oktatóvideók - Megane E-Tech 100% electric

Tekintse meg oktatóvideóinkat és használja ki a Megane E-Tech 100% electric összes, testreszabható funkcióját.

akkumulátor és hatótáv

HATÓTÁV-OPTIMALIZÁLÁS
hatótáv-optimalizálás
Számos funkció rendelkezésére áll az Új Megane E-Tech 100% electric fedélzetén a fogyasztás csökkentése és a hatótáv optimalizálása érdekében.
TÖLTÉS
töltés
Számos opcióval rendelkezik, ha autója töltéséről van szó, legyen az útszéli, munkahelyi vagy otthoni töltés. A Megane E-Tech 100% electric egy type 2-es kábellel érkezik, mely otthoni vagy publikus töltőpontoknál is használható.
energiaáramlás és információ
energiaáramlás és információ
Az openR link multimédia rendszer és a beépített Google-szolgáltatások segítségével a Megane E-Tech 100% electric energiafogyasztását folyamatosan figyelemmel követheti. Ezáltal mindig biztonságban érezheti magát vezetés közben.
töltés időzítése
töltés időzítése
A kifejezetten elektromos autók számára kifejlesztett utazástervező tökéletes útitárs hosszú utaknál. Aktiválja a központi képernyőn és tervezze meg útvonalát a segítségével. A rendszer alkalmazkodik az utazási körülményekhez és felajánlja a közelben található töltési lehetőségeket.

a fedélzeten

kormány, kormányváltó fülek és e-Shifter váltókar
kormány, kormányváltó fülek és e-shifter váltókar
A Megane E-Tech 100% electric legfőbb kezelőszervei a kis méretű és multifunkcionális kormánykerék köré vannak csoportosítva, mellyel jelentős helytakarítás valósult meg, illetve biztonságosabb vezetésre lett lehetőség.
AJTÓNYITÁS ÉS -ZÁRÁS
Automata Renault Kártya
Az Automata Renault Kártya érzékeli, ha Ön kevesebb, mint 1 méterre áll az autótól. Ezután egy üdvözlő procedúra fogadja Önt.
központi ajtózár
A központi ajtózár bármikor aktiválható vagy kikapcsolható.
OPENR MŰSZERFAL
openR műszerfal
Évezze a magas felbontású openR központi képernyő előnyeit. A legfontosabb adatokat pedig a digitális műszeregységen érheti el: sebesség, navigáció vagy töltési szint.
MULTI-SENSE
multi-sense
Számos vezetési mód közül választhat a fedélzeten, melyekkel beállíthatja a hangulatvilágítást, komfortbeállításokat, légkondícionálót és üléspozíciót a Megane E-Tech 100% electric multi-sense rendszer segítségével.
LEVEGŐMINŐSÉG ÉS KLÍMABERENDEZÉS
klímaberendezés
A Megane E-Tech 100% electric kétzónás automata klímaberendezéssel van felszerelve, a lehető legmagasabb kényelem érdekében.
AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS
automata távolsági fényszóróvezérlés
Az autó full LED fényszórókkal rendelkezik elöl, illetve hátul is, ahol bizonyos felszereltségi szinteken 3D hatásúak is. Optimális láthatóságot biztosít a Megane E-Tech 100% electric világítása.
ÜLÉSBEÁLLÍTÁS
elektromosan állítható, fűthető első ülések
A Megane E-Tech 100% electric első ülései felszereltségtől függően elektromos állításúak. A maximális kényelemhez hozzájárul továbbá az ülésfűtés és a masszázs funkció, mely az openR link multimédia rendszerből állítható be.
OKOSTELEFON KAPCSOLAT ÉS TÖLTÉS
indukciós telefontöltő
Nincs szüksége kábelhez a Megane E-Tech 100% electric-ben okostelefonja töltéséhez. Egyszerűen helyezze a központi képernyő alatt található töltőpontra készülékét és a töltés meg is kezdődik.
vészhívás funkció (e-call)
A Megane E-Tech 100% electric vészhívás funkciójával garantálhatja biztonságát a fedélzeten. Vészhelyzet esetén automatikusan bekapcsol a funkció és vészhívást indít a mentőegységek felé Önnek.

