ismerje meg a Renault Arkana kivételes motorválasztékát!

több féle hibrid motor

az Arkana több féle hibrid motorral is elérhető
hibrid
E-Tech full hybrid 145
a sokoldalú hibrid megoldás

Az autóversenyek világából származó, innovatív E-Tech full hybrid technológia egyszerre dinamikus és hatékony vezetési élményt biztosít. Városban induljon mindig elektromos módban, és utazásai során vezessen akár 80%-ban elektromos módban. Így akár 40%-kal* kevesebb üzemanyagot fogyaszthat a hasonló benzinmotorokhoz képest!

A regeneratív fékrendszernek köszönhetően az akkumulátor feltöltése a használat során automatikusan történik. A dinamikus, azonnali gyorsulás bármilyen körülmények között kiváló vezetési élményt biztosít. Az Arkana E-Tech full hybrid maximálisan sokoldalú, így bármilyen vezetési stílushoz kiválóan alkalmazkodik.

* WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).

mikro-hibrid
mild hybrid 140 EDC
Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

A mild hibrid rendszernek és az automata sebességváltónak köszönhetően az Arkana egyszerre gazdaságos, dinamikus és kellemes vezetési élményt nyújt.

Páratlan élmény! A 12 V-os mikro-hibrid rendszernek köszönhetően a benzines verzió is rendkívül hatékony menettulajdonságokkal rendelkezik. Ezzel a technológiával lehetővé válik az energia visszanyerése a fékezés során, amely segíti az autót az elinduláskor és a gyorsítás során. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás, dinamikusabb elindulás és kényelmes vezetés mellett!

Renault Arkana – részletek

Új Renault Arkana - dizájn
Új Renault Arkana - Tartozékok
Új Renault Arkana - Motorválaszték
Új Renault Arkana - Adatlap

ismerje meg további modelljeinket!

Új Austral
Új Austral