében született Trafic Combi verziója Carmin vörös fényezéssel és 17“-os könnyűfém keréktárcsákkal tűnik ki a tömegből.
fotógaléria megtekintése

kényelem és variálhatóság

fedezze fel a vezetési komfort új dimenzióit!

Trafic Combi – intelligens beltér – renault
Ergonomikus beltér
Indukciós telefontöltő, Renault Life kesztyűtartó fiók, nagy méretű pohártartó és Easy Link multimédia és navigációs rendszer... Használja ki a teljesen újragondolt belső tér lehetőségeit és kényelmét.
Trafic Combi – belső tér – renault
Variálható utastér
3, 6 vagy 9 férőhely: a Trafic Combi variálhatósága lehetővé teszi, hogy kedve szerint alakítsa az utasteret. Akár 9 személyt is szállíthat a csomagjaikkal együtt. Szükség esetén akár ki is veheti a 2. és 3. üléssort, így annyi poggyászt vihet magával, amennyit csak szeretne, és soha nem kell lemondania a kényelemről!

Renault Life

biztonság, hatékonyság és technológia

trafic combi – támogató technológiák – renault
innovatív vezetéstámogató rendszerek
Az Ön és utasai biztonsága érdekében a Trafic Combi számos vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve. Megkönnyítheti a manőverezést a parkolássegítő rendszereknek köszönhetően. Teljes nyugalomban közlekedhet szinte minden körülmények között a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az adaptív tempomat és az aktív vészfékező rendszer (AEBS) segítségével.
trafic combi – motorválaszték – renault
a kényelmes vezetés élménye
A Start & Stop technológiával rendelkező motorválaszték megfelel a legújabb Euro 6 D-Full kibocsátási előírásoknak. Válasszon a manuális sebességváltók (110 LE és 150 LE) vagy a dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata sebességváltók (150 LE és 170 LE) közül, amelyek nagyobb kényelem és jobb reakcióképesség mellett biztosítanak kellemes vezetési élményt.

Trafic Combi – részletek

Renault Trafic Combi vegyes fogyasztás l/100 km: 7,0 – 7,9 CO2-kibocsátás g/km: 182 -203. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.
dizájn Trafic Combi
motorok Trafic Combi
adatlap Trafic Combi

ismerje meg további modelljeinket!

Trafic SpaceClass
Trafic SpaceClass