vezetéstámogató rendszerek

INTELLIGENS ADAPTÍV TEMPOMAT ÉS SEBESSÉGKORLÁTOZÓ
sebességkorlátozó
A sebességkorlátozó funkció segítségével beállítható egy maximum sebesség, amit Ön nem szeretne túllépni. Ezentúl ennél a maximum sebességnél nem tud gyorsabban hajtani.
tempomat
A tempomat a beállított, konstans sebességen tartja az autót a gázpedál lenyomása nélkül. Ha megnyomja a fékpedált, a rendszer automatikusan leáll.
adaptív tempomat Stop & Go funkcióval
Tartson biztonságos követési távolságot az elöl haladó autóktól. A rendszer automatikusan fékez, ha a követési távolság nem megfelelő és újra gyorsít, ha elhárul az akadály az útról.
VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK
aktív vezetési asszisztens
Az aktív vezetési asszisztens a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomatot és a sávközéptartó rendszert kombinálja a biztonságos vezetési élményért.
sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer
Egy, az autóba integrált kamera figyeli a sebességkorlátozó táblákat és értesítéseket küld a digitális műszeregységre az aktuális sebességkorlátozásról.
holttérfigyelő rendszer
15 km/h fölött a holttérfigyelő rendszer fényjelzéssel figyelmeztet a holttérben elhelyezkedő járművekről, amelyek esetleg nem láthatóak a vezető számára.
SÁVELHAGYÁSJELZŐ RENDSZER
sávelhagyásjelző rendszer
A sávelhagyásjelző rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha az autó átlépné a folytonos vagy szaggatott vonalat.
sávtartó rendszer
A sávtartó rendszer a sávban tartja az autót, enyhe kormánymozdulat segítségével, amikor az a szaggatott vagy folytonos vonalat átlépné.
A LEGFEJLETTEBB VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK
aktív vészfékező rendszer
Az aktív vészfékező rendszer vészhelyzet esetén hangjelzést ad és üzenetet jelez ki a digitális műszeregységen figyelmeztetésként, illetve szükség esetén a féket és a kormányzást is működteti.
hátsó aktív vészfékező rendszer
A hátsó aktív vészfékező rendszer tolatásnál, alacsony sebességnél működik, ha fennáll az ütközés veszélye és automatikusan megállítja az autót.
biztonságos kiszállást segítő rendszer
A biztonságos kiszállást segítő rendszer ütközés veszélye esetén hangjelzéssel figyelmezteti a kiszállni készülő utasokat.
PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZEREK
első/oldalsó/hátsó parkolóradarok
A parkolóradarok segítik a sikeres parkoló manővereket a jármű és a környezetében található akadályok közötti távolság mérésével.
elektromos parkolófék Auto-Hold funkcióval
Az elektromos parkolófék Auto-Hold funkciója állóhelyzetben tartja az autót akár emelkedőn is, a fékpedál lenyomása nélkül.
hátsó keresztirányú forgalomfigyelés
A hátsó keresztirányú forgalomfigyelés figyelmezteti Önt, ha veszélyt érzékel egy parkolóhelyről való kitolatás során.
VEZETÉSTÁMOGATÓ KAMERÁK
kamerás belső visszapillantó tükör
A hátsó kiállítást blokkoló csomagoknak vagy utasoknak ezennel vége! A Kamerás belső visszapillantó tükör az autó hátsó szélvédőn található kamerából kapja a képét, így mindig tökéletes lesz a kilátás hátrafelé.
tolatókamera
A tolatókamera tolatáskor kijelzi az autó mögé néző kamera képét a központi képernyőre, mely megkönnyíti és biztonságosabbá tesz parkolási manővereit.
360°-os kamera 3D képpel
Könnyítse meg parkolási manővereit. Az autója 4 kamerával van ellátva (felszereltségtől függően), melyek 360°-os kilátást biztosítanak.
ELLENŐRZŐ RENDSZEREK
direkt keréknyomás ellenőrző rendszer
A direkt keréknyomás ellenőrző rendszer segít a helyes keréknyomás beállításában és megtartásában.
fáradtságérzékelő rendszer
A fáradtságérzékelő rendszer nyomon követi a sofőr viselkedését és figyelmezteti, amennyiben fáradtságot vagy figyelemvesztést érzékel.

karbantartás

FOLYADÉKSZINTEK
folyadékszintek
Ellenőrizze a Megane E-Tech 100% electric folyadékszintjeit könnyedén.
GUMIABRONCS JAVÍTÓ KÉSZLET
gumiabroncs javító készlet
A gumiabroncs javító készlet defektnél elengedhetetlen segítséget nyújt
fedezze fel továbbá...
My Renault
My Renault
fedezze fel a My Renault alkalmazás előnyeit!
Decouvrez nos services
A Renault multimédia rendszerei
Mi mindenre gondoltunk!