RENAULT EZ-GO CONCEPT

Ma bemutatjuk a jövőbeni közösségi mobilitással kapcsolatos víziónkat: az Ez-Go Concept önjáró, és elektromos okosjármű, a Symbioz folytatásaként elsőként testesíti meg az emberek mobilitásával kapcsolatos jövőbeni elképzelésünket.

Ez-G0 Concept

AZ ÖNVEZETŐ AUTÓ, AMELY ÚJRAÉRTELMEZI A TÉR-IDŐ FOGALMÁT

Az Ez-Go Concept az első olyan jármű, amely városi környezetben testesíti meg az önjáró, okos és közösségi autózást. Mindez a benne elhelyezett elektromos motornak, valamint a kormány és vezető nélküli közlekedés képességének köszönhető.
A város egy darabkája folyamatos mozgásban
Az Ez-Go Concept egy „önvezető autó”, amely egyszerre jármű és szolgáltatás a városi ökoszisztéma szerves részeként. Környezetbarát mobilitásával pozitív hatással van a városi környezetre.

A közösségi közlekedésben történő használatával ez az önvezető autó az új városi életmód egyik legfontosabb szereplője lesz. A mindennapokat megkönnyítő Ez-Go Concept valódi, személyre szabott élményt kínál utasainak.

A nyitott frontoldalnak, a korlátozott sebességének és az önvezetési képességének köszönhetően az Ez-Go Concept számára a legfontosabb prioritás az utasok biztonsága. A fényjegyek, a fényes kijelzőkön megjelenő üzenetek és a külső hangjelzések a jármű környezetében tartózkodó személyek biztonságát is felügyelik.

Ez-Go Concept

MOBILITÁS VALAMENNYIÜNK KÍVÁNSÁGÁRA

Önvezető és elektromos okosjármű, mely hagyja, hogy a különféle funkciók vezessék.
Ez-Go Concept
Egy közösségi közlekedésre alkalmas, vezető nélküli jármű
A Renault által használt «Easy Life» DNS kifejezés arra utal, hogy az Ez-Go Concept mindenki számára megkönnyíti a városi közlekedést.

Az Ez-Go Concept újító szerkezetével és selyemgubóra emlékeztető külsejével a Renault újraértelmezi az önvezető autó fogalmát, amely igen messze áll az emberek fejében lévő kocka alakú ingázó járművek képétől.

A generációkon átívelő Ez-Go Concept mindenekelőtt egy olyan, mindenki számára elérhető mobilitási megoldás, amely egyszerre több igényt is kielégít.

Az Ez-Go Concept nyitott frontoldala megkönnyíti a beszállást, a hat utas akár állva is elfoglalhatja helyét. A mozgáskorlátozott személyek vagy babakocsival közlekedők szintén könnyedén beszállhatnak a járműbe, ugyanis az Ez-Go Concept állomásokon erre a célra szánt eszközök, vagy beszállórámpa állnak rendelkezésükre. Legyen szó személyes- vagy munkacélú használatról, az Ez-Go Concept úgy alkalmazkodik az igényekhez, hogy közben a jövő városi kihívásainak is megfelel.
Ez-Go Concept
Személyre szabott és okos tapasztalat
Ha szeretne, foglaljon helyet, és élvezze az egyedi élményt! Az Ez-Go Concept autóban számos technológiai újítás ötvöződik az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

Funkcióinak köszönhetően, okosjárműként valódi interakciót tesz lehetővé az utasok számára, például kiterjesztett valósággal az okostelefonokon és fedélzeti wi-fi segítségével. Egyben személyes asszisztensként is szolgál, hiszen közvetlen kapcsolatban van az őt körülvevő okosvárossal, így folyamatos tájékoztatást ad a környék turisztikai és szórakoztató tevékenységeiről, tudnivalóiról.

Alakítsa saját ízlésének megfelelően az Ez-Go Concept világát a számos háttérfény és személyre szabható belső és külső eszköz segítségével.

Ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Ez-Go Concept

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Ez-Go Concept

Fedezze fel

Z.E. járműveink választéka