elektromobilitás neked

A teljesen elektromos E-Tech 100% electric járművektől kezdve, az E-Tech full hybrid technológián át egészen az E-Tech plug-in hybrid járművekig, Ön is könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot!

a teljes elektromos és hibrid választék

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés.
Új Megane E-Tech 100% electric
a vezetés szerelmeseinek
Eljött egy új autós időszámítás. Az Új Renault Megane E-Tech 100% electric révén a vegytiszta érzelem és a technológiai szakértelem összhangban kínál újító mobilitási élményt. Ezekhez a találkozásokhoz csak ki kellett tolni korlátainkat. Megtettük.


ZOE
Arkana E-Tech full hybrid: az igazán hibrid SUV
Az E-Tech full hybrid innovatív technológiának köszönhetően az Arkana sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít, kiváló energiafelhasználás mellett. Az autóversenyzésből származó, öntöltő hibrid motor egyszerre gazdaságos, dinamikus és rendkívül hatékony.
E-Tech full hybrid - töltést nem igénylő autó: Clio
Clio E-Tech full hybrid: Clio... és most hibrid
Használja ki az elektromos technológia előnyeit a Renault Clio modellen: gyors reakció és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül!
E-Tech full hybrid - töltést nem igénylő autó: Captur
Captur E-Tech full hybrid: elektromos, amikor csak akarom!
A napi használat folyamán vagy akár a hosszú utazások alatt is élvezze a teljesen elektromos módban történő elindulást és használja ki az elektromos motorizáció adta előnyöket a Captur E-Tech full hybriddel, amelynek vezetés közben töltődik az akkumulátora, így nem szükséges külső áramforráshoz csatlakoztatnia.
Csend, kényelem, rugalmasság!

új Renault Austral E-Tech full hybrid

tech control. take control.
Az Új Renault Austral E-Tech full hybrid kiváló méretarányokkal, karakteres orr-résszel és egyedi fényjeggyel büszkélkedhet. Az E-Tech full hybrid exkluzív technológiája mögött pedig a Renault Formula 1™ terén szerzett tapasztalata áll. Elektromos üzemmód a városban: csendes, az akkumulátor lassítás és fékezés során töltődik. Nincs szükség arra, hogy áramforráshoz csatlakoztassa az autót. Készen áll, hogy visszahódítsa a C-szegmenst a Renault számára!
Kangoo és Master E-Tech 100% electric
Elektromos haszonjárműveink: a 100%-ig elektromos szállítás!
Válogasson az Új Kangoo Van E-Tech 100% electric, illetve a Master E-Tech 100% electric haszonjármű modelljeink közül, amelyek kötösségek nélküli szállításra lettek tervezve! 
Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához
Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

fedezze fel a hibrid és teljesen elektromos technológiákat!

E-Tech full hybrid modellek
Fedezze fel az E-Tech 100% electric technológiát!
E-Tech full hybrid modellek
Fedezze fel az E-Tech full hybrid technológiát!