Milyen vezetési élményt nyújt egy hibrid autó?

Az E-TECH Hybrid technológia az elektromos autók terén szerzett szakértelmünkből fakadóan számos előnyt biztosít. Ismerd meg a hibrid autók vezetésével kapcsolatos összes tudnivalót.

Egy biztos: érdemes kipróbálni!

A hibrid autó vezetési élménye

Az elektromos autók könnyedsége

A teljesen elektromos indulásnak, illetve az energiát optimálisan újrahasznosító technológiának köszönhetően a Renault hibrid járművei képesek a maximálisan elektromos működésre, annak minden előnyével...

Az E-Tech technológia a könnyű gyorsulással és a lágy manőverezéssel maximálisan kényelmes vezetési élményt nyújt.

A járművekben továbbá automata váltó segíti a sebességváltást és a működési módok közötti váltást, így folyamatosan az útra koncentrálhatsz!

A hibrid járműben én döntöm el, hogy mikor váltok át az elektromos és a benzines működés között?

Váltson saját igényei szerint elektromos és hibrid módok között

Intelligens váltás

A multimédia kijelző alatt található EV gomb segítségével a sofőr könnyedén átválthat hibrid módból elektromosba, amennyiben az akkumulátor elegendő töltöttséggel rendelkezik.A hibrid járművek automatikus rendszere 2 kritérium alapján biztosítja a hibrid üzemmódból az elektromos üzemmódba történő átváltást: ezek a gyorsító pedálra kifejtett nyomás, illetve az akkumulátor töltöttségi szintje.

 

Az autó automatikusan elektromos üzemmódban indul el, amit meg is tart, amíg el nem ér egy 70 és 130 km/h közötti sebességet. Ha további energiaellátásra van szüksége, vagy ha az akkumulátorban nincs elegendő töltöttség, az autó elindítja a belsőégésű motort.

Miként közlekedhetek elektromos autóval?

Hibrid autóval a városban közlekedni?

IGEN! A város a hibrid jármű számára a legoptimálisabb terep. Sőt, a hibrid autó a városi közlekedésben van leginkább elemében, ahol akár az idő 80%-ában elektromos üzemmódban közlekedhet.

A hibrid autók hosszabb utakra is képesek?

IGEN! Ott, ahol a belsőégésű autó futásteljesítménye a teli tank benzin vagy dízel mennyiségétől függ, a hibrid autó nagyobb hatótávolságot tud biztosítani. Ezt a benzinmotor és az akkumulátor együttesen biztosítja. Utóbbi a fékezés vagy a lejtmenet során elraktározott kinetikus energiával táplálja az elektromos motort.

A hibrid jármű hogyan viselkedik az autópályán?

A hibrid jármű teljes mértékben használható az autópályán.

A különböző meghajtási módok közötti automatikus váltás egyedi élményt biztosít a jármű sofőrje számára. A kétféle motornak köszönhetően az autó nagyobb hatótávolságra képes, illetve könnyebben gyorsul.

Aggodalomra akkor sincs semmi ok, ha az akkumulátor esetleg lemerül! Ekkor a belsőégésű motor veszi át az irányítást, és nyugodtan folytathatod utadat.

Ismerd meg az E-TECH technológiát!

Technologie hybride Renault

A hibrid járművekkel kapcsolatos összes kérdés

Ismerd meg a Renault által kifejlesztett hibrid autókkal kapcsolatos összes tudnivalót.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet