image

Renault EZ-GO Concept

Ma bemutatjuk a jövőbeni közösségi mobilitással kapcsolatos víziónkat: az EZ-GO Concept önjáró, és elektromos okosjármű, a SYMBIOZ folytatásaként elsőként testesíti meg az emberek mobilitásával kapcsolatos jövőbeni elképzelésünket.

 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept - belső kialakítás
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept

EZ-GO Concept

Az önvezető autó, amely újraértelmezi a tér-idő fogalmát

Az EZ-GO Concept az első olyan jármű, amely városi környezetben testesíti meg az önjáró, okos és közösségi autózást. Mindez a benne elhelyezett elektromos motornak, valamint a kormány és vezető nélküli közlekedés képességének köszönhető.

EZ-GO CONCEPT

A város egy darabkája folyamatos mozgásban

Az EZ-GO Concept egy „önvezető autó”, amely egyszerre jármű és szolgáltatás a városi ökoszisztéma szerves részeként. Környezetbarát mobilitásával pozitív hatással van a városi környezetre. 

 

A közösségi közlekedésben történő használatával ez az önvezető autó az új városi életmód egyik legfontosabb szereplője lesz. A mindennapokat megkönnyítő EZ-GO Concept valódi, személyre szabott élményt kínál utasainak.

 

A nyitott frontoldalnak, a korlátozott sebességének és az önvezetési képességének köszönhetően az EZ-GO Concept számára a legfontosabb prioritás az utasok biztonsága. A fényjegyek, a fényes kijelzőkön megjelenő üzenetek és a külső hangjelzések a jármű környezetében tartózkodó személyek biztonságát is felügyelik. 

EZ-GO CONCEPT

EZ-GO Concept

Mobilitás valamennyiünk kívánságára

Önvezető és elektromos okosjármű, mely hagyja, hogy a különféle funkciók vezessék.

EZ-GO CONCEPT

Egy közösségi közlekedésre alkalmas, vezető nélküli jármű

A Renault által használt « Easy Life » DNS kifejezés arra utal, hogy az EZ-GO Concept mindenki számára megkönnyíti a városi közlekedést.

 

Az EZ-GO Concept újító szerkezetével és selyemgubóra emlékeztető külsejével a Renault újraértelmezi az önvezető autó fogalmát, amely igen messze áll az emberek fejében lévő kocka alakú ingázó járművek képétől. 

 

A generációkon átívelő EZ-GO Concept mindenekelőtt egy olyan, mindenki számára elérhető mobilitási megoldás, amely egyszerre több igényt is kielégít.

 

Az EZ-GO Concept nyitott frontoldala megkönnyíti a beszállást, a hat utas akár állva is elfoglalhatja helyét. A mozgáskorlátozott személyek vagy babakocsival közlekedők szintén könnyedén beszállhatnak a járműbe, ugyanis az EZ-GO Concept állomásokon erre a célra szánt eszközök, vagy beszállórámpa állnak rendelkezésükre. Legyen szó személyes- vagy munkacélú használatról, az EZ-GO Concept úgy alkalmazkodik az igényekhez, hogy közben a jövő városi kihívásainak is megfelel. 

EZ-GO CONCEPT

Személyre szabott és okos tapasztalat

Ha szeretne, foglaljon helyet, és élvezze az egyedi élményt! Az EZ-GO Concept autóban számos technológiai újítás ötvöződik az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

 

Funkcióinak köszönhetően, okosjárműként valódi interakciót tesz lehetővé az utasok számára, például kiterjesztett valósággal az okostelefonokon és fedélzeti wi-fi segítségével. Egyben személyes asszisztensként is szolgál, hiszen közvetlen kapcsolatban van az őt körülvevő okosvárossal, így folyamatos tájékoztatást ad a környék turisztikai és szórakoztató tevékenységeiről, tudnivalóiról.

 

Alakítsa saját ízlésének megfelelően az EZ-GO Concept világát a számos háttérfény és személyre szabható belső és külső eszköz segítségével.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

EZ-GO CONCEPT

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Koncepcióautóink
A Z.E. járművek választéka

Fedezze fel

Z.E. járműveink választéka

A Renault felvillanyozza a mindennapjait
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet