ismerje meg az autójára szabott csomagot!

Több mint X éves vagy több mint 4 éves autó?
Válassza ki az Ön számára kialakított ajánlatot!
CSOMAG
„Alacsony árú” csomagok
Járműje több mint X éves? Válassza a fix árat, illetve a legkiválóbb ár/érték arányt a karbantartáshoz és átvizsgáláshoz!

A Renault Szerviz különböző „alacsony árú” csomagokkal várja Önt, amelyek autója korához és használatához vannak igazítva:
  • az autó átvizsgálása
  • a fékek karbantartása
  • a vezérműszíj karbantartása
Amellett, hogy ezek a csomagok magukban foglalják a karbantartási szolgáltatásokat és az alacsony költségű javításokat, a Renault kiváló minőségű szolgáltatásait is elérhetővé teszik, illetve 1 év garanciát biztosítanak az Ön által kifizetett alkatrészekre és munkákra. Alacsony díjak, minőségi munka: a nyerő képlet, hogy nyugodtan teljenek a mindennapok!
CSOMAG
A „standard cseredarabok” ajánlat
A kifejezetten az 5 évnél idősebb autókra kialakított „standard cseredarabok” ajánlat keretében olyan alkatrészekhez juthat hozzá, amelyek az Ön autójával teljesen megegyező modellből kerültek kiszerelésre, majd gyárilag fel lettek újítva.

Válassza a „standard cseredarabok” ajánlatot, amely 19 termékcsaládból álló választéka az autó műszaki, elektronikai, klíma- és fékezési funkcióira terjed ki! Ez a lehetőség 30-50%-os megtakarítást kínál az új alkatrészek vásárlásával szemben.

Továbbá az ajánlat a fenntartható fejlődési terv egyik lépcsőfoka, hiszen 70%-kal kevesebb energiát  igényel egy motor legyártásához képest.
Vegye fel a kapcsolatot a Renault Szerviz munkatársával: kifejezetten az Ön autójához igazított ajánlatot kaphat garantáltan optimális eredménnyel.