E-Tech: a mindenki számára elérhető valódi hibrid technológia

A töltést nem igénylő E-Tech full hybrid technológia az elektromos autók terén szerzett tapasztalatainkat használja fel, hogy kiemelkedő új módszerrel biztosítsa ügyfeleink számára a valódi hibrid autózás minden előnyét!

ismerd meg a Renault hibrid megoldását

Próbáld ki az igazi hibrid élményt
Próbáld ki az igazi hibrid élményt
A hibrid autó kényelme és hatékonysága már az autó elindulásakor rabul fogja ejteni. Az E-Tech modellek elektromos technológiájának köszönhetően az autó könnyebben gyorsul, Te pedig a vezetési idő akár 80%-ában is teljesen elektromosan közlekedhetsz. A teljes kényelem érdekében a hibrid járműveket nem kell tölteni, a gördülékeny vezetési élményt pedig az automata sebességváltó teszi teljessé.
Csökkentsd a fogyasztást akár 40%-kal!
Csökkentsd a fogyasztást akár 40%-kal!
A belsőégésű járművekhez képest akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhetsz el a városi közlekedés során! Az E-Tech motor regeneratív fékezési technológiájának köszönhetően az autót teljesen elektromosan is vezetheted. A fékezés és a lassítás során energia szabadul fel, így még tovább élvezheted a hibrid autó előnyeit, illetve ritkábban kell tankolnod.
Válaszd modelljeink hibrid verzióját!
Válaszd modelljeink hibrid verzióját!
Hibrid megoldás, kompromisszumok nélkül! Emblematikus modelljeinket megvásárolhatod E-Tech verzióban is, így az elektromos autózás mellett kedvenc modelled dizájnjáról és teljesítményéről sem kell lemondanod.

az E-Tech full hybrid technológia videóban

Hibrid: az elektromos és a belsőégésű motor harmóniája
Az E-Tech a Renault exkluzív, innovatív technológiája. A 150 szabadalommal levédett technológiát az elektromos autók terén szerzett tapasztalatunk felhasználásával fejlesztette ki.

Az E-Tech full hybrid megoldás egy belsőégésű motorból, 2 elektromos motorból és egy akkumulátorból áll. Az automata sebességváltónak köszönhetően a hibrid járműveink hatékony módon hasznosítják az energiát. Tegyen meg még több kilométert teljesen elektromos módban!

a hibrid járművekkel kapcsolatos összes kérdés

Ismerd meg a Renault által kifejlesztett hibrid autókkal kapcsolatos összes tudnivalót.