E-Tech electric vezetési élmény

Tájékozódj bővebben az elektromos autó vezetésével kapcsolatban. Stílus, dinamizmus és újszerűség, mindezt zaj és rezonancia nélkül!

milyen egy elektromos autót vezetni?

Az elektromos autó kényelme
A Renault elektromos autók automata sebességváltóval és elektromotorral vannak felszerelve, amelyek optimális, kiemelkedő nyomatékot biztosítanak az indulás során, így a sofőr a sebességváltás helyett teljes mértékben az útra koncentrálhat.

A belső égésű motorokkal ellentétben egyáltalán nem tapasztalható  rezgés vagy zaj, így teljes a kényelem a sofőr és az utasok számára is.

milyen az elektromos autók teljesítménye?

Páratlan dinamizmus
Az elektromos autókat úgy alakítottuk ki, hogy nagyszerű dinamikát biztosítsanak. Az automata sebességváltó elvégzi a sofőr helyett a sebességváltást, az elektromos motor gyorsabb forgása pedig markáns gyorsulást biztosít.

hol közlekedhetek elektromos autóval?

Az elektromos autó a városon kívül
A hatótávolságot optimalizáló technológiák megkönnyítik a tervezést a városon túl is. Az autó hatótávolságát befolyásoló tényezőkre, például az emelkedőkre és a vezetési stílusra mindig oda kell figyelni, ugyanakkor autóinkat úgy terveztük meg, hogy bármilyen körülmények között képesek legyenek optimálisan működni.
Elektromos autó a városban
Fedezd fel újra a várost az elektromos autók mozgékonyságán keresztül. Ezzel a járművel bármilyen közlekedési zónában, bármilyen körülmények között közlekedhetsz, Magyarországon pedig ingyenesen parkolhatsz közterületen. Az elektromos technológia lehetővé teszi, hogy zaj, kellemetlen gázok és rezgés generálása nélkül barangolhass a városokban, mindeközben pedig kivételes dinamizmust élvezhetsz az indulás és a sebességváltás során.
Elektromos autó egy hosszú utazás alkalmával
Tervezd meg előre a hosszabb utakat. Az elektromos autók hatótávolsága a modell és a közlekedési körülmények függvényében változhat, ezért fontos, hogy még indulás előtt tájékozódj a feltöltési lehetőségekről, és ez alapján tervezd meg utazásod.

Az energiát újrahasznosító technológia segítségével folyamatosan a rendelkezésedre fog állni némi tartalék. Ha az út során fel szeretnéd tölteni az autót, tarts pihenőt és használd az út közben található töltőállomásokat!

az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar