MY RENAULT

Fedezze fel a személyre szabható felhasználói fiókot! A My Renault applikációnak köszönhetően egyszerűbbé válhatnak mindennapjai.
az Ön My Renault-fiókja
A My Renault járműve teljes élettartamán keresztül az Ön rendelkezésére áll. A felhasználói felületnek köszönhetően könnyen hozzáférhet járműve alapadataihoz, felszereltségéhez, megtervezheti a karbantartást, megtekintheti szerződéseit, bármikor kapcsolatba kerülhet ügyfélszolgálatunkkal írásban, vagy akár telefonon keresztül is.

a MY Renault használatának előnyei

jármű kezelése
Gondoskodjon Renault járművéről a személyre szabható fiókon keresztül!

Egy pillanat alatt hozzáférhet szerződéseihez, így nem kell fejben tartani a különböző dátumokat - a My Reanault fiókban minden egy karnyújtásnyira van. Emellett bármikor elérheti járművének legfontosabb adatatait, mint például a részletes felszereltséglistát.

Már nem fogja váratlanul érni a közelgő szerviz esedékessége! Tervezze meg járműve karbantartását, kérjen ajánlatot és foglaljon időpontot az applikáción keresztül.
beszéljen szakértőinkkel
Kérdezne járművével kapcsolatban? Tanácsainkat közvetlenül megtalálja My Renault-fiókjában. Időpontot szeretne foglalni?

Rögzítse kedvenc márkakereskedését néhány kattintással, így a lehető leggyorsabban felveheti a kapcsolatot, amennyiben szüksége van rá.
assistance szolgáltatások
Kerüljön velünk kapcsolatba egy kattintással! Tekintse át gyakran ismételt kérdéseinket, hogy azonnal megtalálja kérdésére a választ.

Amennyiben egyéb kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, hívja a Renault Assistance szolgáltatásunkat a 06 80 215 215 telefonszámon (külföldről: +36 1 412 1447) a hét minden napján 0-tól 24 óráig.

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll természetesen telefonon vagy írásos formában is - vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen felmerülő kérdés esetén, egyenesen a My Renault alkalmazásból!

hozzon ki még többet autójából az online szolgáltatásokkal*

Jármű megkeresése – MY Renault
mindig tudhatja, hol parkolt le
Keresse meg járművét a My Renault alkalmazás segítségével csupán egy kattintással!
Töltés távolról, belső hőmérséklet – My Renault
távolról is feltöltheti az akkumulátort és beállíthatja az utastér hőmérsékletét
Vezérelje járművét távolról, a mobilja segítségével: programozhatja az autó töltését, valamint szabályozhatja az utastér hőmérsékletét, az igényei szerint!
töltőállomások keresése – My Renault
keresse meg az Ön közelében található elektromos töltőállomásokat
A My Renault applikáció segít megterveni az utazását, legyen szó elektromos töltőállomásról, márkakereskedés és szerviz kereséséről.
* a felsorolt funkciók elérhetősége függ a jármű modelljétől, a csatlakozás típusától, az online szolgáltatásokra való előfizetéstől és az első forgalomba helyezés dátumától.

MY RENAULT - VIRTUÁLIS GARÁZS AZ AUTÓJÁNAK