image

MY Renault

Fedezze fel a személyre szabható felhasználói fiókot! A My Renault alkalmazásnak köszönhetően egyszerűbbé válhatnak mindennapjai.

MY Renault-fiók

az Ön My Renault-fiókja

A My Renault járműve teljes élettartamán keresztül az Ön rendelkezésére áll. A felhasználói felületnek köszönhetően könnyen hozzáférhet járműve alapadataihoz, felszereltségéhez, megtervezheti a karbantartást, megtekintheti szerződéseit, bármikor kapcsolatba kerülhet ügyfélszolgálatunkkal írásban, vagy akár telefonon keresztül is.

kattintson ide, ha már rendelkezik My Renault fiókkal

a MY Renault használatának előnyei

MY Renault-fiók

jármű kezelése

Gondoskodjon Renault járművéről a személyre szabható fiókon keresztül!

 

Egy pillanat alatt hozzáférhet szerződéseihez, így nem kell fejben tartani a különböző dátumokat - a My Reanault fiókban minden egy karnyújtásnyira van. Emellett bármikor elérheti járművének legfontosabb adatatait, mint például a részletes felszereltséglistát.

 

Már nem fogja váratlanul érni a közelgő szerviz esedékessége! Tervezze meg járműve karbantartását, kérjen ajánlatot és foglaljon időpontot az applikáción vagy a webes felületen keresztül.

Kapcsolatfelvétel – MY Renault

beszéljen szakértőinkkel

Kérdezne járművével kapcsolatban? Tanácsainkat közvetlenül megtalálja My Renault-fiókjában. Időpontot szeretne foglalni?

Rögzítse kedvenc márkakereskedését néhány kattintással, így a lehető leggyorsabban felveheti a kapcsolatot, amennyiben szüksége van rá.

a MY Renault előnyei

assistance szolgáltatások

Kerüljön velünk kapcsolatba egy kattintással! Tekintse át gyakran ismételt kérdéseinket, hogy azonnal megtalálja kérdésére a választ.

 

Amennyiben egyéb kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, hívja a Renault Assistance szolgáltatásunkat a 06 80 215 215 telefonszámon (külföldről: +36 1 412 1447) a hét minden napján 0-tól 24 óráig.

 

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll természetesen telefonon vagy írásos formában is - vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen felmerülő kérdés esetén, egyenesen a MY Renault alkalmazásból!

hozzon ki még többet autójából az online szolgáltatásokkal*

Jármű megkeresése – MY Renault

mindig tudhatja, hol parkolt le

Keresse meg járművét a MY Renault alkalmazás segítségével csupán egy kattintással!

Töltés távolról, belső hőmérséklet – MY Renault

távolról is feltöltheti az akkumulátort és beállíthatja az utastér hőmérsékletét

Vezérelje járművét távolról, a mobilja segítségével: programozhatja az autó töltését, valamint szabályozhatja az utastér hőmérsékletét, az igényei szerint!

töltőállomások keresése – MY Renault

keresse meg az Ön közelében található elektromos töltőállomásokat

A MY Renault applikáció segít megterveni az utazását, legyen szó elektromos töltőállomásról, márkakereskedés és szerviz kereséséről.

* a felsorolt funkciók elérhetősége függ a jármű modelljétől, a csatlakozás típusától, az online szolgáltatásokra való előfizetéstől és az első forgalomba helyezés dátumától. 

MY Renault a mobilján is

A MY Renault alkalmazás segítségére lesz a mindennapokban

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet