a Renault elektromos autó választéka

A teljesen elektromos Az E-Tech Electric járművektől kezdve, a hibrid E-Tech technológián át egészen az E-Tech Plug-in Hybrid járművekig, Ön is könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot!

a teljes elektromos és hibrid motorválaszték

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés.
ZOE
100% elektromos: Zoe
Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink.
E-TECH Plug-in Hybrid - tölthető autók: CAPTUR, MEGANE Grandtour
E-Tech Plug-in Hybrid: tölthető autók
Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval az E-TEech Hybrid kombinált üzemmódjában!     
E-TECH Hybrid - töltést nem igénylő autók: CLIO
E-Tech Hybrid: töltést nem igénylő autók
Használja ki az elektromos technológia előnyeit: gyors reakciók és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül!
Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához
Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

fedezze fel a hibrid és teljesen elektromos modelljeinket!

Elektromos autók: ZOE
Elektromos autók: Zoe, Kangoo E-Tech Electric., Master E-Tech Electric
E-TECH Hybrid és Plug-in Hybrid modellek: CAPTUR és CLIO
E-Tech Hybrid és Plug-in Hybrid modellek
Renault range
Fedezze fel személyautó kínálatunkat