Renault, a Roland-Garros kiemelt partnere

Roland Garros
RENAULT X ROLAND GARROS

A Renault és a Roland-Garros közös gyökerekkel rendelkeznek, mindketten Franciaországból származnak, erős nemzetközi ambíciókkal. Mindketten a "Franciaországban készült" életérzés szerint működnek.

Az együttműködés a Renault és a Francia Teniszszövetség között a fenntartható mobilitásra és a társadalmi felelősségvállaláson alapul.

A Renault logó megtalálható lesz az öt főpálya halóján a torna során végig, a kvalifikációs köröktől kezdve a döntőig.

a Renault a Roland-Garros francia nyílt teniszbajnokság kiemelt partnere

töltőállomások
töltőállomások
A Renault 40 töltőállomást telepített, egy kőhajításnyira a a Roland-Garros stadiontól a Paris-Longchamp versenypályán, így az  E-Tech 100%-ban elektromos járművekből álló flottáját könnyedén töltheti. Több mint 130 000 elektromos kilométert fognak megtenni a verseny alatt.          
az elektromos flotta
az elektromos flotta
A fenntartható mobilitás egy központi kérdés mindkét márka számára. A torna során ezt a törekvést beteljesítjük egy E-Tech 100% electric és E-Tech full hybrid autókat tartalmazó autóflotta delegálásával, így a felhasználók 80%-ban elektrifikált autókkal utazhatnak a torna során. 
A Renault ezenfelül egy 150 m²-es kitelepüléssel  készül a Roland-Garroson, ahol a látogatók felfedezhetik az új Renault 5 E-Tech 100% electricet.

autómegosztás
autómegosztás
A Renault, a Roland-Garros Francia Nyíilt Teniszbajnoksággal való partnerség részeként elindította a saját autómegosztó platformját annak érdekében, hogy javítsa a teniszrajongók látogatói élményeit, ezzel az innovatív és környezettudatos mobilitási lehetőséggel.

Minden meccs előtt a Francia Teniszszövetség tájékoztatja a jegytulajdonosokat az autómegosztási lehetőségekről, a stadion felé. Hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, az új felhasználók ingyenes parkolásban részesülhetnek a stadionnál  a torna alatt*, egy stadiontúra kíséretében.

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros

Renault 5

A partnerség ünneplésére a Renault megalkotta a Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garrost. A Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros kitűnik az eleganciájával és sportosságával. A belső teret sportruházat és a stadion archikektúrája ihlette. 

 Az első ajtó alján egy Roland-Garros logó található, a „Szent András kereszt” grafika közepén, amely a stadionra utaló jelkép. Belül a világosszürke ülések különleges szövetét, a sűrű és finom grafikus szövésű anyagát technikai sportruházat ihlette.
Roland Garros
Renault 5 E-Tech 100% electric
Roland Garros
Scenic E-Tech 100% electric
Roland Garros
Rafale E-Tech hybrid