image

Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához

Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Tekintse meg ajánlatainkat az Önnek leginkább megfelelőt.

megkönnyíti a mindennapokat

E.ON otthoni töltőcsomagok

Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre.

Alt Image C29

Hogyan is működik?

1. A töltőkészülék megrendelése - Az Ön által választott töltőkészülék beszerzése Renault Márkakereskedésben.

 

2. Adja meg elérhetőségeit az E.ON weboldalán a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és beküldésével - A kollégák 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy felmérjék a pontos igényeit és a telepítési környezet adottságait.

 

3. Csomag és fizetési konstrukció kiválasztása - A töltőkészülék telepítése (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek) 11 havi részletfizetési lehetőséggel vagy egy összegben is fizethető.

 

4. Szerződéskötés - A szerződéskötés online formában történik, ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek, melyet az aláírást követően, beszkennelve tudja visszaküldeni részünkre a megadott e-mail címre.

 

5. Időpont-egyeztetés a telepítésre - A területileg illetékes kivitelező partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetik a megfelelő időpontot a készülék telepítésére.

 

6. Telepítés - Az előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, hogy telepítsük a kiválasztott készüléket. A beszerelés általában két-négy órát vesz igénybe.

 

7. Elektronikus számlaküldés - E-mailben elküldjük Önnek a szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát. Kérjük, ezt fizesse be a megadott határidőig.

Ismerje meg 100%-ig elektromos, hibrid és plug-in hibrid autó választékunkat

Alt

100% elektromos: ZOE, Z.E.

100% elektromos autók: ZOE, Z.E.

Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink

ismerje meg az elektromos technológiáinkat!

E-TECH plug-in hybrid: tölthető autók

E-TECH Plug-in Hybrid - tölthető autók: CAPTUR, MEGANE Grandtour

Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval az E-Tech hybrid kombinált üzemmódjában!

ismerje meg az E-Tech plug-in hybrid motorokat!

E-Tech hybrid: töltést nem igénylő autók

E-TECH Hybrid - töltést nem igénylő autók: CLIO

Használja ki az elektromos technológia előnyeit: gyors reakciók és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül! 

ismerje meg az E-Tech hybrid technológiát!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet