image

Fedezze fel a Renault Szerviz Műszaki megoldások ajánlatait!

A Renault Szerviz Műszaki megoldások szakemberei a folyamatos karbantartástól a műszaki javításokig minden karbantartási munkát elvégeznek, amely autója megfelelő működéséhez szükséges.

Szakértő működésünket biztosító 3 előny:

Már a fogadtatás is az Ön nyugalmát biztosítja.

Renault Szerviz - Műszaki megoldások

Érkezése pillanatától teljes figyelmünket Önnek szenteljük, hogy autója minden szükséges gondoskodást megkapjon.

A Renault szakértelme az Ön nyugalmának szolgálatában áll.

Renault Szerviz - Műszaki megoldások

Ha ránk bízza Renault autóját, biztos lehet abban, hogy a javítást, illetve a helyreállítási diagnosztikát olyan szakemberek végzik el, akik a legfejlettebb technológiák szakértői.

Célunk, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Renault Szerviz - Műszaki megoldások

Online szolgáltatásainkkal, csereautóinkkal, illetve a Renault Assistance szolgáltatással biztosítjuk, hogy Ön ne kényszerüljön megállásra se a javítás előtt, se a javítás közben, se a javítás után.

Megoldásaink az Ön igényeinek szolgálatában

A folyamatos és az Ön autójára szabott szolgáltatásaival a Renault Szerviz Műszaki megoldások csapata az Ön mobilitásához szükséges legkiválóbb megoldást biztosítja.

Folyamatos karbantartás
Folyamatos karbantartás

A folyamatos karbantartáshoz szükséges szolgáltatások, például: átvizsgálás, karbantartás,  felkészítés a műszaki vizsgára…

Az autóra szabott szolgáltatások
Az autóra szabott szolgáltatások

Az autó műszaki javítása, például az alkatrészek cseréje: vezérműszíj, kuplung, motor… 

Speciális diagnosztikai eszközök használata
Speciális diagnosztikai eszközök használata

A speciális diagnosztikai eszközöknek és az általuk nyert adatoknak köszönhetően képesek vagyunk pontosan meghatározni az autóval kapcsolatos problémát, illetve képesek vagyunk azt tökéletesen megjavítani.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet