Megane E-Tech 100% electric

a vezetés szerelmeseinek
Renault Megane E-Tech 100% electric
kedvezményes kezdőár 16 149 000 Ft

VÁLASSZON KÉSZLETRŐL 2 500 000 FT KEDVEZMÉNNYEL!


motor 220 LE
160 kW
gyorsulás 7,4 mp
0-100 km/h
akár 450 km
hatótávolság (WLTP)
Megane E-Tech 100% electric

színtiszta élmény

SZÍNTISZTA DIZÁJN
Kompakt kialakítás, crossover stílus, karakteres hátsó kialakítás és sportos vonalak. Az aerodinamikus kialakítás kifinomult megjelenést és izgalmas élményt jelentő vezetést biztosít. 20’’-os keréktárcsák, Full LED fényjegyek, 3D hatású hátsó lámpák és arany színű lökhárító betétek - ez az autó igazán páratlan megjelenésű.
ERGONÓMIA ÉS TÁGAS KIALAKÍTÁS
A Megane E-Tech 100% electric exkluzív kialakítása teljesen sík padlóval szerelt. 209 mm-es hátsó lábtér, 33 liternyi tárolóhely - a hosszú kialakítás és az új, szupervékony openR műszerfal sok helyet felszabadít.
PRÉMIUM VEZETÉSI ÉLMÉNY
Helyezze kényelembe magát a megújult utastérben, ahol minden egyes elemnek az a célja, hogy megkönnyítse az utazást. Az optimális tartásra beállítható ülésből könnyedén elérheti az openR műszerfal nagy méretű, 774 cm2-es kijelző felületű, L-alakú képernyőjét.
VARIÁLHATÓSÁG ÉS TÁROLÓHELYEK
Indukciós telefontöltő elöl a központi multimédia kijelző alatt, két USB-C csatlakozó elöl és kettő hátul, középső tároló a könyöktámaszban, 33 liternyi középső és oldalsó tárolóhely, illetve 440 literes csomagtartó. A Megane E-Tech 100% electric tökéletes utazási élményt biztosít mindenki számára.
Megane E-Tech 100% electric oktatóvideók
Fedezze fel a kifejezetten a Megane E-Tech 100% electric-hez készült oktatóvideóinkat és használja ki autója összes, testreszabható funkcióját.

teljesen elektromos

360°-OS INNOVÁCIÓ
Az új CMF-EV platform 60 kWh-s, rendkívül lapos akkumulátorral, illetve 220 lóerős, kompakt elektromos motorral van szerelve. Az optimalizált súlyelosztásnak, a hosszabb tengelytávnak, a teljesen sík padlónak és az alacsony súlypontnak köszönhetően az autó mozgékonyabb, az utastér pedig tágasabb.
MEGNÖVELT HATÓTÁVOLSÁG
A Megane E-Tech 100% electric kategóriájának egyik legkönnyebb autója (1620 kg). A motor és az akkumulátor hőmérséklete automatikusan szabályzott, ez azonos teljesítmény mellett és a kültéri körülményektől függetlenül megnövelt hatótávolságot eredményez.
KIMAGASLÓ AERODINAMIKA
Az innovatív aerodinamikai megoldások szintén hozzájárulnak a megnövekedett hatótávolsághoz. A hatékonyságot elősegítő elemek közé tartozik a visszafogott magasság, az elegáns lejtésű tető, a keskeny oldalfalú gumiabroncsok, a karakteres kialakítású lökhárító és a karosszéria síkjába simuló, automatikusan kihajló ajtókilincsek.

színtiszta technológia

beépített Google rendszer: az online vezetési élmény
A beépített Google szolgáltatásokkal* ellátott openR link rendszerben akár 5 fiókot is beállíthat, így könnyedén megtalálhatja a kedvenc alkalmazásait, illetve egyszerűen, az okostelefon vezetékes csatlakoztatása nélkül használhatja a Google funkcióit.

*A Google, a Google Play, az Android Auto és a Google Térkép a Google LLC bejegyzett márkanevei, 5 évig elérhető a szolgáltatás     
Harman Kardon prémium hangzás
Az új, exkluzív Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a rendszer alkotóelemei, azaz a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 410 W teljesítményre képes. A Quantum Logic Surround™ technológiának és az 5 hangzásvilágnak köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen pillanatokat jelent majd.

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A nyugodt vezetést 26 különböző vezetéstámogató rendszer és innovatív biztonsági funkció biztosítja.
Renault Megane E-Tech 100% electric - vezetéstámogató rendszerek
vezetéstámogató rendszerek
A Megane E-Tech 100% electric 26 különböző vezetéstámogató rendszere intuitívabb és dinamikusabb vezetési élményt biztosít.
Renault Megane E-Tech 100% electric - biztonság
biztonság
Közlekedjen a legnagyobb biztonság mellett! Az intelligens vezetéstámogató rendszerek figyelemmel kísérik a forgalmi helyzetet, és figyelmeztetik a váratlan akadályokra.
Renault Megane E-Tech 100% electric - parkolássegítő rendszer
automata parkolóasszisztens
A automata parkolóasszisztensnek köszönhetően a parkolóhelyek igazán barátságossá, a parkolás pedig sokkal könnyebbé válik.

A FORRADALMASÍTOTT AUTÓ

A Renault kutatási és fejlesztési szakértelme alapján létrejött, akár 450 km-es hatótávolságot biztosító Megane E-Tech 100% electric bárhová elkíséri Önt.

A TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK
a töltési lehetőségek
Személyre szabott ajánlatok széles választéka áll rendelkezésre az otthoni, irodai, útközbeni vagy egyéb típusú töltéshez. A Renault Megane E-Tech 100% electric modellt Type2-es kábellel szállítjuk, amely otthoni falitöltővel, illetve nyilvános töltőállomáson is használható.
ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK
maradjon kapcsolatban autójával!
Könnyítse meg mindennapjait a My Renault alkalmazás segítségével, amelynek köszönhetően autóját a távolból, közvetlenül az okostelefonján keresztül vezérelheti: fennmaradó hatótávolság, közeli töltőállomások, töltés beállítása, útvonal tervezése és egyéb funkciók állnak a rendelkezésére.

EZ IS ÉRDEKELNI FOGJA

Ismerje meg a kifejezetten a jövőbeni Megane E-Tech 100% electric modlelhez kialakított szolgáltatásokat.
Renault Megane E-Tech 100% electric - finanszírozás
fedezze fel a beépített Google szolgáltatással ellátott openR link multimédia rendszert
 Renault Megane E-Tech 100% electric - finanszírozás
elektromos vezetés az Új Megane E-Tech 100% electric szerint - könnyítse meg az elektromos vezetéssel töltött mindennapjait
Renault online szolgáltatások
maradjon kapcsolatban autójával - fedezze fel az elérhető online szolgáltatásokat
A 2 500 000 Ft kedvezmény október 1-től érvényes a készleten lévő meghatározott verziójú Renault Megane E-Tech 100% electric equilibre ev 60 220 LE optimum charge modellekre, a készlet erejéig vagy visszavonásig.


A feltüntetett 16 149 000 Ft-os indulóár Megane E-Tech 100% electric EV40 130LE boost charge modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2023. október 1. és december 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

Renault Megane E-tech 100% electric fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, áramfogyasztás (Wh/km): 15,8-16,1.  Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.