• A város az igazi lételeme

  Ha sokat mozogsz városban és ismerős a körforgalmak, a lámpás- és jobbkezes kereszteződések világa, akkor a TWINGO az utazás minden percét élvezetessé teszi majd. Ha kis, kanyargós utcákba visz az utad, az sem baj, a TWINGO könnyedén veszi ezt az akadályt is. A Renault TWINGO vidám és ügyes kisautó, amellyel öröm lesz minden együtt töltött perc!

 • A szenvedély alkotása

  A Renault CLIO műalkotás, egy érzéki vonalakkal rendelkező vágyálom. Karosszériája csupa ívelt és lágy görbe, amelyek mindenkiben ellenállhatatlan vágyat ébresztenek arra, hogy megérintsék. Emellett modern, fejlett technológiával van felszerelve és saját elképzelései szerint alakíthatja. A Renault CLIO ellenállhatatlan autó, amelybe az első pillantásra bele fog szeretni!

 • A szenvedély anatómiája

  Az igazán sportos modellek és a kombik remek tulajdonságait ötvözi a lendületes és harmonikus vonalvezetésű CLIO Grandtour. Dinamikus és agilis, szenvedély árad minden részletéből. Emellett modern, fejlett technológiával van felszerelve és saját elképzelései szerint alakíthatja. A Renault CLIO Grandtour ellenállhatatlan autó, amelybe az első pillantásra bele fog szeretni!

 • Fedezze fel az életet!

  A CAPTUR, a Renault első városi crossovere az autók új generációját képiseli: egyesíti az SUV-k ellenállóságát, az egyterű gépkocsik funkcionalitását, valamint a coupék által nyújtott vezetési élményt. Ügyes, dinamikus és elegáns, kívül és belül egyaránt! A CAPTUR a Renault tudásának legjavát tükrözi, új irányt nyit a dizájn, kényelem, felszereltség és az élmény terén.

 • Az érzelmek ereje

  Elegáns formák, feszes vonalak, megalkuvás nélküli tervezés: az új Renault MEGANE kifejező dizájnt és határozott stílust hordoz. Az egyedi fényjegyeknek köszönhető összetéveszthetetlen külsejével az új MEGANE vezetésre hív, elvarázsol - és garantáltan magával ragad. A szenvedély nem tanítható. Velünk születik.

 • Minden az ön kezében van

  A Renault MEGANE Grandtour több, mint egy kombi: stílusos és praktikus családi autó. Emellett a felszereltség tekintetében is az élen jár: automata Renault Kártya, R-Link Evolution multimédia és navigáció. Ha ennél is többre vágyik, akkor válassza a Bose® hangrendszert vagy a Visio-system® kameráit. A MEGANE Grandtour magasfokú biztonságának köszönhetően nyugodtan érheti el úticélját.

 • Magával ragadó stílus

  Először a Renault FLUENCE ellenállhatatlan megjelenése kápráztatja el: az orr-rész határozott vonalai a Renault új márkaidentitásának jegyében születtek. Ezt követik a FLUENCE lágy vonalai: kecses, inspiratív, egyszóval modern. Első pillantásra magával ragad. Győződjön meg róla ön is!

 • Az XXL méretű tér anatómiája

  A Renault SCENIC tágas belső tere azonnal felkelti az utazási vágyat: rekordméretű belső tér, rendkívüli kényelem, átgondolt ergonómia és változtatható elrendezés. A SCENIC készen áll arra, hogy a fedélzeten üdvözölje önt, és mindent befogadjon, amire szüksége van és ami örömet okoz önnek! Renault SCENIC - utazni társaságban a legjobb.

 • Az XXL méretű tér anatómiája

  A Renault Grand SCENIC tágas belső tere azonnal felkelti az utazási vágyat: rekordméretű belső tér, rendkívüli kényelem, átgondolt ergonómia és változtatható elrendezés. A Grand SCENIC készen áll arra, hogy a fedélzeten üdvözölje önt, és mindent befogadjon, amire szüksége van és ami örömet okoz önnek! Renault Grand SCENIC - utazni társaságban a legjobb.

 • Merjen változtatni!

  Itt az idő: tegye, amiről mindig is álmodott, de eddig nem volt mersze belevágni! A Renault KADJARRAL közösen új horizontokat fedezhetnek fel, hiszen inspiráló, erős egyéniség, csakúgy, mint ön. Igazi crossover: társa lesz terepen és a városban egyaránt. A Renault KADJAR készen áll arra, hogy útitársa legyen a mindennapi kalandokban.

 • Dinamikus vonalak, kifogástalan stílus, pihentető utazás.

  A Renault TALISMAN tökéletes vonalvezetése vonzza a tekinteteket. Modern és dinamikus limuzin, mely tágasságban, kényelmében és fedélzeti technológiákban sem ismer kompromisszumot. A 4Control® négykerék-kormányzás, a Multi-Sense® rendszerrel párosított adaptív felfüggesztés, az intuitív R-LINK 2 tablet, a masszázsfunkciós hűthető és fűthető első ülések csak példák a páratlanul gazdag felszereltségre. A TALISMAN minden alkalommal pihentető utazást kínál, kifogástalan stílusban.

 • Dinamikus vonalak, kifogástalan stílus, pihentető utazás.

  A Renault TALISMAN Grandtour tökéletes vonalvezetése vonzza a tekinteteket. Modern és dinamikus kombi, mely tágasságban, kényelmében és fedélzeti technológiákban sem ismer kompromisszumot. A 4Control® négykerék-kormányzás, a Multi-Sense® rendszerrel párosított adaptív felfüggesztés, az intuitív R-LINK 2 tablet, a masszázsfunkciós hűthető és fűthető első ülések csak példák a páratlanul gazdag felszereltségre. A TALISMAN Grandtour minden alkalommal pihentető utazást kínál az egész családnak, kifogástalan stílusban.

 • A nagyszerű pillanatokért

  A Renault ESPACE igazi utazást kínál a jövőbe: masszív, robusztus megjelenését és a páratlanul kényelmes utasteret a legmodernebb és a legmagasabb szintű technológiával ötvözi, míg extravagáns vonalai egy dinamikus crossovert rajzolnak szemünk elé. Lépjen be a teljesen új lehetősegek fantasztikus világába, a Renault ESPACE önre vár!

 • A mindennapok szükségleteihez igazodva

  Robusztus vonalvezetés és dinamikus megjelenés jellemzi a Renault TRAFIC Combit. A kényelmes belső térben számtalan rakodóhely várja az utazni vágyókat. Akár professzionális, akár családi használatról van szó, a motorválaszték minden igényt kielégít, a számtalan aktív és passzív biztonsági felszerelés pedig a nyugodt célbaérés záloga.

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

 A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége. 

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.