openR Link beépített Google szolgáltatásokkal

Megane E-Tech 100% electric

beépített Google szolgáltatások*: az online vezetési élmény

* A Google. Google Play, Android Auto és a Google Térkép a Google LLC védjegye.
használja ki a valós idejű navigáció előnyeit
A Google Térkép pontos, megbízható és valós időben frissülő navigációt biztosít. A rendszer használata teljes mértékben személyre szabott: kedvenc címek rögzítése, navigációs javaslatok... A Google Térkép elektromos autókhoz kifejlesztett funkcióinak, illetve a Google Asszisztensnek köszönhetően (magyar nyelven nem érhető el) a Megane E-tech 100% electric optimális használata mellett teljes nyugalomban vezethet el úti céljához.
az ökoszisztéma vezérlése a hangfelismerő rendszeren keresztül
"Hey Google…": beszéljen a Google Asszisztenshez, aki a legjobb barátja lesz az utazások során (magyar nyelven nem érhető el). Útvonal tervezése, köztes megálló hozzáadása, töltőállomás keresése, a hőmérséklet növelése, az aktuális sláger lejátszása... Bármit kérhet!
A hazaérkezést is megkönnyítheti, ha kapcsolatba lép okos otthonával: kapunyitás, fűtés elindítása, világítás bekapcsolása a távolból.
használja kedvenc alkalmazásait
Spotify, YouTube Music, Google Play Könyvek.... Kedvenc alkalmazásait a Megane E-Tech 100% electric openR link képernyőjén könnyedén elérheti. Kedvenc zeneszámok, hangoskönyvek, podcast-ek hallgatása, illetve a kedvenc alkalmazásainak használata az utazás során. Idővel egyre több alkalmazáskategória áll majd rendelkezésre. Önnek nincs tennivalója: a rendszeres frissítések automatikusan, a háttérben futnak.
élvezze a személyre szabott élményt
Próbálja ki a teljes mértékben személyre szabott élményt! Idővel a rendszer alkalmazkodik szokásaihoz és beállításaihoz, így jobb tanácsokat tud adni és a megfelelő lépéseket tudja javasolni.
Megane E-Tech 100% electric oktatóvideók
Fedezze fel a kifejezetten a Megane E-Tech 100% electric-hez készült oktatóvideóinkat, melyek kitérnek az autó multimédia rendszerére is és használja ki autója összes, testreszabható funkcióját.