E-Tech plug-in hybrid: a tölthető hibrid

A Renault plug-in hibrid modelljei, amelyek egy autóban ötvözik a belsőégésű és elektromos motorokat!

a Renault plug-in hibrid modelljei: az igény szerinti elektromos autózás

Vezess tisztán elektromos módban!
Vezess tisztán elektromos módban!
A tisztán elektromos módot bármikor használhatod, városban akár 50 km-en (WLTP*) keresztül! Amellett, hogy az akkumulátor regeneratív töltési funkcióval rendelkezik, nagyobb mennyiségű energiát is képes felvenni.
Válaszd ki az Önnek megfelelő vezetési élményt!
Válaszd ki az Önnek megfelelő vezetési élményt!
A Renault plug-in hibrid technológiájának kulcsszava a sokoldalúság. Közlekedj a mindennapok során teljesen elektromos módban, üzemanyag fogyasztása nélkül, a hosszabb utakra pedig indulj el nyugodtan, aggodalmaktól mentesen!
Használd ki a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelmét!
Használd ki a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelmét!
Hibrid motorjaink mögött 150 szabadalom áll. A technológiát elősegíti továbbá az elmúlt évtizedek során az elektromos járművek terén szerzett szakértelmünk, amelynek köszönhetően az elektromos vezetés előnyeit maximálisan képesek vagyunk kihasználni.

a plug-in hibrid technológia működése videóban

Elektromos autózás, amikor csak szeretné!
Az E-Tech plug-in hybrid rendszer 2 elektromos (egy elsődleges és egy másodlagos) motort, egy belsőégésű motort, illetve egy központi akkumulátort foglal magában.

Az E-Tech technológiának köszönhetően az autó indulása tisztán elektromosan történik, a speciális automata sebességváltó pedig a váltásokat megkönnyítve biztosít gördülékenyebb vezetést.

Válaszd ki az adott körülményeknek leginkább megfelelő vezetési stílust! Az E-Tech plug-in hybrid járműveken elérhető Multi-Sense technológia segítségével könnyedén válthatsz a „My sense” hibrid, a „Pure” elektromos, illetve a „Sport” mód között, így maximalizálva az autó teljesítményét.

a plug-in hibrid járművekkel kapcsolatos összes kérdés

A Plug-in hibrid technológiával kapcsolatos részletek megismerése érdekében látogass el a legaktuálisabb kérdésekkel foglalkozó oldalainkra!