image

A Renault márka

A szenvedélyünk hajt minket előre minden egyes nap. Technológiai tudásunkat az Ön igényeinek szolgálatába állítva igyekszünk elősegíteni, hogy a mindennapjai is megteljenek szenvedéllyel.

Passion for life!

Mi tesz minket különlegessé?

Renault TREZOR koncepcióautó

French Design

Érzéki és hívogató stílus, belül és kívül is... továbbá innovatív megoldások, amelyek forradalmosítják az autóipart. Ez a Francia Dizájn. 

Renault - utastér

Easy Life

Célunk, hogy mindenhová elkísérjük Önt, minden igényének megfeleljünk, hogy még többet hozhasson ki saját életéből.

Szakértelmünk

A Mégane R.S.

R.S.

Az autósport történelmünk egyik alappillére. A Forma-1™-től a Renault Sport Series-ig minden lépésünket ez a szenvedély hajtja előre.

 

Egyedülálló eredményeink szakértelmünk gyümölcsét jelentik. A világ versenypályáin felhasznált szakértelmünk mellett célunk az is, hogy az R.S. technológia legjavát nyújtsuk Önnek a sportautóinkon keresztül.

Ismerje meg az R.S. választékot!
Renault ZOE

Renault Z.E.

Az elektromos autózás úttörőjeként és vezetőjeként termékkínálatunkkal, megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal szeretnénk egyszerűbbé és elérhetőbbé tenni a 100%-ban elektromos autók napi szintű használatát.

 

Járműválasztékunkat a nulla stressz, a nulla kibocsátás, a könnyű vezetés és feltöltés jellemzi, így mind a magánszemélyek, mind az üzleti ügyfeleink megtalálhatják a mindennapi igényeiknek megfelelő autót, emellett pedig autóink teljesítik a ma és a holnap környezetvédelmi elvárásait is.

Ismerje meg a Z.E. választékot!
Renault haszongépjármű-választék

Renault Pro+

A Renault Pro+ az üzleti ügyfeleink számára kínált haszongépjármű-választékot, szolgáltatásokat és hálózatot takar.

 

Mi a célunk? Egyszerűsíteni a mindennapjait a foglalkozásának megfelelő és üzleti tevékenységét hatékonyabbá tevő megoldásokat kínálva. 

Ismerje meg a Renault Pro+ ajánlatait!

Technológiáink

Renault R-LINK

R-LINK

A beépített multimédia rendszereinken kívül az R-LINK és R-LINK Evolution intuitív vezetési élményt kínál online kapcsolattal.

Renault MULTI-SENSE®

MULTI-SENSE®

Csak kapcsolja be a MULTI-SENSE®-t a beépített R-LINK 2 felületén, és hagyja, hogy a rendszer az Ön igényeinek megfelelően állítsa az összes beépített vezetési technológiát az autóban.

Renault 4CONTROL®

4CONTROL®

Az exkluzív 4CONTROL® technológiának köszönhetően a körülményeknek megfelelően szabályozhatja az autója menettulajdonságait az egyedi vezetési élményért.

Minőség – kötelezettségvállalásunk a mindennapokban

A Renault minőség

Több mint 120 éve kísérjük el a mindennapi útjain. Belénk vetett bizalma elengedhetetlen a fejlődésünkhöz.

 

Azért vagyunk elkötelezettek a tervezéstől kezdve a márkakereskedéseinken át a műhelyeinkig, hogy az összes autónk és szolgáltatásunk megfeleljen a minőségi és fenntarthatósági elvárásoknak. Az Ön elégedettsége az elsődleges célunk. 

Szeretné megismerni a kínálatot?

Személyautók

Ismerje meg!

Választékunk

Személyautók
a koncepcióautó-választékot!

Ismerje meg

Koncepcióautóink

Koncepcióautóink
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet