GUMIABRONCS CÍMKÉK

Válasszon ki egy modellt az alábbi listából az új gumiabroncs címkék megtekintése érdekében.

A kiválasztott modellt a gumiabroncs címke megtekintése gombra kattintás után megjelenő gumiabroncsok valamelyikével fogjuk felszerelni.  A modell és / vagy verzió szerint azonos gépkocsikra szerelt gumiabroncsok márkája és / vagy típusa eltérhet, ezért azok üzemanyag-hatékonysági értékei és tulajdonságai is különbözőek lehetnek.

Gyári megrendelés esetén, a beszállítói kapacitások korlátai miatt, a ténylegesen felszerelt gumiabroncs fajtájáról csak a gyártási folyamat egy későbbi szakaszában tudjuk tájékoztatni. A készletről kiválasztott gépkocsik esetében a ténylegesen felszerelt gumiabroncs fajtájáról előzetesen márkakereskedéseinktől kaphat tájékoztatást.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet