Arkana E-Tech full hybrid

az igazán hibrid SUV
Arkana E-Tech Plug-in Hybrid
már 11 449 000 Ft-tól
készletről elérhető modellek
Kerülje el a várakozási időt és találja meg az Önhöz leginkább illő modellünket készletről, akár azonnali átvétellel!

válasszon Új Renault Arkanát már 11 449 000 Ft-tól!


AZ ARKANA HIBRID VERZIÓBAN IS ELÉRHETŐ
Az E-Tech full hybrid innovatív technológiának köszönhetően az Arkana sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít, kiváló energiafelhasználás mellett. Az autóversenyzésből származó, öntöltő hibrid motor egyszerre gazdaságos, dinamikus és rendkívül hatékony.
fotógaléria megtekintése

E-Tech full hybrid verzió

ismerje meg a renault Arkana E-Tech engineered prémium verziót

egyedi dizájnnal rendelkező verzió
Az Arkana E-Tech full hybrid ezzel az E-Tech engineered prémium verzióval megteremtette az érzelmeket.

Fejezze ki személyiségét az arany és a fényes fekete egyedi kontrasztjával. Elegáns dizájnjának köszönhetően kitűnik a tömegből: fényes fekete hűtőrács és hátsó lökhárítóbetétek, egyedi E-Tech engineered matrica, aranyszínű kipufogócsövek és a sportos megjelenést hangsúlyozó hátsó spoiler. A külső stílus illeszkedik az utastér világához: fekete belső harmónia, egyedi E-Tech jelvény és arany részletek a kormánykeréken, az üléseken és a műszerfalon. Minden porcikájában elegáns.

felszereltség

ismerje meg a tágas és sportos SUV minden előnyét

* Lehajtott hátsó üléssor esetén.

motorok

sokoldalúság és hatékonyság

Új Renault Arkana E-Tech hibrid SUV – külső megjelenés
akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során
Az Arkana E-Tech full hybrid felvillanyozza a mindennapjait! Városban akár az idő 80%-ában is tisztán elektromos üzemmódban vezethet a F1® világából származó, innovatív E-Tech technológiának köszönhetően. Élvezze a csendes és kényelmes vezetést, miközben a hasonló kategóriájú hagyományos benzinmotorokhoz képest akár 40%-kal alacsonyabb üzemanyagfogyasztást érhet el.
Új Renault Arkana hibrid SUV – külső megjelenés
egyszerű megoldás a mindennapokra
A regeneratív fékrendszernek köszönhetően nincs szükség se kábelekre, se töltőkre, mivel az Arkana használat közben tölti saját magát. Menet közben aktiválja a B „Brake” üzemmódot: amint leveszi a lábát a gázpedálról járműve fékezni kezd szinte a megállás pillanatáig, ezzel növelve a visszatöltés mértékét.
Új Renault Arkana E-Tech – hibrid SUV – külső megjelenés
új vezetési élmény
Az Arkana E-Tech full hybrid a 145 LE kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A multi-mode automata sebességváltóval szerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző multi-sense® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Renault Arkana – részletek

Új Renault Arkana - dizájn
Új Renault Arkana - Tartozékok
Új Renault Arkana - Motorválaszték
Új Renault Arkana - Adatlap
Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 5,9 CO2-kibocsátás g/km: 130 -133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.     


ismerje meg további modelljeinket!

Új Austral
Új Austral