Arkana

sokoldalúnak születünk
Arkana - SUV Renault
már 10 849 000 Ft-tól
készletről elérhető modellek
Kerülje el a várakozási időt és találja meg az Önhöz leginkább illő modellünket készletről, akár azonnali átvétellel!


dizájn
a sportos és tágas hibrid SUV
Karcsú vonalvezetés, emelt hasmagasság, óriási kényelem... az Arkana elegáns, dinamikus és robusztus kialakítása egyedi dizájnt kölcsönöz az autónak.
Az autó R.S. Line verziója még karakteresebb kialakítású: egyedi Vérnarancs fényezés, sportos hűtőrács, vörös díszítőelemmel ellátott egyedi felnik és dupla kipufogócső: hagyja magát elcsábítani…
alakítsa az Arkanát saját ízlése szerint!
Arkana
fotógaléria megtekintése

motorok

csendes működés, gyors reakcióképesség, kiváló menetdinamika...

Arkana E-Tech full hybrid
Az Arkana E-Tech full hybrid felvillanyozza a mindennapjait! Városban akár az idő 80%-ában is tisztán elektromos üzemmódban vezethet a F1® világából származó, innovatív E-Tech technológiának köszönhetően. Élvezze a csendes és kényelmes vezetést, miközben a hagyományos, azonos kategóriájú benzinmotorokhoz képest akár 40%-kal* alacsonyabb üzemanyagfogyasztást érhet el.
A regeneratív fékrendszernek köszönhetően nincs szükség se kábelekre, se töltőkre, mivel az Arkana használat közben tölti saját magát.

* WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).


kényelem és technológia

a Renault innovatív rendszereivel
mindig maximális kényelemben és biztonságban utazhat

Arkana SUV - Renault
EASY DRIVE vezetéstámogató rendszerek
RENAULT PILOT Forgalmi és Autópálya Asszisztens, hátsó keresztirányú forgalomfigyelés, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens... Teljes kényelemben és maximális biztonságban vezethet, hiszen a EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák segítséget nyújtanak végig az utazás során. Készen áll az indulásra?
Multimédia rendszer - Új Renault Arkana
EASY LINK multimédia rendszer
Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal is kompatibilis multimédia rendszerhez egyszerűen hozzákapcsolhatja az okostelefonját, így könnyedén elérheti az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat az Arkana beépített 9,3’’-os képernyőjén keresztül.
MULTI-SENSE rendszer - Új Renault Arkana
Multi-Sense rendszer
Motorreakció- és hangzás, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A multi-sense rendszer segítségével 3 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait.

Renault Arkana – részletek

Új Renault Arkana - dizájn
Új Renault Arkana - Tartozékok
Új Renault Arkana - Motorválaszték
Új Renault Arkana - Adatlap

A feltüntetett 10 849 000 Ft-os indulóár Új Arkana equilibre mild hybrid 140 EDC modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2024. január 3. és március 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.     

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.      

Arkana intens TCe 140 EDC mild hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8-5,9; CO₂-kibocsátás g/km: 130-133. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.


ismerje meg további modelljeinket!

Új Austral
Új Austral