MILYEN VEZETÉSI ÉLMÉNYT NYÚJT EGY HIBRID AUTÓ?

Az E-Tech full hybrid technológia az elektromos autók terén szerzett szakértelmünkből fakadóan számos előnyt biztosít. Ismerd meg a hibrid autók vezetésével kapcsolatos összes tudnivalót.

EGY BIZTOS: ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

Az elektromos autók könnyedsége
A teljesen elektromos indulásnak, illetve az energiát optimálisan újrahasznosító technológiának köszönhetően a Renault hibrid járművei képesek a maximálisan elektromos működésre, annak minden előnyével...

Az E-Tech technológia a könnyű gyorsulással és a lágy manőverezéssel maximálisan kényelmes vezetési élményt nyújt.

A járművekben továbbá automata váltó segíti a sebességváltást és a működési módok közötti váltást, így folyamatosan az útra koncentrálhatsz!

A HIBRID JÁRMŰBEN ÉN DÖNTÖM EL, HOGY MIKOR VÁLTOK ÁT AZ ELEKTROMOS ÉS A BENZINES MŰKÖDÉS KÖZÖTT?

Intelligens váltás
A multimédia kijelző alatt található EV gomb segítségével a sofőr könnyedén átválthat hibrid módból elektromosba, amennyiben az akkumulátor elegendő töltöttséggel rendelkezik.

A hibrid járművek automatikus rendszere 2 kritérium alapján biztosítja a hibrid üzemmódból az elektromos üzemmódba történő átváltást: ezek a gyorsító pedálra kifejtett nyomás, illetve az akkumulátor töltöttségi szintje.

Az autó automatikusan elektromos üzemmódban indul el, amit meg is tart, amíg el nem ér egy 70 és 130 km/h közötti sebességet. Ha további energiaellátásra van szüksége, vagy ha az akkumulátorban nincs elegendő töltöttség, az autó elindítja a belsőégésű motort.

MIKÉNT KÖZLEKEDHETEK ELEKTROMOS AUTÓVAL?

Hibrid autóval a városban közlekedni?
IGEN! A város a hibrid jármű számára a legoptimálisabb terep. Sőt, a hibrid autó a városi közlekedésben van leginkább elemében, ahol akár az idő 80%-ában elektromos üzemmódban közlekedhet.
A hibrid autók hosszabb utakra is képesek?
IGEN! Ott, ahol a belsőégésű autó futásteljesítménye a teli tank benzin vagy dízel mennyiségétől függ, a hibrid autó nagyobb hatótávolságot tud biztosítani. Ezt a benzinmotor és az akkumulátor együttesen biztosítja. Utóbbi a fékezés vagy a lejtmenet során elraktározott kinetikus energiával táplálja az elektromos motort.
A hibrid jármű hogyan viselkedik az autópályán?
A hibrid jármű teljes mértékben használható az autópályán.

A különböző meghajtási módok közötti automatikus váltás egyedi élményt biztosít a jármű sofőrje számára. A kétféle motornak köszönhetően az autó nagyobb hatótávolságra képes, illetve könnyebben gyorsul.

Aggodalomra akkor sincs semmi ok, ha az akkumulátor esetleg lemerül! Ekkor a belsőégésű motor veszi át az irányítást, és nyugodtan folytathatod utadat.

ISMERD MEG AZ E-TECH TECHNOLÓGIÁT!


A HIBRID JÁRMŰVEKKEL KAPCSOLATOS ÖSSZES KÉRDÉS

Ismerd meg a Renault által kifejlesztett hibrid autókkal kapcsolatos összes tudnivalót.