A RENAULT ÉS A ROLAND-GARROS TÁRSULÁSA FELRÁZZA A DOLGOKAT

2022-től 5 évig a Renault a Roland-Garros teniszbajnokság prémium partnere lesz az elektromos mobilitás biztosítójaként.

EXKLUZÍV BETEKINTÉS A ROLAND GARROSON ÚJ RENAULT AUSTRAL E-TECH HYBRID SUV-BE

Renault x Roland-Garros
Renault X Roland-Garros
A Renault és a Roland-Garros azonos gyökerekkel rendelkezik: Franciaországban születtek erős nemzetközi törekvésnek köszönhetően. A két márka közös értékekben osztozik: „francia termék“, szenvedély, bátorság.

A Renault és a Francia Teniszszövetség (FFT) közötti partnerség még nyilvánvalóbb, mivel két közös stratégiai pilléren alapul: a fenntartható mobilitáson és a társadalmi felelősségvállaláson.

A Roland-Garros teniszbajnokság történetében először látható lesz a Renault logója az öt főpálya hálóján a bajnokság teljes időtartama alatt, a selejtezőtől a döntőig!
elektromos flotta
elektromos flotta
A fenntartható mobilitás mindkét márka számára valódi kihívást jelent. A Renault felgyorsítja átalakulását azzal a céllal, hogy 2030-ra 100%-ban elektromos márkává váljon Európában.

Az elköteleződés folytán a Renault a bajnokság ideje alatt 100 db Megane E-Tech 100% electric-et, és összesen 160 Renault járművet biztosít a bajnokság lebonyolításához.

Továbbá a Renault egy 150 m²-es standot is fel fog állítani a Roland-Garros teniszbajnokság sétányán. A nézők a Renault elektromos és hibrid választékát a Megane E-Tech 100% electric, a Renault 5 prototípus és az új Austral hibrid SUV képében ismerhetik meg, ez utóbbi nyilvános világpremierjének a Roland-Garros teniszbajnokság ad helyet.
A Renault elindítja a „GIVE ME 5“ projektet
A Renault elindítja a „GIVE ME 5“ projektet
A partnerségről szóló szerződés aláírása mellett a Renault elindítja a „GIVE ME 5“-ot, a márka új, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos projektjét, amelyet a fiatal generációk számára hozott létre.

Első lépésként a Renault a városok lakosait szeretné ösztönözni a tenisz gyakorlására azáltal, hogy helyi művészek segítségével újítja fel a külvárosi játszótereket. 2 franciaországi pálya megnyitását ez év végére tervezik.

A „GIVE ME 5“ projekt finanszírozásának elősegítésére a Renault a Roland-Garros bajnokság idejére létrehozza a „Let Challenge“ kihívást. Minden egyes alkalommal, amikor egy szerva hozzáér a háló tetejéhez, mielőtt az az ellenfél térfelére esik – ami átlagosan több mint 2000 alkalommal történik meg a verseny két hete alatt –, a Renault pénzösszeget különít el erre a társadalmi kezdeményezésre.
Roland Garros
új Megane E-Tech 100% electric
Roland Garros
Új Austral hibrid SUV
Roland Garros
Renault 5 E-Tech Electric prototípus