az E-Tech 100% electric elektromos technológia

Fedezd fel újra az elektromos autózás örömét a szakértőink által kifejlesztett E-Tech 100% electric technológia segítségével, amely utazásodat új szintre emeli és nagyszerűvé varázsolja! Motorok, akkumulátorok, hatótávolság, gazdaságos használat: ismerd meg, hogy mi mindent kínálnak a Renault elektromos megoldásai!

válaszd az E-Tech 100% electric technológiát!

Az elektromos motorok úttörőjeként szakértőink olyan technológiát fejlesztettek ki, amely számos előnyt biztosít. Villanyozd fel mindennapjaid! Európában elekromos járműveink több szegmensben is vezető szerepet töltenek be!
tisztán elektromos motor
A tisztább motorok világa
Az E-Tech 100% electric technológiával csökkentheted autód környezetszennyezését. Töltsd fel autódat és közlekedj részecskék, illetve CO2 kibocsátása nélkül.
elektromos autó vezetése
Fedezd fel újra a vezetés örömét! A Renault több évtizedes szakértelme alapján kifejlesztett elektromos technológián keresztül, amelynek köszönhetően autód se zajt, se rezgést nem generál. Könnyű gyorsulások, dinamikus és zökkenőmentes vezetési élmény - a páratlan utazások jegyében.
Z.E. elektromos autó gazdaságos működése
A Renault elektromos technológiájával folyamatosan gazdaságosan közlekedhetsz, hiszen a feltöltés jelentősen kisebb költségekkel jár, mint egy teli tank benzin. Nincs vezérműszíj, nincsenek gyertyák: a karbantartási költségek is csökkennek... Nincs többé olajcsere! Sok városban pedig akár ingyenesen is parkolhatsz!

az elektromos technológia terén szerzett szakértelem

Az elektromos autók mögött a Renault szakértelme áll
A napjaink környezetvédelmi kihívásainak való megfelelés érdekében innovációink középpontjában az elektromos megoldások állnak. Az elektromos járművek tervezésében, gyártásában és értékesítésében szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően képesek voltunk megalapozni a zöldebb közlekedési megoldásokat.

Hálózatunk napjainkban már tökéletesen megfelel az elektromos autózásból fakadó követelményeknek, így a Te igényeihez illő megoldásokat és online szolgáltatásokat is tudjuk biztosítani, amelyek megkönnyítik az autó mindennapos használatát, továbbá a hatótáv és a feltöltés kezelését és nyomon követését. Válaszd a 100%-ban elektromos megoldást!

E-Tech 100% electric: több, mint technológia, igazi életstílus!

Az elektromos autók egészen újfajta generációja.
Válaszd a megújulást az E-Tech 100% electric járművekkel!
Egy akkumulátor táplálja az elektromos motort, amelynek a segítségével nyugodtan, dinamikusan, biztonságosan közlekedhetsz autóddal. Ennek köszönhetően ezek az autók már nem rendelkeznek kipufogócsövekkel és nem bocsátanak ki szennyező anyagokat.
A nagy kapacitású akkumulátorral akár több száz kilométert is megtehetsz egyetlen töltéssel!
Az E-Tech 100% electric járművek az online kapcsolat révén lehetővé teszik a hatótávolság állandó nyomon követését, a jármű előkészítését indulás előtt, illetve az elérhető töltőállomások megkeresését vagy a töltés kezdésének és leállításának programozását is.

megújult modellkínálatunk

elektromos modelljeink

Fedezd fel az elektromos autóink kínálta előnyőket!

az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

További kérdéseid vannak az elektromos modellekkel kapcsolatban? Semmi gond, itt megtalálod a válaszokat.
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar