Renault sport series

Éljenek át legendás és egyedülálló élményeket az autósportban.
Renault Clio Cup
A legendás R8 Gordini Kupa 1966-os indulása óta és a rajongók még nagyobb örömére a Renault Sport folyamatosan szerepel Európa és a világ versenypályáin. És itt még nem állunk meg! 2017-ben lendületünket továbbörökítve 8 nemzeti CLIO Kupa sorozatot rendeztünk meg: Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, a Benelux államokban, a skandináv országokban, Közép-Európában és Kínában.

Az 1991. óta már több ezer példányban eladott CLIO Cup 4 generációját a teljesítmény, a megbízhatóság és az elérhetőség jellemzi, és nagy sikerként ismerik el. A mai CLIO Cup örökölte a CLIO R.S. 200 EDC változat ütőkártyáit az 1,6 literes, közvetlen befecskendezéses turbómotorral, amely 220 LE teljesítményt nyújt, 270 Nm nyomatékot képes leadni, és szekvenciális sebességváltója kormányon található váltófülekkel rendelkezik. Amivel még tovább növelhető a teljesítmény!
Renault Clio R3T Trophy
2017-től a csapatok már részt vehetnek olyan nemzeti kupán, amely 4 európai területen vezet végig: Franciaországon, az Alpokon, Olaszországban és az Ibériai-félszigeten. A CLIO R3T Trophy jelentős tapasztalatot kínál a pilótáknak az ügyfelek számára és a rali által biztosított esélyegyenlőség érdekében létrehozott technikai támogatás mellett.

Műszaki területen a CLIO R3T az első és hátsó tengelyeknél mutatja meg ütőkártyáit. Új, állítható lengéscsillapítóival és a számos beállítási lehetőséggel nyújt lehetőséget a pilóták számára, hogy megtalálják azt az egyensúlyt, amellyel bármilyen típusú terepen képesek versenyezni. A szekvenciális, 6 sebességes, kormányon elhelyezett váltófülekkel rendelkező váltós CLIO R.S. 200 EDC változat 1,6 literes turbófeltöltésű motorja különleges kezelést kapott. Utolérhetetlen teljesítményt nyújt a 242 LE teljesítménnyel és a 480 Nm nyomatékkal.
a renault sport továbbá...
Renault Sport Auto
gazdag történelem

120 évnyi sportos kihívás