easy life

Innovációink középpontjában a mindennapok megkönnyítése áll. Ismerje meg a Renault Easy Drive és a Renault Connect technológiákat.
Renault Easy Drive

vezessen teljes nyugalomban!

A parkolássegítő és a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően - mint amilyen például az EasyPark Assist - teljes nyugalomban indulhat útnak.

Multi-Sense - Renault Easy Life
Multi-Sense®
Kapcsolja be az érintőképernyőn a multi-sense® technológiát, ami az autó összes beépített vezetési technológiáját képes vezérelni: a gázpedál érzékenységét, az EDC váltó karakterisztikáját, a 4Control® rendszer paramétereit, a felfüggesztést, a kormányszervó keménységét...
4Control- Renault Easy Life
4Control®
A 4Control® rendszer valós időben figyeli a kerekek tapadását bizonytalan helyzetekben is, és az érzékelők által megfigyelt útviszonyok, valamint a haladási sebesség függvényében képes az autó nyomvonalának korrigálására. Az aktív négykerék-kormányzásnak köszönhetően lecsökken a fordulókör sugara - akár alacsony sebesség mellett, a kifejtett erő csökkentése érdekében; akár nagy sebesség mellett, a kanyarodás optimalizálása érdekében.

Renault Connect

maradjon kapcsolatban a világgal könnyedén utazás közben is

Szolgáltatásaink még nagyobb kényelmet kínálnak utazás közben.

közlekedjen a legnagyobb biztonság mellett!

A Renault biztonsága
Innovációink középpontjában a mindennapok megkönnyítése áll, emellett pedig számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb.

hibrid motorok

E-Tech
Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünknek köszönhetően 2020-tól modelljeink között a hibrid motorok is elérhetővé válnak.

hosszan tartó élmény

A Renault választéka - Easy Life
Szeretné kipróbálni a Renault modellek egyikét?
A Renault márka
Ismerje meg a világunkat!