ELEKTROMOBILITÁS NEKED

A teljesen elektromos E-Tech 100% electric járművektől kezdve, az E-Tech full hybrid technológián át egészen az E-Tech plug-in hybrid járművekig, Ön is könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot!

A TELJES ELEKTROMOS ÉS HIBRID VÁLASZTÉK

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés.
Új Megane E-Tech 100% electric
a vezetés szerelmeseinek
Eljött egy új autós időszámítás. Az Új Renault Megane E-Tech 100% electric révén a vegytiszta érzelem és a technológiai szakértelem összhangban kínál újító mobilitási élményt. Ezekhez a találkozásokhoz csak ki kellett tolni korlátainkat. Megtettük.


ZOE
Arkana E-Tech full hybrid: az igazán hibrid SUV
Az E-Tech full hybrid innovatív technológiának köszönhetően az Arkana sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít, kiváló energiafelhasználás mellett. Az autóversenyzésből származó, öntöltő hibrid motor egyszerre gazdaságos, dinamikus és rendkívül hatékony.     
E-Tech Plug-in Hybrid - tölthető autó: Megane Grandtour
Megane Grandtour E-Tech plug-in hybrid: az elegáns és mostantól tölthető kombi!
Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval a Megane Grandtour E-Tech plug-in hybrid kombinált üzemmódjában!
E-Tech full hybrid - töltést nem igénylő autó: Captur
Captur E-Tech full hybrid: elektromos, amikor csak akarom!
A napi használat folyamán vagy akár a hosszú utazások alatt is élvezze a teljesen elektromos módban történő elindulást és használja ki az elektromos motorizáció adta előnyöket a Captur E-Tech full hybriddel, amelynek vezetés közben töltődik az akkumulátora, így nem szükséges külső áramforráshoz csatlakoztatnia.
Csend, kényelem, rugalmasság!      

Új Renault Austral E-Tech full hybrid

tech control. take control.
Az Új Renault Austral E-Tech full hybrid kiváló méretarányokkal, karakteres orr-résszel és egyedi fényjeggyel büszkélkedhet. Az E-Tech full hybrid exkluzív technológiája mögött pedig a Renault Formula 1™ terén szerzett tapasztalata áll. Elektromos üzemmód a városban: csendes, az akkumulátor lassítás és fékezés során töltődik. Nincs szükség arra, hogy áramforráshoz csatlakoztassa az autót. Készen áll, hogy visszahódítsa a C-szegmenst a Renault számára!
ZOE
Zoe E-Tech 100% electric: az elektromos kisautó, amely felvillanyozza mindennapjait!
Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálja az európai piacon is vezető elektromos járművünk, a Zoe E-Tech 100% electric.
Kangoo és Master E-Tech 100% electric
Elektromos haszonjárműveink: a 100%-ig elektromos szállítás!
Válogasson az Új Kangoo Van E-Tech 100% electric, illetve a Master E-Tech 100% electric haszonjármű modelljeink közül, amelyek kötösségek nélküli szállításra lettek tervezve! 
E-Tech full hybrid - töltést nem igénylő autó: Clio
Clio E-Tech full hybrid: Clio... és most hibrid
Használja ki az elektromos technológia előnyeit a Renault Clio modellen: gyors reakció és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül!
Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához
Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

FEDEZZE FEL A HIBRID ÉS TELJESEN ELEKTROMOS TECHNOLÓGIÁKAT!

E-Tech full hybrid modellek
Fedezze fel az E-Tech 100% electric technológiát!
E-Tech full hybrid modellek
Fedezze fel az E-Tech full hybrid technológiát!
Plug-In hybrid
Fedezze fel az E-Tech plug-in technológiát!