finanszírozási és biztosítási szolgáltatásaink

finanszírozási konstrukciók

zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing

Új autó szeretne vásárolni? Autójának finanszírozásához két pénzügyi megoldást kínálunk: zárt-vagy nyíltvégű pénzügyi lízing.
Rugalmas feltételek között finanszírozhatja kocsiját pénzügyi lízing konstrukcióban.
Finanszírozási ajánlataink között fix és változó kamatozású termékeket kínálunk forint alapon. Futamidő tekintetében akár 84 hónapra is megfinanszírozzuk autóját már 20% kezdőbefizetés mellett. Fix kamatozású finanszírozási ajánlatunkkal Ön a futamidő alatt változatlan havidíjakat fizet, így tudjuk Önnek biztosítani a kiszámíthatóságot és a biztonságot. Magánszemélyeknek zártvégű pénzügyi lízing konstrukciót tudunk kínálni, míg cégek részére a nyíltvégű pénzügyi lízing lehet az ideális megoldás, ahol a hatályos jogszabályok figyelembevételével akár Áfa visszaigénylésre is van lehetőség.
finanszírozási megoldások, amelyek alkalmazkodnak az ön igényeihez!
A finanszírozás típusai és a kínált szolgáltatás köre:
 • Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing forint alapon.
 • Változó és fix kamatozású konstrukció.
 • Finanszírozásba épített Casco biztosítás.
 • Casco-mentes finanszírozás új és használt gépjárművekre.
 • A finanszírozási döntést megelőző díjtalan pénzügyi tanácsadás.
Mi a zártvégű pénzügyi lízing?
Rugalmas feltételek között finanszírozhatja kocsiját zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban.
Magánszemélyeknek zártvégű pénzügyi lízing konstrukciót ajánlunk. Finanszírozási ajánlataink között fix és változó kamatozású termékeket kínálunk forint alapon. Futamidő tekintetében akár 84 hónapra is megfinanszírozzuk autóját, már 20% kezdőbefizetés mellett. A finanszírozási szerződés lejártával a tulajdonjog automatikusan átszáll a lízingbevevőre.
Mi a nyíltvégű pénzügyi lízing?
Nyíltvégű pénzügyi lízing esetén a lízingbeadó – Mobilize– megvásárolja az Ön által kiválasztott személygépkocsit, majd határozott időtartamra díjfizetés ellenében Önnek lízingbe adja, Ön pedig a céges használat arányában a havi lízingdíjakból visszaigényelheti az ÁFÁ-t.
Mivel a futamidő végén a tulajdonszerzés nem automatikus, Ön az alábbi három lehetőség közül választhat:
 • a futamidő végén maradványértéken megszerezheti a gépkocsi tulajdonjogát, mivel Ön opciós vételi joggal rendelkezik.
 • vagy kijelölhet egy vevőt.
 • illetve, visszaadhatja a gépkocsit a lízingbeadónak.

Milyen előnyöket nyújthat az Ön vállalkozásának a nyíltvégű pénzügyi lízing?
 • visszaigényelhető az ÁFA személygépjárművek esetén (a törvényben meghatározott módon), mely készpénzes vásárlás esetén nem lehetséges.
 • a beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízing tőke részének, így alacsonyabb a finanszírozott összeg.
 • az első lízing díj, valamint a havi lízingdíjak tőkerészére jutó ÁFA (az üzleti célú használat arányában) visszaigényelhető.
 • az ÁFA a futamidő során – a tőketörlesztés ütemében – a havi lízingrészletekben kerül megfizetésre a maradványérték miatt alacsonyabb a havi díj.
 • futamidő végén nincs tulajdonszerzési kötelezettség, így a lízingbevevő – saját döntése szerint – mentesülhet a maradványérték megfizetésétől.
RENAULT CASCO
Finanszírozástó függetlenül, önállóan is megvásárolható teljes körű CASCO biztosítás, új és használt gépkocsira. A CLB Biztosítási Alkusszal együttműködve kínáljuk ezt a szolgáltatás így Ön a Groupama, Union és Generali Biztosító ajánlatai közül választhat.

A biztosítási piacon elérhető teljes körű CASCO-hoz képest még három további szolgáltatást is tartalmaz:
• Új értéken térítés - 1 éven belüli lopás és totálkár esetén
• Avulás mentes térítés
• 100% javíthatósági határ.

Teljes körű fedezetet biztosít totálkárra, törés és rongálási kárra, lopás, rablás és részlopásra, illetve önálló üvegkárokra és elemi károkra.
CASCO BIZTOSÍTÁS:
A casco biztosítási szerződés teljes körű fedezetet nyújt a gépjárműben keletkezett alábbi károkra: töréskár, önálló üvegkár, elemi kár, lopáskár.

Önrészesedés: kár esetén a biztosítottat terheli, mértéke az alábbiak szerint választható:
10%, minimum 50.000,- Ft
10 %, minimum 100.000,- Ft vagy
10 %, minimum 200.000,- Ft

Kockázatviselés kezdete és vége:
A casco biztosítás kockázatvállalása a gépjármű átadásának napján, az átadás –átvételi jegyzőkönyvben rögzített időponttól kezdődik és a finanszírozási szerződés megszűnésének időpontjáig tart.