Renault EASY DRIVE

A parkolássegítő és a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően - mint amilyen például az EasyPark Assist - teljes nyugalomban indulhat útnak.

A vezetéstámogató technológiák

Technológiáink segítségével megtarthatja a biztonságos távolságot

Vezetéstámogató rendszer az autópályán és forgalomban

Vezetéstámogató rendszer az autópályán

A legteljesebb nyugalommal utazhat, akár nagy forgalomban is! A vezetéstámogató rendszer a sebességet biztonságos szinten tartja, illetve ügyel rá, hogy az autó a megfelelő nyomvonalon haladjon. Forgalmi dugó esetén a rendszer kezeli az autó meg- megállásait.

Adaptív tempomat

Adaptív tempomat

Tartsa meg a távolságot saját járműve és az Ön előtt haladó jármű között. A rendszer beállít egy minimális követőtávolságot, és automatikusan fékez, amennyiben a távolság túl kicsi, illetve fordítva - automatikusan gyorsít, ha az út üressé vált az autó előtt.

Autópályán vagy városban, éjjel vagy nappal

Vezetéstámogató technológiáink segítségével folyamatosan éber maradhat.

Head-up display

Head-up display

Le se kell vennie szemét az útról! Sebesség, navigáció, vezetéstámogató technológiák... a műszerfal felett elhelyezkedő, behúzható, kiváló felbontású képernyőn a vezetéssel kapcsolatos összes információt megtekintheti. 

Sebességszabályozó és –korlátozó

Sebességszabályozó és –korlátozó - Renault EASY DRIVE

A sebességszabályozó és –korlátozó rendszerrel könnyedén kézben tarthatja az autó sebességét. A kormányon található gombokkal adja meg a maximális sebességet, és kerülje el a forgalmi szabályok megszegését. 

Automata távolsági fényszóróvezérlés

Automata távolsági fényszóróvezérlés

Használja optimálisan a távolsági fényszórót, a vezetési körülmények optimalizálása, illetve a többi sofőr elvakításának elkerülése érdekében. A szélvédőbe épített kamerával felszerelt rendszer a fényforrások elemzése után automatikusan átvált a távolsági fényszóróról a tompított fényszóróra, a fény, illetve a forgalmi viszonyok függvényében.

Parkolássegítő rendszer

Technológiáink segítségével könnyedén leparkolhat.

EasyPark Assist - Automatikus parkolás

EasyPark Assist - Renault EASYDRIVE

Parkolás? Többé nem probléma! Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett érzékelők segítségével a félautomata parkolássegítő rendszer felméri a parkoláshoz szükséges helyet, és végrehajtja a manővert. Önnek a sebességváltó kezelésén kívül semmi mást nem kell tennie, csupán a gáz- és fékpedál segítségével megválasztani a megfelelő sebességet. Az EasyPark Assist a parkolásból való elindulásban is tud segíteni… Egyszerűen csak meg kell erre kérni!

Hátsó kamera

Hátsó kamera

Hátramenet teljes biztonságban! A hátsó kamera már a manőver legelejétől kezdve megjeleníti a hátsó képet a multifunkciós képernyőn, a képen megjelenő idomok pedig segítenek az akadályok és a ütközések elkerülésében. 

360°-os kamera

360°-os kamera - Renault EASYDRIVE

A kamera valós időben biztosít 360°-os képet, így könnyedén elkerülheti az autó körüli akadályokat, akár még a járdán is, illetve könnyedén parkolhat még a legkisebb helyen is. 

Parkolássegítő rendszer elöl/hátul/oldalt

360°-os kamera - Renault EASYDRIVE

A parkolás megkönnyítése érdekében a rendszer hangjelzésekkel jelzi a sofőr felé az akadályok jelenlétét, még akkor is, ha azok nem láthatók. A hangjelzések egyre erősödnek, ahogy a jármű az adott akadályhoz közelít. 

Ismerje meg autóink útmutatóit

További információra van szüksége?

Renault Easy Connect

Maradjon kapcsolatban a világgal utazás közben is!

Ismerje meg: Renault EASY CONNECT
A Renault biztonsága

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb

Ismerje meg a Renault nyújtotta biztonságot
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet