Renault easy drive

A parkolássegítő és a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően - mint amilyen például az EasyPark Assist - teljes nyugalomban indulhat útnak.

a vezetéstámogató technológiák

Technológiáink segítségével megtarthatja a biztonságos távolságot.
Vezetéstámogató rendszer az autópályán
Vezetéstámogató rendszer az autópályán és forgalomban
A legteljesebb nyugalommal utazhat, akár nagy forgalomban is! A vezetéstámogató rendszer a sebességet biztonságos szinten tartja, illetve ügyel rá, hogy az autó a megfelelő nyomvonalon haladjon. Forgalmi dugó esetén a rendszer kezeli az autó meg- megállásait.
Adaptív tempomat
Adaptív tempomat
Tartsa meg a távolságot saját járműve és az Ön előtt haladó jármű között. A rendszer beállít egy minimális követőtávolságot, és automatikusan fékez, amennyiben a távolság túl kicsi, illetve fordítva - automatikusan gyorsít, ha az út üressé vált az autó előtt.

autópályán vagy városban, éjjel vagy nappal

Vezetéstámogató technológiáink segítségével folyamatosan éber maradhat.
Head-up display - Renault Easy Drive
Head-up display
Le sem kell vennie szemét az útról! Sebesség, navigáció, vezetéstámogató technológiák... a műszerfal felett elhelyezkedő, behúzható, kiváló felbontású képernyőn a vezetéssel kapcsolatos összes információt megtekintheti.
Sebességszabályozó és –korlátozó - Renault Easy Drive
Sebességszabályozó és –korlátozó
A sebességszabályozó és –korlátozó rendszerrel könnyedén kézben tarthatja az autó sebességét. A kormányon található gombokkal adja meg a maximális sebességet, és kerülje el a forgalmi szabályok megszegését.
Automata távolsági fényszóróvezérlés
Automata távolsági fényszóróvezérlés
Használja optimálisan a távolsági fényszórót, a vezetési körülmények optimalizálása, illetve a többi sofőr elvakításának elkerülése érdekében. A szélvédőbe épített kamerával felszerelt rendszer a fényforrások elemzése után automatikusan átvált a távolsági fényszóróról a tompított fényszóróra, a fény, illetve a forgalmi viszonyok függvényében.

parkolássegítő rendszer

Technológiáink segítségével könnyedén leparkolhat.
EasyPark Assist - Renault EASYDRIVE
EasyPark Assist - Automatikus parkolás
Parkolás? Többé nem probléma! Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett érzékelők segítségével a félautomata parkolássegítő rendszer felméri a parkoláshoz szükséges helyet, és végrehajtja a manővert. Önnek a sebességváltó kezelésén kívül semmi mást nem kell tennie, csupán a gáz- és fékpedál segítségével megválasztani a megfelelő sebességet. Az EasyPark Assist a parkolásból való elindulásban is tud segíteni… Egyszerűen csak meg kell erre kérni!
Hátsó kamera - Renault EASYDRIVE
Hátsó kamera
Hátramenet teljes biztonságban! A hátsó kamera már a manőver legelejétől kezdve megjeleníti a hátsó képet a multifunkciós képernyőn, a képen megjelenő alakzatok pedig segítenek az akadályok és a ütközések elkerülésében.
360°-os kamera - Renault Easy Drive
360°-os kamera
A kamera valós időben biztosít 360°-os képet, így egyszerűen elkerülheti az autó körüli akadályokat, akár még a járdán is, illetve könnyedén parkolhat még a legkisebb helyen is.
360°-os kamera - Renault Easy Drive
Parkolássegítő rendszer elöl/hátul/oldalt
A parkolás megkönnyítése érdekében a rendszer hangjelzésekkel figyelmezteti a sofőrt az akadályok jelenlétére, még akkor is, ha azok nem láthatók. A hangjelzések egyre erősödnek, ahogy a jármű az adott akadályhoz közelít.

ismerje meg autóink útmutatóit


további információra van szüksége?

Renault Easy Connect
Maradjon kapcsolatban a világgal utazás közben is!
A Renault biztonsága
Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb