Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy az alábbi felhasználási feltételeket alaposan olvassa végig a honlapunk használata előtt. A weboldalunk használatával Ön elfogadja ezen feltételeket, minden módosítás nélkül. Ha ezen feltételeket mégsem fogadja el, kérjük, ne használja a weboldalt, kérdésével forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy kereskedőhálózatunk tagjaihoz.

A HONLAP HASZNÁLATÁNAK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

Általános információk

A RENAULT s.a.s. (székhely: 13/15, quai Alphonse Le Gallo, 92100 Boulogne-Billancourt cedex – France, Nanterre-i Cégjegyzék 780 129 987 – a továbbiakban : RENAULT) védjegyjogosult hozzájárulásával a Renault Hungária Kft azért hozta létre a " www.renault.hu " honlapot (© RENAULT 2016), hogy biztosítsa a felhasználók személyes tájékoztatását. A honlap használata esetén Ön köteles betartani a jelen dokumentumban részletezett hozzáférési és felhasználási feltételeket (“Általános Feltételek”), valamint a vonatkozó jogszabályokat. A honlapra való belépéssel, az ottani navigálással és használattal Ön fenntartások nélkül elfogadja az Általános Feltételeket, amelyek minden a RENAULT-val vagy a kereskedelmi hálózat tagjaival kötött egyéb megállapodást felülírnak.
A Renault Hungária Kft a Renault és Dacia márkák magyarországi vezérképviselete szerződéses alapon, közvetlen értékesítést – kivételes esetektől eltekintve - nem folytat és javítási, karbantartási tevékenységet sem végez. Adatvédelmi és ügyfélkapcsolati ügyekben a saját, valamint a RENAULT képviseletében is jogosult eljárni. A RENAULT-ra irányadó jog alapvetően a francia, az általa használt nyelv a közvetlen kapcsolatok során a francia.

A honlapot kiadja :

Renault Hungária Kft

székhely: 1138 Budapest Váci út 140.

Cg 01-09-072543

Tel: +36 358 6000

ügyfélszolgálati telefonszám és e-mailcím: 06-80-101-2011, ugyfel.kapcsolat@renault.hu

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet