SZENVEDÉLY, ÉRZELEM, ÉLET: A DEZIR CONCEPT

Elegáns, érzéki és hívogató kialakítás – a Renault Dezir koncepcióautó megtestesíti az autók iránti szenvedélyünket. Hagyja magát meglepni, és válassza az igazi élményeket!

Renault Dezir Concept

ÉBRESSZE FEL ÉRZÉKEIT!

Sportos coupé elektromos motorral – a Renault Dezir Concept kialakítása élénk, ugyanakkor hívogató. Az autó haladása közben az érzéki hullámok és a fényjátékok felébresztik az érzékeket.
A Renault új arca
A többlemezes első lökhárító csíkos kialakítású légbeömlőjének köszönhetően a Renault Dezir egyszerre könnyed és erőteljes látványt nyújt. A nagyobb méretű embléma sötét háttérnek köszönhető kontrasztos megjelenése még inkább kiemeli a márka új arculatát.

Renault Dezir Concept

LÉPJEN BE A SÚLYTALANSÁG VILÁGÁBA!

Belül a Renault Dezir Concept utastere a szenvedély jegyeit hordozza. Az anyagok kidolgozottsága biztosítja a könnyed és érzéki kialakítást.
Dezir Concept - belső kialakítás
Súlytalanul szárnyalhat csak igazán a lélek
A tér szinte körbeöleli az utasokat, fehér bőrborítás, érzékien vörös, a szívdobbanással harmóniában pulzáló fények... A Dezir Concept autóban az utazás olyan, mintha a föld felett lebegne. Egyedi és megosztható ülései, illetve a felfüggesztett műszerfal egy igazán könnyed és légies világba repíti el.
Dezir Concept - utastér
Egy hatékony, ember-gép felhasználói felület
A vezető oldalán található műszerek a sportos coupé teljesítményét biztosítják. Az elektromos motornak köszönhetően 5 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet, illetve csupán 2 másodperc alatt gyorsul 50 km/h sebességre. A 3D fényű gyorsulásmérőnek köszönhetően a vezetés élménye megsokszorozódik, az érintőképernyő segítségével pedig minden technikai beállítást egyszerre kezelhet.

Ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Dezir koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Technolab

Fedezze fel!

A holnap technológiája