image

Szenvedély, érzelem, élet: a DEZIR Concept

Elegáns, érzéki és hívogató kialakítás – a Renault DEZIR koncepcióautó megtestesíti az autók iránti szenvedélyünket. Hagyja magát meglepni, és válassza az igazi élményeket!

  • DEZIR Concept - elölnézet
  • DEZIR Concept - dizájn
  • Elektromos DEZIR Concept

Renault DEZIR Concept

Ébressze fel érzékeit!

Sportos coupé elektromos motorral – a Renault DEZIR Concept kialakítása élénk, ugyanakkor hívogató. Az autó haladása közben az érzéki hullámok és a fényjátékok felébresztik az érzékeket.

DEZIR Concept
  • DEZIR Concept - elölnézet

A Renault új arca

A többlemezes első lökhárító csíkos kialakítású légbeömlőjének köszönhetően a Renault DEZIR egyszerre könnyed és erőteljes látványt nyújt. A nagyobb méretű embléma sötét háttérnek köszönhető kontrasztos megjelenése még inkább kiemeli a márka új arculatát.

Renault DEZIR Concept

Lépjen be a súlytalanság világába!

Belül a Renault DEZIR Concept utastere a szenvedély jegyeit hordozza. Az anyagok kidolgozottsága biztosítja a könnyed és érzéki kialakítást.

DEZIR Concept - belső kialakítás

Súlytalanul szárnyalhat csak igazán a lélek

A tér szinte körbeöleli az utasokat, fehér bőrborítás, érzékien vörös, a szívdobbanással harmóniában pulzáló fények... A DEZIR Concept autóban az utazás olyan, mintha a föld felett lebegne. Egyedi és megosztható ülései, illetve a felfüggesztett műszerfal egy igazán könnyed és légies világba repíti el.

DEZIR Concept - utastér

Egy hatékony, ember-gép felhasználói felület

A vezető oldalán található műszerek a sportos coupé teljesítményét biztosítják. Az elektromos motornak köszönhetően 5 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet, illetve csupán 2 másodperc alatt gyorsul 50 km/h sebességre. A 3D fényű gyorsulásmérőnek köszönhetően a vezetés élménye megsokszorozódik, az érintőképernyő segítségével pedig minden technikai beállítást egyszerre kezelhet.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

DEZIR koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Koncepcióautóink
Technolab

Fedezze fel

A holnap technológiája

Ismerje meg az Easy Life technológiákat!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet