A RENAULT E-TECH 100% ELECTRIC ELEKTROMOS MODELLEK VÁSÁRLÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Kibocsátási adatok, karbantartási költségek, garanciális kérdések, hatótávolsággal kapcsolatos információk - tájékozódj E-Tech 100% electric járművek vásárlásáról.

MIÉRT ÉRDEMES RENAULT ELEKTROMOS AUTÓT VÁSÁROLNI?

A híres E-Tech 100% electric technológia
A Renault elektromos járművei olyan környezetkímélő megoldást biztosítanak, amely egyben rendkívül gazdaságos is.

A 0 kibocsátás mellett a Renault elektromos modelljei zajtalanul és kellemetlen szagok nélkül közlekednek. Ezekkel a járművekkel gondtalanul vezethetsz, hiszen a modelltől függően akár 450 km WLTP szerinti valós hatótávolságra is képesek.
Az E-Tech 100% electric modellválasztéka olyan elektromos mobilitást biztosít, amely a kiváló vezetési élmény mellett nem bocsát ki se CO2-t, se szénhidrogéneket, se szennyező részecskéket.

MILYEN ELŐNYÖKET REJT AZ ELEKTROMOS AUTÓ KARBANTARTÁSA?

Alacsonyabb karbantartási költségek
Ugyanolyan karbantartási szerződéseink vannak a belsőégésű motorral felszerelt és az elektromos autókra vonatkozóan is.

Ugyanakkor az elektromos autók karbantartása egyszerűbb feladat. A belsőégésű motorral felszerelt autók motorolaját például rendszeresen cserélni kell a megfelelő kenés és a motorblokk megfelelő hűtése érdekében.

Az elektromos autóban nincs szükség olajcserére. A fékbetétek, -tárcsák és -dobok élettartama pedig jelentősen hosszabb, mint egy hagyományos belsőégésű motoros autó esetében.

A RENAULT E-TECH 100% ELECTRIC SZERZŐDÉSEIVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

AZ ASSISTANCE SZERZŐDÉS INGYENES?
A jármű, ami mindent tartalmaz.
Igen, amennyiben E-Tech 100% electric autót vezet, szerződése mindent tartalmaz. A garancia tartalmazza az Assistance szolgáltatást, minden meghibásodás esetére.
LÉTEZNEK SPECIÁLIS, AZ E-TECH 100% ELECTRIC-RE VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁSI AJÁNLATOK?
A 100%-osan elektromos autók szerződései
A biztosítók többségének ajánlatai között már szerepelnek kifejezetten az elektromos autókra vonatkozó ajánlatok.
AZ AKKUMULÁTORRA MENNYI IDEIG VAN GARANCIA?
Teljes garancia
Az akkumulátorra 8 év garanciát vállalunk.

A NEDC-TŐL A WLTP-IG: MIT JELENT A GYÁRI HATÓTÁVOLSÁG?

Számos kötelező teszt
Ezek a szabvány mérések egységes menetciklusok (időtartam, sebesség, felszereltség, hőmérséklet stb.) alapján álapítják meg az elektromos járművek hatótávolságát és fogyasztását.

2017 szeptembere előtt az Új Európai Menetciklus, azaz a NEDC (New European Driving Cycle) volt érvényben. Ezt mára felváltotta a WLTP szabvány.

A NEDC-nél pontosabb értékeket mutató szabvány eredményei sokkal közelebb állnak a mindennapos használat során észlelt eredményekhez. A WLTP a számításhoz figyelembe veszi a jármű típusát, felszereltségét és a választott opciókat.

Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a katalógusokban látható fogyasztási értékek már rendkívül közel állnak a valósághoz, így könnyű tervezni!

AZ ELEKTROMOS MOTOROKKAL KAPCSOLATOS ÖSSZES KÉRDÉS

CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar
CtaAnimated_buttonBar